mała w kombinezonie opatulona w 2x i śpi. Ja też opatulona po czubek nosa. Mijający nas starszy pan - "o matko! jak przed rewolucją"![]()
mała w kombinezonie opatulona w 2x i śpi. Ja też opatulona po czubek nosa. Mijający nas starszy pan - "o matko! jak przed rewolucją"![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Podczas naszej pierwszej wizyty w mieście, byłyśmy absolutnymi gwiazdami. Wszyscy się oglądali (malutkie miasteczko) i miałam wrażenie, że rozmowy milkły jak przechodziłyśmy. W sklepach młode ekspedientki reagowały bardzo pozytywnie - od razu deklarowały, że po powrocie do domu podejmą działania prokreacyjne. Najosobliwiej reagowały starsze panie (chyba się powtarzam) - patrzyły jakby były szczerze zmartwione nieciekawą sytuacją dziecka; trochę z przestrachem, trochę z naganą a trochę ze
zdziwieniem (ta ikonka cudownie oddaje ten wzrok).
Jeden pan spytał jakiego mam szczeniaka za pazuchą, jak mu powiedziałam, że szczeniak nazywa się Marysia, to tak się speszył, że aż mi się go żal zrobiło. Złapał się za usta, i wymamrotał: O Boże, co ja powiedziałem!!!