Strona 14 z 58 PierwszyPierwszy ... 467891011121314151617181920212224 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 280 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Aaa to przegapiłam No na Abrahama to bym nawet się doczłapała z Gabrychą, tylko mam świadomość godzin przeznaczanych na takie zajęcia niestety. Mało komercyjne dla fitness klubów są mamy z maluszkami Podobnie jak mamy z brzuszkami zresztą.
    Ja pracuję, więc najwcześniej o 17 jestem dyspozycyjna Nawet jak się mocno sprężę i odpuszczę obiad to max o 16.

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Byłam, rozmawiałam, uprzejmie donoszę co następuje:
    Gimnastyka dla mam z dziećmi. Instruktorka też z maluszkiem przychodzi.
    zajęcia możliwe tylko we wtorek i piątek, godzina 10.15 ew. 10.30. Niestety później nie da rady:/ zajęcia trwają 50 min. Karnet miesięczny 110 zł. Jeśli uzbieramy 5 osób dostaniemy zniżkę i będzie 90zł miesięcznie.
    Kto chętny dawajcie znać.
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

kurcze to teraz mam dylemata...
    bo tak sobie wykombinowalam, ze dawalabym rade chodzic do klubu mam z chlopakami, bo we wtorki mam od 8 do 15 same wyklady i jesli sa nieobowiazkowe - jak w regulaminie mojej uczelni jest - to myslalam, ze bede spedzac czas z dziecmi...
    a tu prosze taka opcja jest...eh...nie wiem no...
    piatek dla mnie totalnie odpada...ale to dla mnie...
    pomysle jeszcze czy mnie, primo: stac sekundo: czy bede miec jednak czas... tercjo:...jak go spozytkowac...

Ale dzieki Kochana za obadanie sprawy - nieoceniona jestes

Limonka a z ta podaza zajec dla mam z maluszkami czy ciezarowek to wiesz...nie zgodze sie - popyt rodzi podaz...wiec mysle, ze gdyby byly mamy czy przyszle mamy, ktore by chcialy to by zajec bylo wiecej...a tak...to zostaja dbajace o linie i kondycje inne ludzie
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustofanka Awatar Ripley
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

martita - idealne rozwiązanie to byłby fitness w Klubie Mam Pożyjemy... zobaczymy
    Kasia
    Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
    Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Ripley, dobrze kombinujesz
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

no dobrze dobrze Ripley kombinuje, nawet bardzo dobrze tylko kurcze nadal to nie uwzględnia pracujących mam

Chyba, że ja jestem jakaś dziwna bo chciałoby mi się fitnesu z dzieckiem po iluś tam godzinach w pracy, gnaniu do domu z językiem na brodzie robiąc po drodze co pilniejsze zakupy i obmyślając strategię obiadową?

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

Ripley to niezle, niezle - hehehehe
    powiedz, ze bedziesz w przyszly wtorek w klubie...? musze Ci pokazac moje wiazania bo mi cos nie gra... :/

Limonka - to sie nazywa mama idealna

Doula

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

O, do Klubu Mam na fitness typu "mama i bobas" to ja się piszę!!! Tylko, że po pracy, np. o 17.00
    Limonka, może dla nas dwóch grupę otworzą

Chustofanka Awatar Ripley
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

martita - będę, będę, no bo kurcze ile można chorawać?! już powoli zaczynam wariować od siedzenia z całą dwójką w domu... choć i tak jest lepiej niż w zeszłym roku, bo jak zaczęli z początkiem września to skończyli chorować w kwietniu.
    A wiązania bardzo chętnie wreszcie na kimś "żywym" potrenuję , tym bardziej, że się w weekend doszkalam i całymi dniami męczę lalę.
    Kasia
    Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
    Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Dziewczyny które były by chętne na warsztaty, freemonia mi podsunęla idee a niestety sama nie może skorzystać...ja dziś wysłałam formularz link http://www.dobryrodzic.pl/page.php?IDD=1&PID=102

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

klaudia, mój to chyba jeszcze za mały na ten warsztat. Chciałam się zapisać na warsztat 'być mamą' czy coś takiego, ale już nie było miejsc :/
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Hej laski podziwiam aktywne mamy, taki fitnessssss to i mi by się przydał, ale niestety nie wygospodaruję aż tyle czasu. Słuchajcie już z musu obcięłam Marice włosy i wyć mi się chce ;( ale tak się kołtuniły, że przy każdym czesaniu był płacz i wyrywanie
    Na warszaty też czasu braknie, a temat super. No ale szkołę wtedy mam ;/ i tak będę chyba musiała zabrać małą, bo małż w pracy będzie, a teściowa do Wrocka się wybiera
    Ostatnio edytowane przez aga_o ; 22-09-2010 o 23:15 Powód: uzupełnienie

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

martita jak egzamin?

Ripley u nas też sezon przeziębień, chociaż ja chyba najbardziej a dzieciaki jakoś się trzymają. Jutro wyjeżdżamy na tydzień i mam nadzieję, że ja wydobrzeję a reszta towarzystwa się nie rozłoży! Mam Ineczkę, pokażę Ci jak wrócę to jest ta ze starszych, bez zaznaczonego środka, troszkę złamana, ale nie flanelka, co mnie osobiście odpowiada

Buziaki dla wszystkich i do zobaczenia w październiku! Ale ten czas leci łaaaaaaa

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

miumi - serio tylko my dwie pracujemy??? ale za jakiś czas pewnie i kolejne mamy wróca do pracy...

martita - mama idealna powiadasz?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anais Zobacz posta
    Byłam, rozmawiałam, uprzejmie donoszę co następuje:
    Gimnastyka dla mam z dziećmi. Instruktorka też z maluszkiem przychodzi.
    zajęcia możliwe tylko we wtorek i piątek, godzina 10.15 ew. 10.30. Niestety później nie da rady:/ zajęcia trwają 50 min. Karnet miesięczny 110 zł. Jeśli uzbieramy 5 osób dostaniemy zniżkę i będzie 90zł miesięcznie.
    Kto chętny dawajcie znać.
    ale zajecia 2x czy 1x raz w tygodniu? bo mnie pasuje piatek i jak najpozniej czyli 10.30 chetmie bym pochodzila

Cytat Zamieszczone przez Limonka Zobacz posta
    miumi - serio tylko my dwie pracujemy??? ale za jakiś czas pewnie i kolejne mamy wróca do pracy...
    ja tez juz w pracy ;-( niestety.... dlatego cos mi nie wychodzi to spotkanie z Wami
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andzia330 Zobacz posta
    ale zajecia 2x czy 1x raz w tygodniu? bo mnie pasuje piatek i jak najpozniej czyli 10.30 chetmie bym pochodzila
    2 razy w tygodniu, ale sądzę, że byłaby też opcja, żeby chodzić raz, tylko nie wiem jaki koszt wtedy.
    Teraz Kaś i klaudia na wakacje jadą, a też są chętne wstępnie, więc myślę, że jak wrócą to ogarniemy temat.
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

wysyp chustomam dzisiaj przy parku na podsakarbinskiej!
    szapate spotkalam, mame coprawda z wozeczkiem, ale miala ze soba brazowego elastyka, mama z zielona chusta tkana, mame dwoch dziewczynek w pasiaku flanelkowym z allegro i P widzial chustomame w rozowym pasiaku - no szak cial

a egzaminy zdalaqm

Doula

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

martita, gratki !

uhuhu, niezły wysyp, rzeczywiście. A mamę z flanelką uświadomiłaś?
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

wiez co ja ja juz ktorys raz widze i...nie mam serca...a zamotana jest tak nawet calkiem, calkiem...

Doula

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Martita, gratulacje
    Kaś, życzę zdrowia i udanych wakacji
    Dzisiaj byłam tak przedwstępnie w pracy, pozałatwiać formalności i się pokazać. Monika drugi raz była beze mnie 8 godzin (docelowo będzie 8,5) i na razie znosi to dobrze. Bawi się, dużo śpi - więcej śpi w wózku na spacerach niż spała ze mną. Tylko mało je, bo 1/4-1/3 dużego słoiczka. Może i to się porawi. W nocy za to je kilka razy, więc mam nadzieje, że nadrabia.
    Od poniedziałku zaczynam pracę!

Uprawnienia umieszczania postów