Strona 13 z 58 PierwszyPierwszy ... 35678910111213141516171819202123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 260 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Z żalem, ale jednak nie dam dziś rady Mam nadzieje, że mi wybaczycie i streścicie pieluchowe rozważania przy innej okazji.
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

dobra, przemyślałam, może jednak dam radę, ale prawdopodobne, że się spóźnię. Może mi któraś z Was podać nr telefonu na priv? Cobym mogła Was znaleźć jak się spóźnię.
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

no i pieknie sie udalo -i zdazylysmy przed deszczem
    dzieki dziewczyny za mile spedzone wdczesne popoludnie
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

A my z młodą zasmarkane kisimy się w w domu
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

biedna Ewa... niech zdrowieje malutka... no i nadchodzi czas mojego rozstania z oberżynką
    Daj znać kammik, kiedy mogę Ci ją podrzucić.

Fajnie dziś dziewczyny było ale zauważyłam, że wszystkie cztery gaduły jesteśmy trajkotałysmy jak przekupy na bazarze

Musimy to powtórzyć!
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Anais, ale co, nie podoba się już? Możesz jeszcze potrzymać, mi zestaw bondolino + kółkowa wystarczy w zupełności. I że na paplanie o pieluchach się nie załapałam, ech.

Apsik, apsik, będziemy zdrowieć
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Oh... kammik moja kochana... podoba się baaaardzo Jakieś ciacho ci dobre upiekę w podzience, tylko powiedz jakie lubisz Tylko mi powiedz jak dbasz o swoją fioletową piękność. Pierzesz w ręku czy w pralce w 40 oC ?
    Może następnym razem się załapiesz na paplanie
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

tak tak bylo prze milo, az czuje ze o pieluchach za malo pogadalysmy bo na inne tematy sie rozwodzilysmy...
    martita bede zdawac relacje jak mi idzie pieluszkowanie

dobrego weekendu wszystkim zycze...my dzis na grzyby jedziemy

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

kammik - my musimy sie poznac koniecznie

klaudia zdawaj relacje i jak cos to pytaj
    jakbys cxhciala ja mam na zbyciu zapinki snappi te do p[ieluch skladanych (mam dwie, a jedna spokojnie starcza...choc ja i tak juz prostokaty klasde...)

Doula

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Ciasto to ja lubię takie, przy którym ktoś mi mówi "wiesz, ono ma ZERO kalorii" i ja je jem bez wyrzutów sumienia, no bo jak to, miałabym nie wierzyć? W pralce na 40 piorę, w ręku męczyłam tylko wełniane chusty, klnąc przy tym na czym świat stoi

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

zero kalorii nie umiem upiec, ale umiem nieźle ściemniać, więc da się zrobić Powiedz tylko które ciasto w wersji 'zero kalorii' lubisz najbardziej
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

I ja Wam dziękuję za miłe przedpołudnie, nie ma to jak ploty w dobrym towarzystwie muuusimy powtórzyć!!!

kammik też chętnie poznam u nas też katarowo się zrobiło, ale narazie w wersji light.

Będziecie we wtorek w Klubie Mam??

pozdrawiam

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anais Zobacz posta
    Powiedz tylko które ciasto w wersji 'zero kalorii' lubisz najbardziej
    Oj tam, daj spokój, mało roboty przy Antosiu masz?

My się może wybierzemy we wtorek, mała pewnie wydobrzeje i o ile nie zerwie się bladym świtem, to może uda się jej drzemkę przesunąć na 12-13 (zazwyczaj pada przed 11, niestety)

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

ooo..takie ciasto zero kalorii to przepis na nie poprosze

nas we wtorek nie bedzie-bedziemy wszyscy na mojej uczelni, bo bede miala najciezszy exam - trzymajcie kciuki proszeee

Doula

Domyślnie

dziewczyny a moze macie ochote na ZOO jutro? umówiłam sie z Anqą jakos w okolicach 10
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

martita, tak jak napisałam, to ja potrafię nieźle ściemniać. Więc jeśli chcesz, to mogę Cię po prostu przekonać, że ciasto nie ma kalorii
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

andzia u mnie dzisiaj huk roboty, także innym razem ale pozdrówcie zwierzaki ode mnie

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Dobra, Dziewczyny...

jutro idę gadać z właścicielką tego fitnessklubu na temat gimnastyki dla mam z dziećmi. Piszcie mi dokładnie jakie są wasze preferencje odnośnie dni i godzin (przed którą/po której), to będę mogła może coś ustalić. no i muszę wiedzieć ile chętnych.

postaram się coś ustalić
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Gimnastyka z dziećmi? Ja też! Ja też! Ja też chcę
    Gdzie się wybieracie i kurcze dlaczego przed południem? Hę?

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Hej, Limonko. Pisałam o tym wcześniej w tym wątku. W fitnessklubie na gocławiu (ul. Abrahama) chcą otworzyć zajęcia dla mam z dziećmi w wieku 2 mies-5 lat. Na razie nie ma jeszcze zbyt wielu chętnych, więc jakbyśmy się zabrały, to może uda się dostosować do naszych potrzeb godziny i dni. Ale godziny to raczej przedpołudniowe, ew. wczesne popołudnie pewnie wchodzi w grę, bo popołudnia i wieczory to zajęciami normalnymi są zapchane, na które o wiele wiecej osób chodzi :/ Dziś idę gadać.Jakbyś miała jakieś preferencje, to daj znać.
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Uprawnienia umieszczania postów