Strona 49 z 58 PierwszyPierwszy ... 394142434445464748495051525354555657 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 961 do 980 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

martita, tak, wiem, że to kryzys chustowy, nie robię nic na siłę, ale on czasem chce, a czasem nie, różnie... ale myślę, że może na biodrze by lepiej było, bo by widział wszystko, bo lubi być na biodrze bez chusty noszony.

Ja jutro wezmę te pachnidła, mam dla was popakowane już w paczuszki z imieniem, myślę, że ktoś weźmie dla agi i ewentualnie innych nieobecnych...

w czasie pisania tego postu armagedon mi się w domu zrobił. Antoś zrobił kupkę u taty na rękach i jak ich wysłałam do przewijania, to kuba go położył i cała kupa została wyciśnięta z pampersa na plecy i przewijak... nawet nie wiedziałam jak go rozebrać i wymyć... w efekcie młody wylądował w wannie no armagedon istny
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anais Zobacz posta
    w czasie pisania tego postu armagedon mi się w domu zrobił. Antoś zrobił kupkę u taty na rękach i jak ich wysłałam do przewijania, to kuba go położył i cała kupa została wyciśnięta z pampersa na plecy i przewijak... nawet nie wiedziałam jak go rozebrać i wymyć... w efekcie młody wylądował w wannie no armagedon istny
    czuli klasyczny "plecaczek" zrobił
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

porządki w szafie zrobiłam i buty wystawiłam na wymiankach, może coś chcecie?
    http://www.chusty.info/forum/showthr...45151&p=931526
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Ripley, Aga, Limonka, dzięki za miłe spotkanie
    Jestem już przekonana do plecaczka, mam nadzieje, że mi nie przejdzie

Dziewczyny, ktoś się w sobotę też wybiera na spacer? Bo ja mogę albo w piątek albo w sobotę, w jeden z tych dni musimy do IKEA jechać, po zabezpieczenia do mieszkania - Monika zaczyna buszować.

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Limonka, Miumi i Ripley dzięki za spotkanko, ja do motania na plecach nadal się nie przekonałam i chyba odpuszczę, będę plecakować w nosidełku. Wymęczyła się Mariczka, pospała trochę i myślałam że będzie lepiej, ale maruda się zrobiła straszna
    Martita całe szczęście że doszedł do siebie
    Nie mogę w piątek, ewentualnie popołudniu koło 17. W sobotę jedziemy na zakupy i z Mariśką do fiku-miku, więc wrócimy też pod wieczór, a w niedzielę (uff) jestem dostępna cały dzień

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

no przeciez sie zalamie.... Rys ma znowu 39,5
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martita Zobacz posta
    no przeciez sie zalamie.... Rys ma znowu 39,5
    o, matko współczuje! i przytulam...

ja spacerowo jutro cały dzień jestem chetna w sobotę nie bardzo, co do niedzieli jeszcze nie wiem
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

No i dobiegli Kowal 1:00:24 h, Teściówka 1:13:cośtam h Jestem z nich dumna!
    Okaząło się, że rodzinka wpadnie dopiero w sobotę więc na spacer jutrzejszy się piszę O 11.00 na podskarbinskiej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szapata Zobacz posta
    No i dobiegli Kowal 1:00:24 h, Teściówka 1:13:cośtam h Jestem z nich dumna!
    Okaząło się, że rodzinka wpadnie dopiero w sobotę więc na spacer jutrzejszy się piszę O 11.00 na podskarbinskiej?
    Gratuluje!!! ja bede na placu zabaw na podskarbińskiej pewno w okolicach 11 - jak by co to zadzwonie
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Rysiek co jest grane? może to jakaś reakcja alergiczna, choć nie wiem czy w tedy wystepuje temperatura ale tak sobie pomysłalam.

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ripley, Aga i Miumi - my też baaardzo dziękujemy za sympatyczne spotkanko Oby jak najczęściej!

Moja Gaba znowu padła zmęczona, wyspała się... a teraz kurna 38st Pewnie dlatego taka marudna u Kasi była pod koniec. Ale, spokojnie, to raczej nic zaraźliwego. To pewnie ta zapowiadana reakcja po szczepionce... Jeśli jutro będzie OK to oczywiście jesteśmy w parku!

Buziaki dla Rysia i oczywiście gratulacje dla Kowala i Teściowej (za taki wynik to i z dużej litery może być )

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

brawa dla Tewsciowki i Kowala super wyniki, wow!

ja jutro bede - bo Jusiek ma sie swietnie...
    takze o 11 bede krazyc - chyba sie jutro zamotamy w natke pasiaka niebieskiego...

ale co z tym Rychem jest...

klaudia tez myslalam o reakcji alergicvznej - ale czy to mozliwe...? i kurcze...na co? nie mam pojecia

Doula

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

a widzialyscie ten watek: http://www.chusty.info/forum/showthr...45148&p=931654
    ... ...?

Doula

Domyślnie

ja w zależności od tego ile "gadzetów" Julka bedzie chciała zabrac - albo czerwone, wełniane skowronki (i plecaczek albo chusta w torbie albo trójkołowy, brązowo-pomarańczowy wózek
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dyskusja o wyższości Bożego Narodzenia nad Wielkanocą Jak na mój gust przynajmniej...

P.S. Ale ja kangura nie umiem

Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

A oto i zdjęcia z biegu jakby ktoś chciał zobaczyć jak się wygląda po przebiegnięciu 10 km

A oto i link zapominai... http://www.facebook.com/photo.php?fb...00000149457536
    Ostatnio edytowane przez szapata ; 11-11-2010 o 20:33

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ale gdzie te zdjęcia szapata?? Bo ja nie widzę. edit: dodałaś link, ale mi on nie działa
    Zasmuciłam się dziś, dowiedziałam się że koleżanka w 33 tc. wylądowała na patologii ciąży z 2,5 cm rozwarcia i zagrożeniem przedwczesnego porodu poślijcie trochę wiary ze mną dziewczyny, niech Krzyś pozostanie w brzuszku mamusi do terminu.
    edit: mam do odsprzedania jakąś setkę pampków rozmiar 4, założyłam Marisi pampersa po przerwie i znów odparzona pupcia, jednak nie pasują jej te pieluchy. Oddam po 50 gr za sztukę bądź wymienię na coś fajnego dla małej, jestem otwarta na propozycje
    Ostatnio edytowane przez aga_o ; 11-11-2010 o 20:43

Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Aga_o będzię dobrze! Trzymać ksiuki będę! I nie martwcie się. Siostra mojej koleżanki (koleżnka nota bene urodziła tydzień temu) w 25 tc trafiła na patologię, a w 26 tc uordziła kruszynkę 800g, 27 cm i jak na razie dają radę a Mała trzyma się dzielnie, choć szanse były....minimalne. Także trzeba wierzyć, że będzie dobrze!

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

aga_o Koleżanka da radę!!! Ja wylądowałam w 34tc z rozwarciem i tachykardią Jaśka na porodówce i leżałam tam 5 dni pod KTGiem, ale grzeczna byłam i puścili mnie na patologię no i do 37 wytrzymałam 2 w 1 GRUNT TO SIĘ NIE PODDAWAC i BYC DOBREJ MYśLI a ze mną jeszcze leżała dziewczyna z odchodzącymi od 22 tc wodami płodowymi i tak doleżała do 35 tc... Weźmiemy z martitą Twoje eco kosmetyki

szapata gratulacje dla Rodzinki dzielnej sportowo!!! Ja nienawidzę biegać, no poprostu tak dla samego biegania nie znoszę - za czymś za piłką, zespołowo czy coś to tak ale samo bieganie mnie zniechęca więc tym bardziej podziwiam!!!

martita - chodź do mnie pod 80 po belladonnę, albo wyślij sms to Ci zniosę na dół!!!

ALE FAJNIE że się zobaczymy jutro

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Macie rację, będzie dobrze będzie zajebiście dobrze i właśnie zadzwoniłam jej to powiedzieć.

Uprawnienia umieszczania postów