Strona 48 z 58 PierwszyPierwszy ... 384041424344454647484950515253545556 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 941 do 960 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martita Zobacz posta
    Andzia, wiesz co...poki co to chyba nie bede dlugo zamawiac...bo zrobilam zapas - ale jak chcesz moge Ci dac na sprobowanie/potestowanie...bo ja kroje to mydlo na takie plastry i takich uzywam, bo to wygodniejsze...

bardzo chetnie jakis malutki kawałeczek bym wypróbowała! No i moze wreszcie sie spotkamy
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

szapata - ojej...no to amsz weekend niezle sie zapowiadajacy...
    a na slub tez idziecie? czyli w sobote tez odpadasz...?

miumi - spoko spoko laska

andzia to kiedy i gdzie
    przy okazji zagaje do Ciebie bo mam fotowy romans - pisalam Ci juz kiedys, czy nie...?
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Domyślnie

Martita u mnie teraz krucho z czasem jutro mogę sie spotkać jakos po 16-17. W sobotę bede miała jakos chwile w srodku dnia, nie wiem jeszcze jak z niedzielą. A gdzie Ty mieszkasz? Ja koło PL. Szembeka.
    Fotowo chetnie porozmawiam ja bym o mydłach porozmawiała bo sie napaliłam na robienie !

zmiana planów! wyglada na to, ze bede miała wolny piatęk Martita mozesz? Anais moze mogałabym jakos "pachnidła" odebrac?
    Ostatnio edytowane przez andzia330 ; 10-11-2010 o 19:04 Powód: zmiana planów ;-)
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

miumi jasne, że tak cieszę się że się nie obraziłam - dyskutować zawsze warto ja tylko nie lubię skrajności.

Nas jutro nie będzie, zresztą Janko też jeszcze czasem kaszlnie...

Martita, Anais, Andzia (reszta też oczywiście) co byście powiedziały na spacer w piątek?? Nas w sobotę chyba jednak nie będzie, bo pojedziemy na wieś na działkę do rodziców. Przeczytałam co napisałam i żeby nikogo nie obrazić jakoś tak mi się zapamiętało, że martita, andzia i anais mają wolny piątek...stąd to hasło

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

andzia moge w piatek
    ja robilam dwa razy mydlo - teraz czasu i samotnosci mi brakuje

a Kas jak najbardziej, jestem za

Doula

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

jestem za piątkiem, dla odmiany nie wiem jak z sobotą, bo mój tata ma urodziny i chyba mu ciacho będę robić. Andzia możemy się umówić po odbiór, daj znać tylko kiedy chcesz po nie podejść/podjechać.
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Szkoda, że części z Was nie będzie jutro

Jak wkońcu stoimy z sobotą? Bo może dałoby się poprostu ten spacer na piątek przełożyc? Wszystkie mają wolne???

I co tu za fotowe romanse ochodzą, hę?

Domyślnie

O której i gdzie w piątek ?
    Jak bedzie brzydka pogoda (albo brak chęci spacerowych) to zapraszam do mnie!
    Nie wiem czy dam rade cos upiec bo ja teraz dniami i nocami pisze jak tylko mam chwile... ale pyszna kawa i herbata na pewno sie znajdzie

Martita to poromansujemy mydełkowo-fotograficznie
    Anais jezeli bys sie wybierała na spacer tudziez spotkanie to mogłabys zabrac pachnidła?
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

hmmm...ja sie dostosuje co do godziny - miejsce tez mi w zasadzie obojetne...
    moze byc skaryszak, ale moze byc tez podskarbinski - jesli bedzie ladnie (nie bedzie lac )
    to nie wiem tak strzele - 10 w piatek...? a Wy wybeirzcie gdzie

Limonka - sobota o 13, przy fontannie w podskarbiskim...

Anais widzialam watek na starszakacvh
    Ostatnio edytowane przez martita ; 10-11-2010 o 21:01

Doula

Domyślnie

o 10 to my zazwyczaj wstajemy może o 11?

jezeli podskarbiński to my utkniemy na placu zabaw
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Andzia robienie mydeł świetna sprawa... polecam jakby co Ania moja napewno służy pomocą...można by ją było zwerbowac na jakiś spacer itp. z reszta w styczniu rodzi wiec bedzie miala wspolne tematy z mamami

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Jesli jutro będzie padało to KOwal nie pobiegnie i razem zawitamy uczyc się pleczacka i innych wiazań. Co do piątku/soboty spacerowo generalnie cięzko mi powiedzieć czy dołączę bo ta rodzina to z 3M przyjeżdza specjalnie dzień wcześniej, zeby Zoche odpowdziwiać a w sobotę do jakichś swoich znajomych idą na ślub. My nie Ale nie wiem w jakich godzinach oni będą, stąd moja niepewność czy damy radę być.

Jutro rano się okaże gdzie będziemy. dam znać

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Spacerowo, to mi zarówno piątek jak i sobota pasuje.

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dziewczyny ja jestem za piątkiem 11 na Podksarbińskiej to starszaki się pobawią na placu a my spokojnie pogadamy...

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ripley i ja z Mariczką wpadnę, ostatnio taka nosidłowa mama się zrobiła, że jeszcze wyjdę z wprawy w motaniu i co będzie?
    Anais weź też moje eco-zakupy proszę
    W sobotę tylko nie dam rady na spacer, bo chyba utknę w pracy no chyba że po 16 mogę się umówić, albo w niedzielę
    Martita nie kracz!! Będzie dobrze, Jusio na pewno wyzdrowieje, wiara to połowa sukcesu
    Miumi czy odebrać też Twoje pachnidła, czy spotkasz się z Anais w sobotę??

Chustofanka Awatar Ripley
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Zatem czekam jutro na wszystkich zdeklarowanych i niezdeklarowanych też (bo a nuż coś się zmieni ). Do zobaczenia!
    Kasia
    Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
    Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

nie wiem czy jutro jednak dam radę jakoś zmęczona jestem, właśnie gości pożegnałam, jakoś nie mam siły. a mały ma ostatnio jakiś mały buncik chustowy, a na plecach wogole nie lubi, więc chyba go nie będę męczyć, póki mu nie przejdzie, bo jeszcze mi się wogóle na chusty wypnie. A my mamy jeszcze czas na plecaki i liczę, że wtedy Ripley też pomoże

Ale za piątkiem i spacerem jestem jak najbardziej i wezmę też wtedy pachnidła, proszę, nie bijcie kobity, że jutro nie dostaniecie, w piątek już npewno.

Buziaki i miłej nocki
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Oj szkoda Anais, bo ja jutro pracuję. Ale może któraś z moich super chusto-sąsiadek mogłaby zabrać i wracając bym sobie odebrała?? Wiem że miałam wczoraj napisać, ale zakręciłam się tak że zupełnie zapomniałam jak zobaczyłam że wybierasz się do Ripley

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

jak widać za oknem pogda piękna i nie pada, więc idę spełnić małżeński obowiązek (LOL) i męża oraz teściową dopingować

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

powodzenia w dotarciu do mety dla kowala i tesciowki
    dawaj znac szapata jak tam sie wyklaruje jak z czasem w reszte weekendu...

klaudia oooo././/to super by bylo spotkac sie z Twoja kiolezankja!!! moze i ja bym powrocila do robienia mydelek...?
    baaardzo jestem za - tematow nam nie zabraknie - jak nie mydla, to chusta, jak nie chusta to porod czy AP czy cyc czy wielo

Anais Tosiek ma 4 miechy co nie...? to jest klasyczna chwila na bunt chustowy jest wtedy (na forum mozesz wiele takich watkow przeczytac)...odpusc...nie ma co go zmuszac...tzn.jak da sie zamotac to nos, ale jak sie drze to odpusc...
    nie wiem czy teraz jak Ci pozycze te kolkowa to dobry moment bedzie na nia dla Was...ale to sobie polezy najwyzej u Ciebie troche dluzej

Ripley, mam nadzieje, ze jeszcze nie raz sie tak spotkamy chusotow-wiazaniowo
    ja gteraz walcze z wiazaniami na biodrze - konkretnie z petelka...eh...kangur na boku super! choc mam watpliwosci co do wysokosci tej pol z przodu jak leci do wezla...bo ona na lydce lezy i blokuje ruch nozki wtedy...a na wszytskich filmach, instrukcjach tak jest - tak ma byc...?

aga_o juz nie musze krakac - Jusiek ma sie baaardzo dobrze przestal chrypiec i miec katar, zostalo troche kaszlu wykrzusnego - wylize sie z tego
    to Ty w piatek nie mozesz...? ani w sobote...?
    to ja wezme Twoje pachnidla - co zamawialas, zebym nie pomylila, jakby co...? kokos i shea?

dobra laski, to tak...jutro o 11 (ja bede wczesniej...ja bede tak kolo 10:30 pewnie...) przy fontannie...? oby nie lalo...
    biore ze soba kolkowa dla Anais i czarne mydlo dla andzi, a Anais bierze pachnidla - si...?

a w sobote o 13 tez przy fontannie tak...?

to jak tak za ciosem to moze na neidziele sie umowimy juz co ?

Doula

Uprawnienia umieszczania postów