Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

ja drukowalam takie kolaze co sobie porobilam i wrzucalam w doca...takze to w kserze wydrukowywalam jak jakies dokumenty...
    i oni tam kasy nie maja...paragonow nie wystawiaja i babka mi mowi, ze to wina tego ze w takim folderzse dalam, a wiem, ze dobrze drukuje mi zdjecia, bo tak zawsze robilam...
    eh...sama sobie bede teraz drukowac tylko tusze kupie...eh...
    a ze dzis mam zly dzien, cyce bolaly na uczelni jak diabli, to sie klocic z nia nie mialam ochoty...

a mnk - to miedzy nami kobietami...
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martita Zobacz posta
    ja drukowalam takie kolaze co sobie porobilam i wrzucalam w doca...takze to w kserze wydrukowywalam jak jakies dokumenty...
    i oni tam kasy nie maja...paragonow nie wystawiaja i babka mi mowi, ze to wina tego ze w takim folderzse dalam, a wiem, ze dobrze drukuje mi zdjecia, bo tak zawsze robilam...
    eh...sama sobie bede teraz drukowac tylko tusze kupie...eh...
    a ze dzis mam zly dzien, cyce bolaly na uczelni jak diabli, to sie klocic z nia nie mialam ochoty...

a mnk - to miedzy nami kobietami...
    pisałyśmy równocześnie

jak w kserze drukowałas to ja nie wiem jak to jest, u fotografa musza przyjac jak jest nie tak

juz wiem co to mnk... ale to ukryte jest... dla wybrancow
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Uprawnienia umieszczania postów