ha ha ha - wiedzialam
no to bedzie imprezka![]()
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
taaak ciachooo
a ja dopisałam się jeszcze na wtorkowe w Kalimbie i te o BLW![]()
Martuś, przytulam czule
Jakby co, daj znać. Jutro to dam radę nawet na żywo wytulić!
Ostatnio edytowane przez Anais ; 30-09-2010 o 01:33
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
Marta, przytulam!
Ale jeżeli trzeba... mogłabym Ci w czymś pomóc... to pisz, dzwoń, dawaj znać!
Kasia
Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe
Martta i ja sluze ramionami oraz wsparciem mentalnymkochana masz tu konkretna armie wsparcia dawaj tylko znać :*
i nie da się byc wszędzieMArtita dopisałam się na NArbutta wiec idziemy razem z chlopakami
Kaś i na warsztat o BLW tez się dopisałam wię jestesmy w kontakcie...a to blog ktory znalazlam jak o BLW sie rozczytywałam, mi sie podoba polecam http://sue.com.pl/files/c1b5a2ffee9d...ea79d0-78.html
martita kochanie ja też przytulaaam moocno. ja znam jedną miłą starszą panią psycholog tylko musiałabym najpierw sama do niej zadzwonić i zapytać czy by się podjęła, napisz na PW co jest oki? Albo dzwoń kochana. Całuję mocno
Martita a co Tobie? Przykro się czyta takie postyChodź tu, wtul się w moją mleczną krainę, może Ci się polepszy
Jejuuuu jak ja Wam zazdroszczę możliwości wyrwania się na warsztaty... ech... My z Gabiśką zakatarzone na całego, ale mam nadzieję, ze do niedzieli przejdzie i pokażemy się na chustowym spacerku.
Przygarniecie nas?![]()
Limonka - o tak...do mlecznej krainy ja bardzo chetnie :*:*:*
Kas dziekuje za oferte kochana...juz znalazlam, tzn.polecono mi i umowilam sie do pani...
wiecie laski to problem taki o wymiarze, rodzinnym, malzenskim, ale tak naprawde mocno osobistym dla mojego meza...bardzo mu sie pogorszyl stan psychiczny...on ma opieke lekarska juz od dawna...
ale teraz tak duzo sie nawarstwilo i mocno tego wszytskiego, to i ja zaczynam wysiadac, wiec tez potrzebuje pomocy specjalisty i wsparcia...
ale..bedzie dobrze, co nie
bo jak ma byc inaczej![]()
Napewno będzie kochana!!! Widziałam Cię dzisiaj z okna hihi
Pojedziemy sobie razem w poniedziałek na wymianki autkiem z maluchami na poprawę humoru
buziaki kochana, jakbyś miała ochotę pogadać, przytulić się itd. to wiesz, masz baaardzo blisko a ja jestem na chodzie prawie 24 godz. na dobę więc jakby co to zapraszam![]()
My z Kowalem (szanowmym małżonkiem) wybieramy się 8.10 do Edukado no i w niedzielę na paradę.A i zapisałam się na czwartkową drogę mlecznąZatem do zobaczenia
!!! Martita trzymaj się cieplutko, wiem ile siły trzeba na takie zmagania...dlatego mam nadzieję, że niebawem słoneczko wyjdzie, bo to baaardzo pomaga
Ściskam!
bedzie dobrze bo po burzy wychodzi słońce![]()