Aniu![]()
Aniu![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
kurczę... łamię się...
to ja będę jęczeć teraz
ale czy któraś z Was będzie tam dłużej? bo mnie najmniej nęcą prawie dwie godziny spędzone w aucie z jęczącym dzieckiem na rzecz około dwóch godzin spotkania z Wamibo mam wielką na spotkanie chęć, ale... takie proporcje czasowe są cholernie mało kuszące...
bo jeszcze póki była perspektywa wspólnej jazdy z Izą, to jakoś barwy były optymistyczniejsze, bo nagadać się można, ale trudno odmówić tylko z tego względu komuś, kto nie ma jak dotrzeć...
z drugiej strony - po mocno towarzyskim weekendzie - nie mam sumienia odbierać Kajetanowi szansy na spotkanie z rówieśnikami, bo jednak widzę jaka to dla niego radość...
takie mam rozterki dziś...
my do 15.30 będziemy na bank, może i do 16zaraz sprawdzę dokładnie rozkład
edit: jeśli mnie ktoś podrzuci do stacji pkp to mogę być do 16
edit2: w sumie to możemy i od jakiejś 11:30 być, pod warunkiem że ktoś przyjedzie![]()
Ostatnio edytowane przez choco ; 12-12-2011 o 11:51
aga mama tatiany '09 i tamary '12
o kurczę, mi., jeśli o to chodzi, to ja mogę nie jechać, a wtedy sobie z Izą pogadacie do woli!!Nie chcę się "wtrążalać między wódkie a zakąskie", że tak powiem!
Mnie nie zależy do tego stopnia (nie zależy = nie wiem w jakim nastroju będzie Nike, bo to naprawdę różnie bywa, a nie ma sensu jej męczyć, gdyby było coś nie tak. A ma jeszcze górną lewą jedynkę do wyjścia), żebym miała Ci blokować miejsce w samochodzie!
A wracając do Nike, to dałam jej kleiku ryżowego na jej mleku modyfikowanym i właśnie patrze, że na policzkach zrobiły się jej plamki. Czy to może być alergia? Ale na ryż?!
mi. fotelik zbędny bo ja sama jadę do tej stacjiTankę porzucam
trzymaj zatem kciuki za bezproblemowe zgranie PKS z PKP bo inaczej usłyszysz mój wrzask aż w domu
śmy się trochę nie widziałyostatnio przelotem jak bilibo odbierałam, a wcześniej to w listopadzie ub roku
LM a tam jest jakaś rezerwejszyn dla nas? jakieś hasło trzeba podawać?![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
choco - no ale jak to - porzucam Tankę? do sali zabaw bez dziecka?
Berenike - wódkę? zakąskę? spoko, ja pomiędzy ZAWSZE zapojkęok 12 się widzimy, tak? podjadę. mogę być z fotelikiem !!
nie słyszałąm o uczuleniu na ryż.. a rozwobiłaś kleik ryżowy w codziennym Waszym mleku, czy dałaś gotowca z innym mm??
mi. -![]()
Ania - no pewnie że przybywaj!!
Lena - ta pielęgniarka ze zdrowych dzieci? ja niezwykle tę Panią lubienauczyła Michałka smarkać. Ja gimastykowałam się przez 4,5 roku, żeby nauczyć i nic. A ona przyłożyła mu chusteczkę do nosa i powiedziała rzeczowo i nieco groźnie: dmuchaj! i okazało się że umie
Egla - nei będziesz? nic się nie da zrobić?
ale ruch w wątku neizwykły![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
a wcześniej?
cholera, zazdroszczę Wam możliwości basenu o tej porze roku... u mnie to gwarancja rozchorowania
Berenike - umknęła mi Twoja wypowiedź. Na wódkę, to ja się na razie (niestety) nie piszę, a na zakąskę jestem stanowczo zbyt... obfita
temat zamknięty
Iza - matkie Ci pobiorę, bo się ostała. dwie nawetjak znajdę coś jeszcze, to dam znać.
Aniu - chciałam wziąć aparat, ale... heh... nie wiem, czy to nie będzie obciach za duży - to co wytworzęaczkolwiek bardzo się cieszę, że Cię poznam!
OT: moja kocica przynosi mi mysz za myszą... staram się cieszyć i to doceniać, ale... jest grudzień. ona powinna spać, a nie łowićchyba, że liczy na podchoinkową obfitość
![]()
Shit.... strasznie się napaliłamna spotkanie z Wami, ale coś czuję pod skórą, że Kacper nie da mi wolnego
od kilku dni leczymy trzeci migdał, coby go nie wycinać. W nocy zaczął kasłać, teraz w dzień niby nie kaszle, ale rozwolnienie ma.... pewnie po super megapaskudnym syropie... nie wiem, nie wiem, czy do przedszkola go posyłać
edit: mi. - no nie rób sobie jaj... zabieraj aparat! Ja swojego na pewno tym razem nie wezmę, muszę trochę odpocząć i odstresować się![]()
byłam: Anna Dobrowolska
STUDIO FOTOGRAFICZNE: http://www.studioniezapominajka.pl
BLOG: http://www.blog.studioniezapominajka.pl
FOTOGRAFIA PRZYRODNICZA: http://www.annaijan.pl
mi. - dziękujęo matkach zupełnie sobie nie przypomniałam. Ale nawet gdybym sobie przypomniała to nie wracałabym po nie, w przeciwieńśtwie konieczności wracania po zużyte pieluchy
choco - aaa! a ja zrozumiałam, że Ty próbujesz kultywować nową świecką tradycję, którą to rozpoczęłaś będąc na spotkaniu klubu mam bez dziecka
Ania - trzymam kciuki, aby udao się jednak!!
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
yyyyy
zostawiłaś pieluchy?![]()
hahaha, wracałam z Kań prawie :-D Zbyszek Ci nie mówił? hehe