Strona 47 z 58 PierwszyPierwszy ... 37394041424344454647484950515253545557 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 921 do 940 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

no to super Mi to się bardzo podobają te MT Madame GooGoo od kociakocia chyba (nie wiem?). Piękne Ale trzeba przyznać, że chusty mają zdecydowanie najwięcej uroku (IMO), mimo mojej wielkiej sympatii dla MT i Tulików
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ripley Zobacz posta
    Dziewczyny proponuję pierwszy termin: czwartek 11:00? Ustosunkujecie się proszę, żebyśmy coś szybko ustaliły Szapata, jeżeli nie uda mi się wszystkich moich chłopaków z domu wyprosić, to chętnie wykorzystam Twoją siedzibę .
    Mi pasuje . Może uda mi się namówiłć Małża, żeby też przyszedł na placaczki. Jakoś zrozumiał, że to trzeba w dwie osoby. Nie wiem czy go wyprowadzać z błędu.

Oczywiście z mojej strony spacer 13go o 13 nadal aktualny.
    Tylko gdzie się spotykamy?

Szapata, jesteś wspaniałą mamą! Ja nosiłam baardzo dużo, ale dlatego że Moniczka wyraźnie się tego domagała płaczem. Nie sądze, żebym ją ciągle nosiła, gdyby nie chciała. Bo po co? Co do mieszkania do przykra sprawa . Mam nadzieje, że się uda z tym agentem, że dopłaci Wam.

Aga_O, trzymam kciuki! Ja uważam też, że trzeba jasno wytyczać granice. Gratulacje dla Mariczki, Superdziewczynki za pierwsze krokii
    Kaś, dobrze, że mamy różne zdania na ten temat teściowych i sztywnych reguł karmienia.Dzięki temu nie będziemy w tym wątku jedynie kółkiem wzajemnej adoracji
    Ostatnio edytowane przez miumi ; 10-11-2010 o 06:09

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

nasze kroczki nieśmiałe
    http://www.youtube.com/watch?v=zx7QI9OjAQI
    http://www.youtube.com/user/lagajka?.../1/owwLJswrbxE
    najwięcej poszła 9 kroczków moja kochana dzielna Marisia

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

ojej braaawo Marisiu

sluchajcie, ja odnosnie do jutrzejszego plecakowo-chustowego spotkania...bo tak, Jurek nie ma goraczki...ale no ma gardlo jeszcze troche zawalone...i ja generalnie nic na przeciwko nie mam do wyjscia z nim - lekarka powiedziala, ze jak nie bedzie temperatury, to juz w czwartek mozna wyjsc...ale czy Wy nie macie na przeciwko nic bym z nim przyszla...? mysle, ze on zarazac to nie zaraza, ale...no chce znac Wasze zdanie, ok..,.?

Anais, a Ty w czwartek przywieziesz te mazidla/pachnidla...? chetnie zerkne jak Wasze maselko shea z ecospa wyglada,pachnie...
    ja mam teraz to shea z afrikahandel i ono takie inne niz to co dotychczas mialam - a kupowalam na krainapieluszek...

andzia, ooo..t.o indonezyjskie musi byc super...ale to co mam baaardzo mnie zadowala! czuje juz roznice na skorze...po tych kilku uzyciach...
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

To mogę też i ja załapłać się na chustospotkanie?? Tylko my nieplecakowe jesteśmy, no ewentualnie w tuliku na plecy Marika wskakuje

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

jasne Aga- aspotkanie wlasnie po to by plecaki opanowac

Doula

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

czwartek g.11.00 pasuje. gdzie?

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Jeśli chodzi o jutro to ja nie wiem czy moja akurat nie zażyczy sobie spania bo to mniej więcej jej pora ostatnio. No i nie wiem co M na to, że sobie pójdziemy z domu Dam znać jeszcze, ok?

Na sobotę jesteśmy umówione? Ile nas bedzie? Spotykamy się przy fontannie na Podskarbińskiej.

Marisia świetnie chodzi i ma taką samą żyrafkę jak Gaba

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaś Zobacz posta
    [Limonka Ty to mądra Babeczka jesteś
    Wydrukuję to sobie chyba i powieszę nad biurkiem na poprawę nastroju

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Dziewczyny wow, jeden dzien podroży i tyle nadrabiania.
    Gratulacje dla wszytskich dzieci i mam również.
    Szapata przytulam, choć myślę że humor juz sie poprawił. Nie przejmuj się poradnikami... Każde dziecko jest indywidualnościa i rady dla ogólu nie zawsze sie stosują.. po drugie nie martw sie przeciez chcesz dla Zochy jak najlepiej i to jest najwazniejsze, wszystko robisz z milości do niej :*
    Martita zdrowka dla maluszkow...hmm rozważe chyba przeniesienie
    Aga siły życzę...Obejrzałam właśnie Marike, cóż za radość... mojej przyjaciólki syn taki sam prezent mamie zaserwowal w te 1 urodzinki
    Anais a ja olejek z pestek moreli zamówiłam dla siebie na cere
    Dziewczyny z racji tego ze jestem na wypoczynku u rodzicow pewnie do niedzieli bede sie rzadko pojawiać, ale duchem jestem z Wami i z plecaczkami

Chustofanka Awatar Ripley
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Więc co dziewczyny, ustalone? Jutro, 11:00, u mnie (mąż łaskawie wyprowadzi się z chłopakami z domu ) - Omulewska 9/30.
    Tylko proszę wybaczcie! - ale ja jestem beznadziejna gospodyni - nie piekę, kawę mam tylko rozpuszczalną, ale ugoszczę Was najlepiej jak będę umiała
    Kasia
    Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
    Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja powinnam być

Do zobaczenia!

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

to my tez - chyba ze sie pogorszy nam stan zdrowia...ale juz jest ok, wiec bedziemy

Doula

Domyślnie

My niestety nie ;-( Julka jedzie do babci na cały dzien a ja pracuję... bawcie sie dobrze! Bo chociaz plecaczkujemy juz od dawna bardzo chetnie bysmy sie spotkały

Martita - mydełko jest super, ja zawsze maiłam sucha skroe a po nim-bomba ma tylko jedna wadę zostawia paskudny czarny osad na wannie , nabrałam ochoty na to Twoje afrykanskie! daj znac czy bedziesz jeszcze zamawiała (zawsze to mniej za przesyłke bedzie!)
    Ostatnio edytowane przez andzia330 ; 10-11-2010 o 14:50
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martita Zobacz posta

sluchajcie, ja odnosnie do jutrzejszego plecakowo-chustowego spotkania...bo tak, Jurek nie ma goraczki...ale no ma gardlo jeszcze troche zawalone...i ja generalnie nic na przeciwko nie mam do wyjscia z nim - lekarka powiedziala, ze jak nie bedzie temperatury, to juz w czwartek mozna wyjsc...ale czy Wy nie macie na przeciwko nic bym z nim przyszla...? mysle, ze on zarazac to nie zaraza, ale...no chce znac Wasze zdanie, ok..,.?
    Martita, ciężko mi to jest pisać, ale ja bym się trochę obawiała, bo Moniczka była niedawno na szczepieniu. Jakby Monika zachorowała, to byłby dla mnie duży problem w pracy, żeby iść na zwolnienie

Co innego na spacerku, na świeżym powietrzu, ale w pomieszczeniu, to widzę oczami wyobraźni zarazki krążące w obiegu zamkniętym.

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

Andzia, wiesz co...poki co to chyba nie bede dlugo zamawiac...bo zrobilam zapas - ale jak chcesz moge Ci dac na sprobowanie/potestowanie...bo ja kroje to mydlo na takie plastry i takich uzywam, bo to wygodniejsze...

Miumi, spoko rozumiem...coprawda my juz na finiszu i jedynie gardlo rozpulchnione, ale rozumiem i odpuszczam

Doula

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Ja się postaram nie zaspać i też przyjść Biorę zapas kosmetykowy dla miumi i limonki, dla andzi, klaudii i martity nie. szapata, kaś i aga_o dawać znać czy będziecie i czy mam dla was też brać Ew. jak ktoś komuś przekazuje, to się odezwijcie komu mam ten zapas oddać
    Ostatnio edytowane przez Anais ; 10-11-2010 o 16:13
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

No ja będę, więc Anais weź rzeczy też dla mnie

Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

ta... pamięć mam dobrą ale krótką. shit... zapomniałam, ze w ten wspaniały długi weekend:
    - w czwartek - Kowal biegnie w biegu niepodległosci ( jak nie bedzie padalo) - start jutro o 12.00... z Zochą mamy mu kibicować, no i teściowej tez, bo biegnie równiez
    - w piątek - przyjezdza rodzina na weekend ( w sobote na slub, ale od piatku nocuja u nas, a slub nie wiem o ktorej)

w zwiazku z tym raczej mnie jutro nie będzie, chyba, ze bedzie lało...podobnie w sobote na spacerze...Sorki...

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Martita, dzięki za wyrozumiałość dla matki histeryczki

Uprawnienia umieszczania postów