Strona 37 z 58 PierwszyPierwszy ... 27293031323334353637383940414243444547 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 721 do 740 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Anais, a moje zamówienie też uwzględnisz ? Tylko ja bym Ci musiała przelewem oddać pieniądze, bo zobaczymy się pewnie nie prędko.
    Morepig, też jestem zaintrygowana tą Rusałką. I w ogóle, to kiedyś bym chciała wypytać Cie o to przedszkole na Siennickiej. Bo ja już badam teren
    I pytanie do dziewczyn, które chodzą do pediatry na Grochowskiej (dawniej Paca). Polecacie któregoś pediatrę? Bo zastanawiam się nad zmianą. Chodzę do dr Skatulskiej, ale trochę się do niej zniechęciłam.

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

tak, miumi, twoje też uwzględnione.
    Czyli tak: szapata, miumi, martita, aga_o, kaś,limonka, andzia330 i ja, czekam jeszcze na info od klaudii cała praga się obłowi
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

A Rusaloka to nie bar mleczny przy kosciele naprzeciw parku npraskiego z miskami na czele...? to chyba florianska jest...

miumi ja z szapata chodzimy do Pilarek - spoko... klaudia z Julkiem chodzi do innej, tez mowi ze ok...
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

a miumi czy rpzez przypadek z przedszkolami publicznymi nie jest tak, ze zapisuje sie z elektronicznej rejestracji i jest przydzial przedszkolny...?
    czy mozna wybrac ktore przedszkole sie chce w tym kwestionariuszu z neta...?
    kurcze pytam, bo troche tego nie kumam...a ja w styczniu zapisuje juz Ryska - i tez u ans temat przedszkoli na topie
    musze sie chyba przejsc do tych placowek i popatrzec, pogadac, popytac i dopytac o zapisy jak to jest z tym elektronicznym kwestionariuszem teraz...

Doula

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

klaudia też do Skatulskiej chodzi
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anais Zobacz posta
    klaudia też do Skatulskiej chodzi
    o wlasnie,nie pamietalam nazwiska

oj moj glutek maly...strasznie kiniol ma zapchany...
    ale pospalismy razem 3godziny wiec mysle ze n DOBRZE mu to wyjdzie - mi gorzej, bo zas zasnac nie bede mogla

Doula

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

martita zapisy elektroniczne i wybierasz sama jakie chcesz przedszkole, chętnie Ci opowiem co wiem o okolicznych bo też robiłam teraz rekonesans przy przenoszeniu Manii z prywatnego. Marysia chodzi teraz na Sygietyńskiego do Bajeczki i jestem baaardzo zadowolona.
    morepig może jutro jakoś się złapiemy na poprzedszkolny spacer?? Bo dzisiaj miałam Gości rano i popołudniu i nawet forum w dzień nie odpalałam tylko na moment z samego rana.
    Anais kiedy chcessz kaskę za ecospa?? Wolisz przelew czy może być w piątek cash??
    Ja też jestem za spacerem w Skaryszaku, bo Podskarbińska to jest dobra jak się idzie na moment albo na plac zabaw.

No i kurcze cały czas się martwię, że tarta Szapatowa mnie ominie bo po Marysię będę musiała pędzić do przedszkola, ale to nic kupię sobie ciacho w Misiance na pocieszenie!!!

buziaki 4 all

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

o Kas dzieki za info!!!
    ja o Bajeczce i o tym na Siennickiej duzxo dobrego slyszalam...ale ciekawia bmnie te dwa przy St.Augusta - starsze jest i to drugie przy zlobku, krola Stasia chyba...
    mam jeszcze jedno blisko to za pogotowiem na grenadierow...i nie wiem jak tam ono...

Doula

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

bede dawała Kaś znać na komórkę, jutro idę, mam nadzieję ostatecznie, walczyć z celnikami
    siennicka jest świetna, ma niedociagnięcia ale jesli mi pani dr umozliwi wrzucenie tam Czaka to pewnie się wezmę bardziej za pomoc
    poza tym co tu dużo kryć- beznadziejni rodzice teraz są, odeszli fajni (zerowkowiczow) a przyszli w wiekszosci sredni wraz z maluchami a 3 osoby z RR niewiele zdziałają

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Martita dawaj Rycha tu na Stanisława Augusta... widzę je z okna... w razie czego oferuje sie odbierać małego jeśli sie nadarzy taka okazja

Chodze do Skatulskiej,miła starsza Pani, póki mały nie miał problemow ze zdrówkiem spoko, ale później sie przekonałam, że jednak mi nie odpowiada...nie pomogła nam

NAstępnym razem jak ja bede robic ekozakupy przez internet to też daję znać bo widzę że mają branie

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

O tych na St Augusta to różne opinie słyszałam - osobiście poznałam tylko p. Dyr Akademii Króla Stasia (przy żłobku) i nie przypadła mi do gustu. To po drugiej stronie podobno fajniejsze...

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Ja nie wiem o nich nic, wiem tylko że mnie otaczają 2 przedszkola i żłobek

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Limonka to mnie z tą wagą pocieszyłaś nie dość że wiekowo to i wagowo podobnie mamy. Bardzo chętnie piszę się na spotkanie, ale chyba po weekendzie. O albo jutro popołudniu jak masz czas
    Martita biedne te Twoje chłopaki, ogromne buziaki przesyłam
    Miumi ja mogę odebrać Twoje zamówienie razem z moim i złapię Cię na popracowym spacerku jeśli chcesz
    Kaś mam nadzieję że Jasiek odpędzi choróbsko. A jak tam Marysia??
    Andzia ja mieszam z miodem naturalnym i wodą, skóra potem jest przewspaniała
    Na piątkowy spacerek się nie załapię, na tartę te z niestety, bo dzień mam pracujący. W sumie i tak zrobiłam się od wczoraj wybitnie niewyjściowa, oczy czerwone i zapuchnięte chyba w ciąży nabawiłam się alergii, ale zupełnie nie mam pomysłu na co, bo jak boga kocham, to z miesiąc żadnych nowych mazideł do twarzy nie używałam. Małż twierdzi że to od stresu. Jakby nie było wyglądam jak z horroru i jest mi z tym bardzo źle.

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

to w takim razie o 13 w piatek przy wejściu do Skaryszewskiego a po spacerze zapraszam na tarte i kawę/herbatę. Jak któraś nie da rady na soacer to na ciasto nadal zaproszona jest (Martita!)

a ja mam dobre wieści - Zosia ładnie przybrała (na pewno przez to dokarmianie też) i generalnie padło stwierdzenie "taka jej uroda" . JUPI!!!! Wagowo 3 centyl a wzrostowo 25. Jest gutt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szapata Zobacz posta
    to w takim razie o 13 w piatek przy wejściu do Skaryszewskiego a po spacerze zapraszam na tarte i kawę/herbatę.
    przy głównym? czyli jakos w okolicah pominka?
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Wejście głowne a pomnik to w sumie blisko Zobaczymy się na pewno. Może być pomnik

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

zrobiłam zamówienie i przesyłam wam dane do przelewu na priv, dodałam koszt przesyłki
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

Monika no to cuuuudnie
    a ile ja dokarmiasz...? nie po kazdym karmieniu prawda.../ ja zrozumialam ze na noc tylko...i ze to swoim mleczkiem...
    super, ciesze sie ogromnie
    a i za to, ze moge wpasc na tarte tez sie ciesze bede dzwonic, jak tylko do domu doczlapie sie...od razu wezme juz w chuste i przybede

Doula

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Kaś, czyść skrzynkę, boś pełna!

Mam nadzieję, że nam wyjdzie ten spacer, bo ma padać

co do zamówienia to wyszło ponad 300 zeta i myślałam, że rabat dostaniemy, ale nic z tego :/
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

no to dziewczetrta....za chwile bedziemy wypielegnowane

a klaudia, zapomnialam kurcze, patrz...a pisalas o tej psiapsiolce co to mydla robi...ja tez kilka razy robilam, ale z tym tyle roboty, to raz, dwa czeka sie czeka na efekty i trzy, wcale taniej nie wychodzi-jak liczylam to sobie...
    a powiedz, ona robi cos a'la marsylskie...? bo bym potrzebowala...tylko oliwkowe...

Doula

Uprawnienia umieszczania postów