HejByło fantastycznie! Bardzo się cieszę, że słodkości smakowaly
No i czekam na deklarację kto następny
![]()
HejByło fantastycznie! Bardzo się cieszę, że słodkości smakowaly
No i czekam na deklarację kto następny
![]()
dziewczyny dzięki za pogaduchy - było superSzapata dzieki za pyszne pyszności!!!
Jeżeli nagle nie znajdę kogoś do opieki nad Julka żebym mogła popracować to zapraszam w przyszłym tygodniu! Jak na razie wiem tylko, ze czwartek odpada co do reszty okaze sie w weekend!
Obiecane linki:
http://kasiakorza.wordpress.com/ - foty slubne
http://www.akademiaruchu.eu/ - basen z zajeciami dla maluchów
http://www.osir.waw.pl/ - pływalnia szuwarek na ul. kwatery głównej
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
tak tak bylo ekstrancko... tak sie rozgadałysmy, nie spodziewałam sie że po 18 będe w domu. Ciacha i tarta pierwsza klasja zapraszam oczywiście ... mały metraz i bez piekarnika, ale jakos inaczj wynagrodzę wizytę. Ja w czwartek wyjeżdzam wiec jakoś po dłuższym weekendzie okej?
Ciesze się, że znalazłam koleżance rynek zbytu na te mydełka... szkoda tylko,że musza lezakowac
Martita jogurtowe...mniam
Pozdrowienia dla wszystkich zakatarzonych dzieciaków.
Andzia jednak jutro nie ma tej wymianki, odwołana.
To ja do siebie zapraszam, Anais już była![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Zazdraszczam spotkania i wyżerki. Johnny dzisiaj odpukać narazie śpi i nie kaszlemoże w końcu się wykuruje na dobre!
Ja też zapraszam w komplecie bo już chyba prawie Wszystkie byłyście pojedynczo (z dzieciami), ale po remoncie czyli pod koniec listopada o![]()
HejNo to sie jakoś zgadamy na początku tygodnia co i gdzie i jak
Pogaduchy niesamowite
Straaasznie mi miło było z Wami spędzić czas, też nie przypuszczałam, że tak póxno skończymy! Po waszym wyjściu Zocha stwierdziła, że skoro już nie musi się przed goścmi zachowywać, to teraz może już sobie pomarudzić
Ale spoko, zjadła ładnie i poszła spać wczesniej troszkę.
A teraz moje linki:
www.matrimonio.pl - foto slubne fantastyczne!
http://fotoblog.zowsik.com/strona-glowna/ - slubne i nie tylko, naprawdę niezłe![]()
ale Wam zazxdroszxcze...jenys...nastepnym razem postaram sie byc
a no i ja do nas tez zapraszam - choc my metraz malenki tez, ale damy rade
klaudia a kolezanka robi mydelka z wodorotlenkiem sodu...? to musza lezakowac, by stracily wlasciwosci zrace z tej substancji...i im dluzej lezakuja tym mniej zrace, a dodatkowo mydlo musi tak 'skrzepnac'....
mam dzis fatalny dzien...
wydrukowala mi babka foty- w fatalnej jakosci!!! i nie przyjela zwrotu...
zalamka no...bede drukwoac raz jeszcze..a chcialam w ten weekend zrobic albumy...buuu
i w ogole...glowa mnie boli - zmiana pogody...
do tego to, co dzieje sie na forum tu (na MNK...masakra...) i na moim takim rowiesniczym (tez jakies czystki robia laski...)
eh...za duzo, za duzo tego...![]()
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
Między Nami Kobietami, ukryte forum tutaj, strasznie nieprzyjemna sytuacja się zrobiła
Martita, muszą ci przyjać zwrot. Chłopa mam fotografującego, on odbiera co drugie zamówione zdjęcia, bo mu jakości nie trzymają.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
ja drukowalam takie kolaze co sobie porobilam i wrzucalam w doca...takze to w kserze wydrukowywalam jak jakies dokumenty...
i oni tam kasy nie maja...paragonow nie wystawiaja i babka mi mowi, ze to wina tego ze w takim folderzse dalam, a wiem, ze dobrze drukuje mi zdjecia, bo tak zawsze robilam...
eh...sama sobie bede teraz drukowac tylko tusze kupie...eh...
a ze dzis mam zly dzien, cyce bolaly na uczelni jak diabli, to sie klocic z nia nie mialam ochoty...
a mnk - to miedzy nami kobietami...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
no właśnie ja też nie wiedziałam![]()
martita o co chodzi z tym forum ukrytym??? Kochana jak Ci źle zrobili muuusisz walczyć i to najlepiej jak będziesz w bardziej bojowym nastroju. Przytulam Cię mocno!!!
Ja może i dobrze, też się słabo w tym forumowym klimacie orientuję... jest to dla mnie niedostępne. chociaz, to jest forum i dziwne, że są jakieś miejsca elitarne, bądź dla wybranych.
MArtita nie przejmuj sie tym, z czasem wiele rzeczy sie zmienia i traci na wartości. Jutro pewnie bedzi elepszy humor... sen robi swoje. Kochana wszystko możesz zareklamować, tak jest napisane w prawie konsumenta...jeśli oni nie maja paragonów to ich sprawa, powinni mieć.
a no tak...MNK jest po udostepnieniu przez moda - napiszcie do jakiejs moderatorki o dostep...chyba majac 200postow dostaje sie upowaznienie do galerii i tego prywatnego dzialu z pogadankami 'intymnymi'...
a sytuacja dotyczy morepig, ktorej kurde...wspolczuje no...a caly watek mnie tak przygnebil, ze porazka - juz jest zamkniety przez mart...
tak mi zle... buuuu![]()
No co wy, dla jakich wybrańcówMNK jest dostępne dla wszystkich zarejestrowanych użytkowniczek, które mają powyżej 200 postów. Wystarczy wysłać zgłoszenie do moderacji
Ale martita tam żadną stroną w sporze nie była, spieszę uspokoić![]()
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
dobranoc i spij spokojnie....
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
dobrej nocy kochana... wtul się w JerzykaO widzicie ile sie można dowiedzieć,nie wiedziałam że to się wiąże z ilością wpisów... zatem przepraszam za zbyt górnolotne stwierdzenie. Kurcze nie przyjemna sprawa z Morepig, nie wiem o co chodzi nie będe wtykać nosa, ale skoro jej współczujesz to kurcze może byc nieciekawie.
![]()