Strona 22 z 58 PierwszyPierwszy ... 12141516171819202122232425262728293032 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 440 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Dziewczyny wybaczcie, ale nie jestem na silach, dalej nie śpie, mam zawroty głowy i zimne poty... nie bylabym wstanie niesc malego, a Jacek musi montowac dzwiek.... tak mi przykro, wszystko przez moja nerwice zróbcie kilka fotek i bawcie się dobrze... Kas reprezentuj Tuik za mnie rowniez ...

dobrej zabawy

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

klaudia rozumiem :*:*:* do zobaczyska niebawem!!!
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Buziaki Klaudia mam nadzieję, że już Ci lepiej, tulik był z nami zapomniałam aparatu, ale dużo było tatówaparatów więc napewno się pojawią foty na forum

LIMONKA zimówki mam dopiero na 22 bo pozostałe już powymieniałam, pooddawałam itd. (to Bartki granatowo różowe), a najmniejsze w ogóle mam adidaski Reeboka 20 unisexy tzn. biało niebieskie na rzepy, Mania w nich chodziła całą jesień 3 lata temu jakby coś to pisz pw - ja mam butów dużo jeszcze dziewczynkowych, także i na wiosnę i na lato sandałki, adidaski, kalosze ocieplane też mi jeszcze zostały (unisexy z krokodylkami).

Fajny spacer był, to teraz do wtorku w Kalimbie

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

klaudia, ale super, że sami wyszliście bomba gratuluje tulika, przytulam z powodu kiepskiego samopoczucia. Mam nadzieję, że już ci lepiej!
    szapata, fajnie, że nową szmatkę masz superaśnie.
    szkoda, że Was laski nie było na spacerku chustowym
    martita, Kaś
    dzięki za miłe towarzystwo na spacerku. My potem jeszcze ze znajomymi po Łazienkach łaziliśmy, ale młody w kiepskim humorku był. Chyba to rzeczywiście ten kryzys laktacyjny Cały czas przy cycu chce być... mam nadzieję tylko, że to nie jakieś chorubsko się kluje...
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Nam się nie udało, żeby utrzymać się w szkole muszę chodzić - moja frekwencja do tej pory wynosiła 0% W sumie nadrabiam w domu i od pierwszego semestru mam mega średnią, ale nie chcą mi odpuścić. Buu
    I do tego mam dołka, bo zgubiłam kolczyk ze ślubnego prezentu schowałam do portfela dwa, a wyciągnęłam jeden.
    szapata my w kółko w okolicy 3 centyla, raz trochę nad raz trochę pod, ale w pełni zdrowia. Małe jest piękne
    klaudia wysyłam dobre fluidy, trzymaj się!!

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

a ja dzis oficjalnie zostalam znowu zaobraczkowana - bo nie nosilam przez ciaze obraczki...
    i...kolejny dol - bo nie ma nigdzie pierscionka zareczynowego

Doula

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

martita kochana znajdzie się napewno, zamiast się dołować leż małża całować tak mi się zrymowało

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

on teraz je pizze

a wiecie...moj maz ze spaceru zrobil najwiecej fotek komu...? GOLEBIOM!!! ornitolog sie znalazl
    Ostatnio edytowane przez martita ; 10-10-2010 o 21:26

Doula

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dziewczyny dajcie pomysły roczkowe, jak było/będzie u Waszych Skarbów?? Planujemy niezbyt hucznie, impreza z babcią, chrzetsnymi i przyjacielem rodziny - w sumie jakieś 10 osób. Wiadomo czpeczki, baloniki, piosenki, tort i co jeszcze??

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

Aga - ja ze slaska...i u mnie obowiazkowo msza na roczek

aha! i jest taka super zabawa-niby wrozba...
    ze kladzie sie przed dzieckiem kilka przedmiotow, ktore maja symbolizowac jakas przyszlosc dla niego, np.:
    - ksiazka - symbol nauki
    - dlugopis - symbol pracy
    - pieniazek/banknot - symbol bogactwa
    - dzwonki/paleczka do dzwonkow/flet/pedzel/kredka... - symbol artyzmyu
    - krzyzyk/rozaniec - symbol wiary
    - kieliszek/zapalniczka - symbol nalogu
    itd...itd...
    i co wezmie dziecko do reki no to taki se los wybiera...

Rys wybral najpierw krzyzyk a potem banknot - hahahaha!!! P uznal, ze bedzie koscielnym
    Ostatnio edytowane przez martita ; 10-10-2010 o 22:07

Doula

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

To Marika na 100% wybrałaby gwizdek/flet/cymbałki - moje kochane hałaśliwe maleństwo a msza za przyszłość maluszka?? Wiesz że jak powiem mężowi to spodoba mu się ten pomysł!!

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

u nas tzn. u Manii byli tylko Dziadkowie i babciowy torcik i Marysia zamiast dmuchać na świeczkę to zapolowała na malinki z tortu, a zabawa z wybieraniem symboli znana i lubiana i fajna tylko ja znałam w mniej wypasionej wersji tzn. różaniec, książka, pieniążek

martita gdybyś nas miała na jakiejść focie to wyślij mi na kdl1@o2.pl?!

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

KaŚ - dzięki za sprawdzenie bucików. Narazie jakoś się zaopatrzyłam to zimę przechodzimy, a na wiosnę to już dreptanko na całego bedzie, więc buciki nowe na 100%.

Aga_o - mamy bardzo podobne dzieci - moja Gabiśka też ok 3 centyla z tendencją do bycia pod niż nad. Ale to sprawka moich genów, więc się nie martwię. No i też szykujemy się do roczkowej imprezki Ma być 10 dużych i 2 małe osoby, będzie obiad w knajpce najproawdopodobniej, tort, baloniki, czapeczki, pewnie i ta wróżba z wybieraniem będzie... I to chyba tyle. A nie, przepraszam! Będzie jeszcze cukierkowe swiętowanie w Klubie Mam, bo urodzinki mamy we wtorek

Miłego dnia wszystkim życzę!

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

a my sie dluygo nie pojawimy w klubie
    niestety...
    ja mam zajecia we wtorki od 8 do 11:30...wiec

Doula

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki za rady dziewczyny. Byłyśmy dziś z Mariśką w kalimbie i wyszłam baaardzo zadeowolona. Chociaż oczywiście dwie godziny warsztatów biegałam za moim aniołkiem, bo nie mogła wysiedzieć na miejscu. Ale chustowo podbudowałam się porządnie, chociaż marzenia o motaniu na plecach pożegnałam. Część o gadżetach na wesoło też wypadła super

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

a czemu pożegnałaś marzenia o plecach?? przecież masz nosidło, w nosidle łatwo na plecy wrzucić?! Mi łatwiej niż w chuście i jak jestem sama i boje się plecaka albo się spieszę to wrzucam na plecy w tuli

Chustofanka Awatar Monique76
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

aga_o - motanie na plecach nie jest trudne. Ja co prawda wolę nosić z przodu (szczególnie jak idę sama), ale na plecy zdarza mi się wrzucić - ostatnio nawet na kurtke w żłobku się motałam. Może szczyt poprawnosci to motanie to nie było, ale do domu doszłyśmy
    Monika - mama Dominiki (20.02.2003) i Zosi (14.09.2009)
    "I niech sie mysli kolataja. Z kolatania rodza sie marzenia.
    A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

cześć laski,

ja mam w końcu sesję o 11 jutro, więc może na BLW się wyrobię, na pieluszki napewno nie
    do zobaczenia

aga_o, jak ja mojego 3 miesięczniaka na plecki wrzuciłam, to ty Mariczki nie dasz rady? Będzie dobrze, tylko musisz się przełamać

martita, weźmiesz mi jutro 'w głębi kontinuum'? Proooooszę
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Marika po założeniu na plecy przy motaniu to albo próbuje zejść albo wspiąć się na moją głowę W nosidełku noszę na plecach z powodzeniem, bo zakładanie jest szybkie i bezproblemowe. Na szczęście, bo wtedy mogę coś zrobić w domu, bo moje słoneczko z leżaka wychodzi, w domowym wózku ze zwykłymi pasami sobie radzi, a w szelkach staje i patrzy co jest na dole ;/ A w łóżeczku czekają ciuchy do prasowania i zabawki, bo już dawno wywołuje protest. Bóg mi chustę i nosidło zesłał
    Anais odważna mamuśka jesteś
    Monique pw, chętnie oddam już ono, bo kupiliśmy własne

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

aga_o, może i odważna, ale dopiero po obejrzeniu wieeeelu filmików na youtubie. Przekonała mnie laska, która miesięczniaka tak delikatnie motała na plecach, że się nawet nie obudziła kruszynka. 2 pierwsze próby za nami, nawet udane w sensie motania, mąż-to-be asekurował, ale się Antkowi nie podobało. Jednak woli być z przodu jeszcze, myślę, że za kilka miesięcy mu się zmieni. Póki co zaczynam próbować z biodrem, bo sie strasznie w kieszonce odgina żeby oglądać świat. Już wiem, że siodełko z pętelką nie dla nas... porażka na całej linii. spróbujemy z innymi. co polecacie z długiej chusty dziewczyny?
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Uprawnienia umieszczania postów