Z żalem, ale jednak nie dam dziś radyMam nadzieje, że mi wybaczycie i streścicie pieluchowe rozważania przy innej okazji.
Z żalem, ale jednak nie dam dziś radyMam nadzieje, że mi wybaczycie i streścicie pieluchowe rozważania przy innej okazji.
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
dobra, przemyślałam, może jednak dam radę, ale prawdopodobne, że się spóźnię. Może mi któraś z Was podać nr telefonu na priv? Cobym mogła Was znaleźć jak się spóźnię.
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
A my z młodą zasmarkane kisimy się w w domu![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
biedna Ewa... niech zdrowieje malutka... no i nadchodzi czas mojego rozstania z oberżynką
Daj znać kammik, kiedy mogę Ci ją podrzucić.
Fajnie dziś dziewczyny byłoale zauważyłam, że wszystkie cztery gaduły jesteśmy
trajkotałysmy jak przekupy na bazarze
Musimy to powtórzyć!
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
Anais, ale co, nie podoba się już?Możesz jeszcze potrzymać, mi zestaw bondolino + kółkowa wystarczy w zupełności. I że na paplanie o pieluchach się nie załapałam, ech.
Apsik, apsik, będziemy zdrowieć![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Oh... kammik moja kochana... podoba się baaaardzoJakieś ciacho ci dobre upiekę w podzience, tylko powiedz jakie lubisz
Tylko mi powiedz jak dbasz o swoją fioletową piękność. Pierzesz w ręku czy w pralce w 40 oC ?
Może następnym razem się załapiesz na paplanie![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
tak tak bylo prze milo, az czuje ze o pieluchach za malo pogadalysmy bo na inne tematy sie rozwodzilysmy...
martita bede zdawac relacje jak mi idzie pieluszkowanie
dobrego weekendu wszystkim zycze...my dzis na grzyby jedziemy![]()
Ciasto to ja lubię takie, przy którym ktoś mi mówi "wiesz, ono ma ZERO kalorii" i ja je jem bez wyrzutów sumienia, no bo jak to, miałabym nie wierzyć? W pralce na 40 piorę, w ręku męczyłam tylko wełniane chusty, klnąc przy tym na czym świat stoi![]()
zero kalorii nie umiem upiec, ale umiem nieźle ściemniać, więc da się zrobićPowiedz tylko które ciasto w wersji 'zero kalorii' lubisz najbardziej
![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
I ja Wam dziękuję za miłe przedpołudnie, nie ma to jak ploty w dobrym towarzystwiemuuusimy powtórzyć!!!
kammik też chętnie poznamu nas też katarowo się zrobiło, ale narazie w wersji light.
Będziecie we wtorek w Klubie Mam??
pozdrawiam
dziewczyny a moze macie ochote na ZOO jutro? umówiłam sie z Anqą jakos w okolicach 10
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
martita, tak jak napisałam, to ja potrafię nieźle ściemniać. Więc jeśli chcesz, to mogę Cię po prostu przekonać, że ciasto nie ma kalorii![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
andzia u mnie dzisiaj huk roboty, także innym razemale pozdrówcie zwierzaki ode mnie
![]()
Dobra, Dziewczyny...
jutro idę gadać z właścicielką tego fitnessklubu na temat gimnastyki dla mam z dziećmi. Piszcie mi dokładnie jakie są wasze preferencje odnośnie dni i godzin (przed którą/po której), to będę mogła może coś ustalić. no i muszę wiedzieć ile chętnych.
postaram się coś ustalić![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
Gimnastyka z dziećmi? Ja też! Ja też! Ja też chcę
Gdzie się wybieracie i kurcze dlaczego przed południem? Hę?![]()
Hej, Limonko. Pisałam o tym wcześniej w tym wątku. W fitnessklubie na gocławiu (ul. Abrahama) chcą otworzyć zajęcia dla mam z dziećmi w wieku 2 mies-5 lat. Na razie nie ma jeszcze zbyt wielu chętnych, więc jakbyśmy się zabrały, to może uda się dostosować do naszych potrzeb godziny i dni. Ale godziny to raczej przedpołudniowe, ew. wczesne popołudnie pewnie wchodzi w grę, bo popołudnia i wieczory to zajęciami normalnymi są zapchane, na które o wiele wiecej osób chodzi :/ Dziś idę gadać.Jakbyś miała jakieś preferencje, to daj znać.
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015