Ja też mogę we wtorek 13. No to kto się dopisuje? Jak będzie nas kilka to zadzwonię negocjować z Panią cenę
Jak macie dziś wolne popołudnie do zagospodarowania to w domu kultury w Nadarzynie jest o 16 przedstawienie i mikołaj dla dzieci, wjazd 10 zł od dziecka, impreza potrwa do 2 godzin. Mają dużą piękną salę i przyjmą do 100 dzieci, więc nie trzeba rezerwować.
http://nok.pl/news.php?id=1577
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
ha! to ja robię listę na spotkanie 13 grudnia
1. mi.
2. LM
3. choco
4.
tylko ja proszę tak w miarę wcześnie, bo o 17 muszę być w Milanówku![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
jak przełożę wtorek na poniedziałek, to może we wtorek damy radę!
tylko się musimy wykurować, bo obie mamy gila do pasa i kaszel nietęgi
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
dziewczyny, nie wybiera się jutro/dziśktóraś z Was do Lidla?
bardzo pragnę puzzli z Bobem i Tomkiem![]()
ja wybieram się. Ale nie widzę tego w gazetce - ale jeszcze coś w skrzynce mamAle w Grodzisku by było najwcześniej 12.12
Może i mi się uda do Was dotrzeć na spotkanie to poza Izą i Madagaskar poznam kogoś więcej
Ale ja niepewna czasowo jestem bo dom w poprawkach po remoncie i nigdy nie wiem co mi jeszcze wyskoczy...
A co z tym fitness dla mam z dziećmi - wiecie gdzie tego szukać w okolicy? Plizzzzz... Bo mój pouch już odłożony i chciałabym go móc ponosić za miesiąc - dwa
A mój cycojad znowu się zbiesił - od trzech nocy karmienie co 2 - 2,5 godziny a do tego Helenka już od tygodnia punktualnie o 3 rano ląduje w naszym łóżku... Wory pod oczami mam pokazowe![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
byłoby super
tu link http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_23080.htm
choco, ja nie będę, bo zazwyczaj bywam okołoweekendowo
ale gdyby Wam się nie udało zdobyć, to dajcie znać - może coś wymyślim![]()
mam
dzięki Mamomario![]()
egla - ja nie wiem, nigdy sie nie fitnesiłam, nawet bez dziecka. ale podoba mi sie skakanie z kinectem.polecam !
ale akcja z tymi lidlem
ja się zapisuję na listę![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
był u Was Mikołaj ?![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
U nas Mikołaj był już w niedzielę rano (żeby Helenka mogła się nacieszyć zabawkami a nie zabierać je w euforii do przedszkola). Jutro u nas kolejna imprezka bo mam urodziny i na dodatek mamy jak co roku dzień piernikowy pieczemy jutro a zdobimy w weekendPrzyjadą zaprzyjaźnione dziewczyny z koleżankami Helenki i będzie zabawa w wycinanie pierników i pieczenie. Już się nie mogę doczekać!
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
Iza, zakładam, że zapisujesz się na liste spotkania 13/12?
Więc lista na razie jest taka:
1. mi.
2. LM
3. choco
4. Me'shell (?)
5. Iza
6. egla (?)
7.
Jaka pora? Centrum jest otwarte od 8 do 17, ja mogę ok. 12.30.
Moja rodzina nie obchodziła Mikołajków, ale Hektorowi włożyłam pod poduszkę płytę z bajkami - dostałam gratis w Lidlu
Egla, tam gdzie się mamy spotkać jest coś o fitness dla mam, z opieką dla dzieci.
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
ja wlałabym zdecydowanie wcześniej. myślę, że w okolicach 14 będę się zwijać.