Strona 15 z 58 PierwszyPierwszy ... 5789101112131415161718192021222325 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 300 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

martita, skrzynkę wyczyść! Boś zapchana...
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Miumi powodzenia

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

To Wam powiem, że byłam dziś na zakupach w Tesco na Gocławiu i spotkałam panią z dzidzią w chuście, ale...
    heh...
    Pani miała elastyk zamotany w 2X,a dzidzię wsadzoną jak w wisiadle przodem do świata No masakra poprostu... Jeszcze ten elastyk jej tak sprężynował jak chodziła... aaaaaa.....
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Ała, samo wyobrażanie boli Ja w Tesco z kolei widziałam slicznego maluszka w ślicznej bambusowej Lenny Lamb
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

ojejku... :/

ja za to cos ostatnio sporo mam widuje zachustowanych...
    wczoraj znowu widzialam nowa jakas twarz...w parku przyu podskarbinskiej...mamke dwojeczki dzieci - chyba obie corcie...starsza to dziewuszka, a maluszek...no mysle, ze dziewuszka-bo duuuzy kapelusik miala z falkbanka chyba...w piekny 2x zamotani...no balsam dla oczu
    ale nie zagadalanm, bo Jusiek niespokojny byl bardzo - zeby nas mecza-drecza

uzywala ktoras korzenia irysa???
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

a na co ten korzeń? bo nie wiem o co kaman
    kammik, ja nawet widziałam kiedyś jak pisałaś o mamie w bambusie LL i się zastanawiałam czy nie o mnie chodzi (nim się poznałyśmy), ale my w normalnym LL niebieskim się nosimy, a nie w bambusie. A duży ten chuścioch?
    Bo ja się przyznam, że na Gocławiu jeszcze żadnej chustomamy nie widziałam...

dobra... już wygooglałam, że na ząbkowanie... ale to Twoje małe, to jeszcze chwile do ząbkowania ma, nie?
    Ostatnio edytowane przez Anais ; 26-09-2010 o 01:13 Powód: after google edit:)
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

Anais no wlasnie juz sie zaczelo...
    i stad mysle o korzeniu...hmmm....
    poki co masowanie i bobodent dzialaja cuda

a jaki to ten bambus LL...??? bo to moze ta mama ktora widzialam na podskarbinskiej...?
    takie krotrkie rudawe wloski miala, kammiku?

Doula

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Dzidziol bambusowy był maleńki, bambus kolorowy a mama brunetka
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

martita ja na zabkowanie uzywam masci dentinox i polcam ja wszystkim...bobodent wymieka przy niej malemu juz wychodzi 4 jedynka i bez placzu sie obeszlo...smaruje i zasypia...o korzeniu czytałam ale nie stosowałam ale wiem ze uzywaja go ekomamykurcze ja w skaryszewski to praktycznie same wozki widze jak wroce musze przejsc sie na podskarbinska i poogladac inne chustomamy skoro wyrastaja jak grzyby po deszczu

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

na ząbkowanie to dobra też homeopatyczna Camilia. Takie kropelki w formie minimsów (czyli jednorazowe porcje).
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

U mojej Ewki dentinox w ogóle dla odmiany nie działał, pomógł dopiero baby orajel, ale musiałam go z zagramanicy ściągać, bo u nas nie ma

Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

z kazdym malenstwem inaczej tacy rozni jestesmy. MARTITA w H&M widzialam czapeczki z jerzykiem

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

u nas dentinox-u rysia w sensie-tez dzialal...ale to najmocniejsza masc wiec zaczynamy od bobodentu...dziala, wiec jest oki na razie choc myslalam o korzeniu, ale kurde drogi...

kammiku...a to nie ta mama...dzis jazniowu widzialam, tylko ze ja karmilam wiec znow nie zagadalam...

Anais mowisz ze homeo? bedzie na znamienieckiej to...? zapytam...moze tez bedzie fajne
    a mozesz mi napisac jak dawkowac???

klaudia, no co Tyyyyyyyyyyyyy??? a droga ta czapka???
    kurde...kup mi co? ja Ci kasiorke oddam...rozmiar hmmm...w HM maja miesiacami chyba wiec taka 3-6...czy 4-6...

Doula

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

martita, Camilia ma 10 minimsów w opakowaniu, na ulotce jest napisane, żeby podawać 2-3 razy dziennie. Jak się będę widzieć z mamą to zapytam, czy rzeczywiście tak się daje. Na zamienieckiej napewno będzie, ale w innych może też.

A ja kupiłam dziś w hm taką czapeczkę shrekową jak ma Jerzyk Myślałam, że może będą też inne kolory,ale były tylko zielone, więc będziemy miały klony

Antoś się bardzo zmienił w ostatnich dniach. Czyli jednak to 'uzależnienie od chusty' to był skok rozwojowy
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Martita postaram sie kupic nie ma sprawy...ona ma taka małą naszywkę z jerzykiem na przodzie

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

a to nie taka jaką martita właśnie ma? Bo ja kupiłam taką jak ma Jerzyk, zieloną 'wykrojoną' z uszkami i ona ma właśnie naszywkę z jeżem.
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

no widzisz Anais...dzieci sie zmieniaja szybciej niz myslimy
    wlasnie moj syn spi juz 2 godzine SAM W LOZECZKU!!! powtorze to: S-A-M W L-O-Z-E-C-Z-K-U swoim of kors i to BEZE MNIE!!! a od miesiac spi tylko ze mna, lub przy mnie, lub w chuscie...a tu prosze!jak to mowi starszak: ta-daaam

Anais bede baaardzo wdzieczna za info o tych ampulkach...
    hehe, czapeczka jest fajna bardzo nie? byly jeszcze biale...kolezanka taka ma-bo tez zachorowala na nia jak zobaczyla u Juśka

klaudia, wlasnie ta czapeczka uchata-z uszkami w sensie co mamy, to ona ma taka malutka z lewej strony naszyweczke z jeżem...to moze to to samo...?

Doula

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cześć Dziewczyny,

My już niestety wróciliśmy bo Jasiek się rozchorował, kaszle strasznie podobno ma zapalenie krtani, dostał od pediatry w Olsztynie różne paskudztwa - jutro jedziemy do naszej homeopatki i mam nadzieję, że kulkowo Go wyleczy raz dwa!
    Ja też wylądowałam na antybiotyku , Marysia pokasłuje - no mówię Wam takiego urlopu to jeszcze nie mieliśmy

miumi Kochana jak tam w pracy??

Ja wprawdzie w domu pracuję, ale też mam mnóstwo tłumaczeń, korekt itd. a przy chorym Jaśku to już zupełna katastrofa. Możliwe, że zacznę pracę (też z domu) w kolejnym wydawnictwie i wtedy już będę musiała kogoś szukać do pomocy, ale zobaczymy.

Aaaa muszę się też pochwalić - Jaśkowi przebiły się w końcu te górne jedynki wprwdzie dopiero co więc chyba jeszcze Go męczą, ale widać już u nas dentoxin pomaga tylko na chwilę, a camommila vulgaris w kulkach niestety chyba w ogóle nie bardzo. Jaśko jak Go boli to jest taki zły, że nawet ciężko Mu dotknąć do tych dziąsełek i pomasować. Zwierzak mój kochany
    Uciekam bo się obudził i płacze

buziaki

Kasia

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Wróciłam z pracy. Podczas mojej nieobecności Monika nie wpadła w spazmatyczny płacz, parę łyżek papek zjadła, wypiła dużo wody i spała. Czyli jest dobrze

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Miumi, super! Dzielna ta twoja malutka!
    Choć wydaje mi się, że tak naprawdę to nam, mamom, jest trudniej rozstać się z naszymi pociechami, niż im rozstać się z nami
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Uprawnienia umieszczania postów