Strona 24 z 58 PierwszyPierwszy ... 14161718192021222324252627282930313234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 480 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Miumi, ja pękałam strasznie przed plecakami, ale to naprawdę nic wielkiego. Pooglądaj filmiki na youtubie i wrzuć małą w domu na plecy przy asyscie męża. Dacie radę. Ja plecak prosty próbowałam i jet naprawdę prosty

ja korzystałam z tego: http://www.youtube.com/watch?v=RE4eP4WlZzc
    w ogóle lubię filmiki tej laski, bo są dokładne, w wolnym tempie i wszystko widać co i jak zrobić. No i z taki maluchem to robiła... wow...
    Ostatnio edytowane przez Anais ; 13-10-2010 o 21:09 Powód: dodałam link
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki za kciuki kochane, Jaśko przesypia już całą noc i generalnie już chyba trochę lepszy humor ma. Najgorsze są poranki, bo z płaczem się budzi i samo przytulenie nie przynosi mu ukojenia więc poranki są smutnawe, a potem się rozkręca i jest ok. Staram się jak najwięcej przytulać, nosić, rozśmieszać itd. Katar jest jakby trochę mniejszy, zęby rosną i tak. Mam nadzieję, że wychodzimy na prostą powoli.

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Miumi ja też bym chętnie plecaczek poćwiczyła, żeby przez zimę dojść do perfekcji w domu i potem na wiosnę już w plener ruszyć
    Może namówimy Ripley w którąś sobotę? Ja i tak mam wobec niej niecne plany, a w kupie weselej

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

dziewczyny mam do sprzedania koleżanki nie uzywaną STORCHENWIEGE Anna... tak za 230zl... musze wystawić na stragan ale najpierw was pytam. cos nie moge zalączyć zdjecia wiec jak coś to na meila wyśle Anais kolezanka tez ma do sprzedania jakis kombinezon na 68, ma mi podesłać fotki więc ci prześle

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Limonka, właśnie o Ripley myślałam. Może by się udało ja namówić na zorganizowanie warsztatów. Ciekawe czy by sie udało wynająć salkę w Centrum Promocji Klutury na Podskarbińskiej.

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

miumi, Limonka ja też się chętnie przyłączę bo my wprawdzie nosimy się już na plecach, ale w chuście narazie tylko po domu i wsadzam J z kanapy, ale jak noszę na plecach to głównie w tuliku, do którego łatwo i szybko wrzucam J z biodra, więc gdybyście coś bliżej z Ripley ustalały to dajcie znać

W ogóle to muszę się pochwalić, że Jaśko już bardzo dzielnie daje radę bez piersi, katar jeszcze ma ale humorek mu wrócił zasypia bez problemu i w nocy śpi tylko raz się budzi na przytulaki (co mnie rozczula na maxa), obejmuje mnie łapkami za szyję i zasypia, no i do 6 śpi słodko. Narazie tylko rano budzi się z płaczem, ale szybko się rozchmurza!
    Ineczka moja kochana i 2x uratowały nam to odstawianie chyba, bo do tej pory miałam strasznie wielkie, twarde i bolące piersi i mogłam J chustować tylko w plecaczki jak przestałam karmić, a od wczoraj daję radę z powrotem z przodu i to jest to - Jaśko roześmiany jak marzenie i ja wreszcie spokojna, że dziecko krzywdy nie zrobiłam tym odstawianiem. No to się rozpisałam
    buziaki optymistyczne 4 all

Chustofanka Awatar Ripley
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Mnie tam namawiać nie trzeba A plecaczki to miód na moje serce... W CPK za mniejszą salę chcą 35zł/godzinie, więc może lepiej u mnie w salonie A jeżeli poczekacie chwilę, to może już niedługo będziemy miały "nasze" miejsce. Limonka i niektóre dziewczyny już wiedzą, ale może już czas oficjalnie się pochwalić i podzielić radością - jesteśmy już zarejstrowanym Stowarzyszeniem, mamy na widoku fajny lokal i naciskamy burmistrza, żemy nam go dał Jeżeli któraś miała namiar na jakiegoś sponsora, to się polecamy Przyda się nawet worek cementu, czy stare krzesło Bo musimy same wszystko urządzić, ale za to plany mamy, że ho ho Będą i weekendowe warsztaty i fitnes po południu, gdybyście jeszcze czegoś potrzebowały to dawajcie znać, bo robimy już harmonogram
    Kasia
    Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
    Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

oj kohana Kaś - CUDNIE!!! wiedzialam, ze bedzie dobrze....i jak milo slyszec, ze Jasiek juz usmiechniety - z tym fochemi smutkiem mu nie do twarzy bylo, stanowczo nie!

Ripley - jaaaaaaaaaaaa.....to sie udalo!!! pieeeeknie!!! alez sie ciesze!!!
    ja moge wolontariacko poprowadzic jakies zajecia wkoncu ma sie to wyksztalcenie pedagogiczne, hehehe
    ale suuuper...baaardzo sie ciesze

w ogole mam pytanie dziewczeta...czy ktoras z Was ma jakas kolezanke z naszych okolic ktora: 1.planuje dzidziusia, 2.oczekuje dzidziusia, 3.ma malenkiego dzidziusia - jedna z tych opcji z dodatkowa potrzeba pomocy, wsparcia kogos z zewnatrz...?
    bede potrzebowala do praktyk doulowych swoich...bo siem nie chwalilam - ale za niedlugi juz czas, bede wyszkolona doula
    (potem bym chciala zrobic CDL...ale to kosztuje troche...eeeh )
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

wow martita super, to jak jeszcze kiedyś zapracuję na trzeciego chuścioszka to się zgłoszę jak mi ktoś przyjdzie do głowy to dam znać

Chustofanka Awatar Ripley
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Martita, oj nie ładnie! Dopiero teraz się przyznajesz? I masz jak w banku, że Cię wykorzystamy Trzymam kciuki za wszystkie plany A co do "brzuszków", to w Klubie jest kilka intensywnie się starających , no i brzuszkowe też przychodzą, więc w razie czego jakieś kontakty Ci podeślę.
    Kasia
    Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
    Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Ripley - super! Nie mogę się doczekać Jak będziecie wiedziały czego Wam potrzeba to dajcie znać.Może uda się zrobić jakąś zbiórkę wsród znajomych

Martita - ja mam jedną rodzącą na dniach (termin na koniec października,początek listopada), druga z lizniakami na styczeń ale cc będzie miała,a trzecia na marzec. Jak chcesz to z nimi pogadam Doulowanie to świetna sprawa

A co do soboty dziewczyny o której imprezie mówicie? Jakieś szczegóły? Kowal przy naszej rajdówce grzebał będzie, więc chętnie jakoś towarzysko sobotę spędzę

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

szapata, w sobotę na wymianki ciuszków dziecięcych/zabawek w Czasie dla Mam na Saskiej Kępie się wybieramy
    linka masz tu:
    http://dziecisawazne.pl/jesienny-sza...y-w-warszawie/
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Martita jak ty to w tajemnicy utrzymałas swietnie, moja przyjaciola w styczniu rodzi w domu wiec oczywiście powiem jej o Tobie.
    Riplay ja jako wolontariusz tez sie pisze, świetnie że powstaja takie miejsca, ciągle ich za mało. Choć w porownianiu z Krakowem to i tak powiem wam dziewczyny że mamy urodzaj. Jak coś to mój tata zajmuje się recyklingiem i odzyskiem, więc jakies akcje ekologiczne, badz zbieranie elektroniki, zużytych baterii w zamian za drzewko czy coś w tym stylu można zorganizować.

Jutro ktora godzina wam pasuje? ja jestem elastyczna
    Ostatnio edytowane przez klaudia ; 15-10-2010 o 09:56

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja chwilowo w domu jestem - choroba złamała mnie na całego Aż antybiotyk dostałam... Dobrze, że Gabrysior zdrowy!

Kasia no to jesteśmy umówione na plecakowanie A we własnym lokum to już wogóle byłaby rewelacja Nad sponsorem intensywnie myślę, nie wiem tylko jak go podejść

Marta - jejuuuuuu co się nie chwaliłaś? Mając takie wsparcie pod ręką to nic tylko się decydować na kolejne dzieci Ola klubowa (mama Nataszy) rodzi w grudniu - rozmawiałaś z nią?

KaŚ jestem z Ciebie dumna. Całkiem szybko i sprawnie przeprowadziłaś trudną operację odstawiania...

Miłego dnia dziewczyny!

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Limonka zdrówka

Ripley ja mogę Wam podarować większą ilość zabawek, bo po mojej dwójce zgromadziło się tego o wiele za dużo na zdrowy rozsądek i ich potrzeby także chętnie Wam oddam na dobry początek

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

ej nie no dziewczyny to jeszcze troszke potrwa
    ale juz jest na dobrej drodze

wlasnie jestem na uczelni i...czuje, ze kompletnie to nie moje miejsce...nie moja bajka...
    dzis mam ewidentnie zly dzien

a jutro to ja bym poszla po drzemce Rycha...czyli po 14...?jakos tak...
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Domyślnie

witam znowu Wszystko "Grochowianki" po dłuuugiej przerwie... powoli wychodze z czasem na prosta i mam nadzieje, ze za jakies 2 tyg uda mi sie wpasc do Klubu!!!! w kazdym razie mam taka nadzieje...
    w kazdym razie mam nadzieje, ze teraz chociaz na forum bede miała wiecej czasu sie po udzielać!!!
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Kaś brawo, ale szybko Wam poszło! A jak Mania??
    Martita z każdą chwilą zaskakujesz mnie coraz bardziej!!
    Zdrowia, zdrowia Limonka!!!
    Marika przeziębiona z nakazem siedzenia w domu buuu

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

martita, super! świetnie dziewczyno
    My się jutro wybieramy na wymianki ok. 12.30.
    Kogo zobaczymy?
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Marysia też super, dzisiaj nie płakała nawet w szatni , wychodzi już zadowolona, ma koleżanki i nawet 2 narzeczonych podobno
    My na wymianki raczej nie dotrzemy tym razem bo J jeszcze pokasłuje i niekoniecznie bym go chciała w tłum ciągnąć.
    Zdrówka dla Mariki!!!
    Optymizmu i dobrego humoru dla chorych, opiekujących się chorymi i mojej kochanej Sąsiadki chustowej martity oczywiście

pozdrówki

Uprawnienia umieszczania postów