Strona 42 z 58 PierwszyPierwszy ... 32343536373839404142434445464748495052 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 821 do 840 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cześć dziewczynki Jejku jak wam zazdroszczę tego spotkania i (mniam) tarty
    A u nas rewolucja jakaś, mój brat wczoraj nagle oświadczył że przyjeżdża z Londynu na tydzień na urodziny Bączka (bo tak sobie nazwał Mariśkę) Ale się ucieszyłam ))

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andzia330 Zobacz posta
    moze nie dla wybrancow ale zeby poprosic to trzeba o nim wiedziec, a skoro jest tajne to o nim nie wiadomo... ja pierwsze słysze
    Gdzieś jest widoczne, hm hm hm, chyba w ustawieniach profilu, kiedy pokazuje grupy. Albo jakoś tak. Musi jakoś być, w końcu jakoś sie tam dostałam
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Nie możliwe, że tyle godzin nikt nic nie napisał. Czy forum się zepsuło?
    To ja się pochwale, że Monika wczoraj sama usiadła. Pękam z zadowolenia

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Bedę pierwsza! wielkie brawa dla Moniczki! Super girl !!!!!!!!!!!
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

To ja też się przyłączę do GRATULACJI DLA MONIKI!!! BRAWO

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Brawa dla tej pani
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Brawo, brawo, brawo!!

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

BRAWA!!!

mam problem - finansowo-internetowy...przez glupote
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

a co zrobiłaś martita??

szapata, mam od wczoraj nieodparte wrażenie, że skądś znam szanownego małżonka Kowala... ciekawe skąd?
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dziewczyny na ile pozwalacie babciom?? Bo albo mam problem z teściową, albo ze sobą i jestem na maxa konfliktowa, bo starłam się dziś z mamą Krzyśka o dawanie małej kotleta mielonego

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

oh Anais...mam problem z pobieraczek.pl :/
    zalogowalam sie...i kurde zapomnialam...a oni teraz rzadaja kasy ode mnie, bo minelo 10dni od aktywacji konta i juz nie mozna odwiesic umowy...
    szkoda gadac...masakra :/

Aga...ja mam problem z byciem mama wnuka...to jest dkla mnie cholernie ciezkie zadanie...i zawsze ciezko rpzezywam wszystko...kloce sie...ale czasem milcze...gryze sie wewnetrznie...albo wsciekam...
    takze nie poradze
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Martita, nie stresuj się, tu poczytaj: http://forum.gazeta.pl/forum/w,584,9...raczek_pl.html

Domyślnie

Aga_o ja na poczatku miałam ciezko z tesciowa ale ja bojowa jestem i nie dam sobie wejsc na głowe zawsze wychodziłam z założenia, ze kochać sie nie musimy!
    I teraz mam spokój - jezeli chodzo o Julke NIC nie zrobi bez mojej wiedzy i zgody bo wie, ze to MOJA córka a nie jej i ja wiem co jest dla niej najlepsze i kto tego nie akceptuje..... wiec nawet nie probuje swoich teorii realizować
    generalnie mamy teraz całkiem fajne stosunki bo kazda wie na czym stoi i nie wkracza na zakazane tereny

Ja uwazam, ze kazda mama wie najlepiej co jest najlepsze dla jej dziecka!!!
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

też mam problem z teściową, ale walczę już teraz, bo jak widzę, jak ona 7-mio miesięcznej siostrzenicy mojego męża-to-be daje czekoladę, to mi włosy dęba stają i wolałabym tego uniknąć :/
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anais Zobacz posta
    też mam problem z teściową, ale walczę już teraz, bo jak widzę, jak ona 7-mio miesięcznej siostrzenicy mojego męża-to-be daje czekoladę, to mi włosy dęba stają i wolałabym tego uniknąć :/
    i bardzo słusznie (tzn, ze walczysz a nie, ze daje czekolade )
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Czyli widzę że wszystko ze mną ok, nie jestem czepialską i kłótliwą babą.Do przyczepienia się miałabym na prawdę kilka powodów, jednak z walczeniem o swoje mam trochę związane ręce, bo teściowa zajmuje się Mariką jak jestem w pracy. Ale są już chwilę że mam jej tak bardzo dość, że myślę o poszukaniu żłobka, a wizyty u babci co drugi tydzień na niedzielny obiad. Przynajmniej Wam mogę się poskarżyć, bo małż uważa że przesadzam, jestem przewrażliwiona itd. A potem słyszę, że przecież mama nam tyle pomaga.

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

zdaję sobie, że to trudne do przeprowadzenia, ale przed powierzeniem dziecka pod opiekę babci, powinno się ustalić REGUŁY. Babcia powinna postępować w zgodzie z Twoimi zasadami wychowania. W praktyce sama wiem, że to trudne, więc wolałabym żłobek niż teściową jako opiekunkę :/
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

W pierwsze dni było na prawdę super, ale im dalej w las... och, szkoda gadać A żłobka się boję, że nie dopilnują, że nie zmienią pieluchy, itd... Na prywatny żłobek, albo klub malucha nas nie stać, a w państwowych bywa różnie. Najchętniej wróciłabym na wychowawczy, żeby być z małą częściej. Wtedy miałabym spokojną głowę o to co je i czy po śniadaniu myje jej się zęby i o tysiące innych pierdół. Jakoś mi lepiej jak napisałam to czarno na białym
    Lecę już Laski, pośpię trochę przed jutrzejszą rodzinną imprezką roczkową. Spokojnej nocy

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Gratulacje dla MONICZKI, mojej imienniczki

A co do konfliktów z teściowymi i mamami, u mnie na razie cisza. Moja mama będzie się zajmowała Zochą jak wrócę do pracy i teoretycznie akceptuje moje "metody" jak dotychczas, ale pewnie w praniu okaże się jak będzie. Natomiast widzę wśród znajomych, że niestety taki problem jest i czasem nawet jasne stawianie granic, określanie obowiązkow i sposobów postępowania nie awsze pomaga. Może porozmawiaj na spokojnie z teściową z czego wynika Twoje postepowanie, może jak jej wytłumaczysz to zrozumie, a jak zrozumie to może nawet zaakceptuje (trudniej jej wtedy będzie mówić "bo za moich czasów itp.).

Anais - nie wiem skąd możesz znać Kowala studiował na warszawskim UW w IS, może stąd?

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

A ja nie mam problemów z babcią Julka, czasem to żałuje bo ona znowu nie ma czasu dla wnuka... a moi rodzice 300km od Warszawy. No ale przynajmniej mam spokoj
    Kurcze Martita ja kilka dni temu założyłam tam jakiś ściemnione konto żeby sprawdzić, myślałam ze to jest za darmo... to ja pewnie tez mam problem...ah

Uprawnienia umieszczania postów