Strona 172 z 231 PierwszyPierwszy ... 72122162164165166167168169170171172173174175176177178179180182222 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,421 do 3,440 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

ja straciłam nadzieję na to, że jeszcze kiedykolwiek nam się uda spotkać... i jak sobie myślę ile się przez rok zmieniło i że muszę szukać nowych towarzyszek na dzień codzienny i niecodzienny, to mi się... już sama nawet nie wiem co chce

ja chętnie pojadę. gdziekolwiek.
    dziś rano pomyślałam, ze chyba nawet do Marek albo na Targówek bym pojechała, gdyby to zapewniło Kajetanowi i mnie jakieś znajome i miłe towarzystwo.
    Ostatnio edytowane przez mi. ; 01-12-2011 o 14:55

Domyślnie

Dziewczyno, nie desperuj, jeśli jesteś gotowa jechać na Targówek, to wpadaj do mnie
    As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk

Chustoholiczka Awatar madagaskar

Egla -no juz ja to widze zadnych slodyczy na spotkaniu-ha,ha,ha....ja rozumiem ze mozesz nie jesc w trakcie.....ale co z tym co zostanie? myslisz ze przywieziemy mniej niz poprzednio

u nas mikolajki zawsze 6-w tym roku Mikolajh przynosi bilety na koncert z cyklu-muzyka disney'a-bylysmy w ubieglym roku i bardzo nam sie podobalo-pluszakom mowimy stanowcze nie!

a koncert serio fajny-9 grudnia w kongresowej-polecam -sa jeszcze bilety

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Madagaskar Ty podstępny potworze Czyli tu się czaisz moja droga Magdo - permanentna inwigilacja na dwóch forach, no nie! Właśnie dziś zastanawiałam się pod którym nickiem się czaisz.
    A słodyczom mówimy stanowcze NIE! Będą same sałatki i moje domowe specjały ze słoików, jak ogórasy, kiszona kapusta i takie tam inne. Może nawet dostaniecie mój domowy chleb + smalec

Dziś nawet byłam u fryzjera i jutro sunę na manicure żeby radośnie od 1 grudnia rozpocząć moją przemianę dla upragnionego poucha Szczyt desperacji Jakaś marchewka się należy. Suwaczek sobie zrobię tylko jak? No jak???

A moje dziecko dostanie na Mikołajki w najbliższą niedzielę rano - wymarzone i wymęczone "domino ze zwierzaczkami" czyli domino z KUbusiem Puchatkiem, chustę kółkową made by Vombati specjalnie dla Helenki i książkę Papuzińskiej "Wędrowcy" (taka świąteczna powiastka z elementami magii, świetna!). Swoją drogą zamówiłam Helence tyle książek pod choinkę że sama nie wiem kiedy to wszystko przeczytamy - taka moja refleksja gdy oglądaliśmy je wczoraj z mężem
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Chustoholiczka Awatar madagaskar

Domyślnie

brawo Egla no myslalam ze sie wczesniej zorientujesz-chociazby po zakretasie
    moj standardowy nick byl zajety stad ta metamorfoza
    co do inwigilacji to ktos przeciez musi kontrolowac ile chust kupujesz

a tej Vombati dla Lelki to sie nie moge doczekac kiedy zobacze

Ty mnie juz rozpracowalas , z Iza sie spotkalam na spotkaniu Pruszkowskim to przywitam sie jeszcze lkadnie z reszta

nazywam sie Magda, mieszkam w Pruszkowie, mam trojke rozbrykanych szkrabow w domu, 6 latke , trzy latke i najmlodszego tegorocznego sierpniaka-ten to jeszcze nie bryka, ale z takimi siostrami przyszlosc sie kroi ze ho,ho...
    rak mi w zwiazku z tym brakuje i powoli bez chusty ani rusz

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madagaskar Zobacz posta
    brawo Egla no myslalam ze sie wczesniej zorientujesz-chociazby po zakretasie
    Bo ja przez wydarzenia z ostatnich dni nieco mniej kumata jestem

Jezus Maria jak ja śnię po nocach o tym Leo Bordeaux... Jak tak dalej pójdzie to nie wytrzymam i nowe sobie kupię a będzie to całkiem pozbawione logiki. No niech mnie ktoś przytuli...
    Doradca Noszenia ClauWi®

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Littlemonster - a co? przeniosłaś się na Targówek?? i czemu mi tu piszesz, że się spotkać nie możesz? no... ja też mogę na Targówek pasuje mi!! w poniedziałek w Wołominie, wczoraj w SKierniewicach, dziś do Żyrardowa, jutro Wawa.. Targówek mi po drodze. A i ten klubik z Grodzisku wygląda nieźle!! z poza tym co słychać?

mi. - niedługo troszkę zwolnię, przecież nie dam rady na dłuższą metę żyć w takim tempie wtedy razem pojedziemy na ten targówek

madagaskar - się ujawniłaś

egla - możesz WIDYWAĆ moją bordeaux jak się miewają schody?
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Fitness dla mam z dziećmi poszukiwany. Zaczynam znowu krucjatę przeciwko teściowej i nie mam z kim córy zostawić, na czas samotnych ćwiczeń. A szkoda bo fajne zajęcia znalazłam w Milanówku rano... A teściowe są najlepsze na odległość a nie na wspólnym metrażu... Od wczoraj mam ochotę zastrzelić.
    Schody w obróbce do poniedziałku. Ograniczam z tego powodu obecność w kuchni do absolutnego minimum
    Doradca Noszenia ClauWi®

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    Littlemonster - a co? przeniosłaś się na Targówek?? i czemu mi tu piszesz, że się spotkać nie możesz? no... ja też mogę na Targówek pasuje mi!! w poniedziałek w Wołominie, wczoraj w SKierniewicach, dziś do Żyrardowa, jutro Wawa.. Targówek mi po drodze. A i ten klubik z Grodzisku wygląda nieźle!! z poza tym co słychać?
    Nie przeniosłam się na Targówek, ale jesli mi. jest gotowa aż tam jechać, to równie dobrze może do mnie
    No nawet nie próbuję się z Tobą umówić, bo Ty cały czas w rozjazdach, a ja jakoś się dopasować ostatnio nie mogę... do niczego...
    As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LittleMonster Zobacz posta
    Co do spotkania, to znalazłam takie miejsce w Grodzisku http://www.tetonajatutka.pl/pl/a-tak-jest-u-nas.html
    ja jestem bardzo za!

środa 7? wtorek 13?
    aga mama tatiany '09 i tamary '12

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

Littlemonster - a co? przeniosłaś się na Targówek?? i czemu mi tu piszesz, że się spotkać nie możesz? no... ja też mogę na Targówek pasuje mi!! w poniedziałek w Wołominie, wczoraj w SKierniewicach, dziś do Żyrardowa,
    wpadam tu czasem przez sympatię do Waszych okolic - i nie rozumiem - dlaczego nie byłaś u mnie na kawie jak byłaś w Skierniewicach?

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

środa 7 to koniecznie nie!!

mamamaria - kurcze czemu ja nie byłam u Ciebie na kawie? pewnie z zemsty, że Ty nie byłaś u mnie w kinie Polonez

hmm.. zmienić tytuł wątku, że "po Skierniewice"?

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

Nie byłam w kinie Polonez a Ty byłaś na widowni czy na scenie?

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

na scenie o: kino

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

to podawajcie swoje terminy, może do czegoś dojdziemy

dziewczyny, miejsce LM znalazła teraz pełna mobilizacja i może przed świętami się spotkamy

fajnie by było

Mamamaria zaglądaj i pisz
    aga mama tatiany '09 i tamary '12

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

ten kolejny wtorek brzmi atrakcyjnie

Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

na scenie o: kino
    nic a nic nie wiedziała odkrywam,że dzieci szkolne są bardziej absorbujące niż niemowlaki...

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mamamaria3 Zobacz posta
    nic a nic nie wiedziała odkrywam,że dzieci szkolne są bardziej absorbujące niż niemowlaki...
    ja mam wrażenie, że zaabsorbowanie i wyzwania wzrastają wprost proporcjonalnie do wieku...

cześć tu ::, mamomario. od zawsze Cię namawiałam na nasze spotkania może tym razem dasz radę?

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    ja mam wrażenie, że zaabsorbowanie i wyzwania wzrastają wprost proporcjonalnie do wieku...

cześć tu ::, mamomario. od zawsze Cię namawiałam na nasze spotkania może tym razem dasz radę?
    ale potem następuje punkt przegięcia, i jeśli wszystkie strony przeżyją, zaabsorbowanie zaczyna maleć. :-D

mi. - tak Twoje zuwaczki oglądam - Ty się zalogowałaś na forumie dokładnie w dniu urodzenia Kajetana?
    Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 04-12-2011 o 12:04

Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

Nie dam rady w ciągu tygodnia Ciągle kogoś gdzieś zaprowadzam albo odbieram...

Uprawnienia umieszczania postów