mi. - myślę, że Egla pyta nie tylko mnie, bo też do mnie rzadko kto zwraca się per "Dziewczyny"![]()
Egla - i jak mąż? co na te pieluchy powiedział?![]()
mi. - myślę, że Egla pyta nie tylko mnie, bo też do mnie rzadko kto zwraca się per "Dziewczyny"![]()
Egla - i jak mąż? co na te pieluchy powiedział?![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Iza, a te choinki na Plantowej koło Ciebie to gdzie dokładnie? Tak np. odnosząc to do przystanku ZTM na Plantowej
mama Jakub-usia (21.04.2009)
po przeciwnej stronie ulicy niż Twoje osiedle - trzeba przejść na drugą stronę Wojska Polskiegojakby w przeciwległej ćwiartce skrzyżowania w stosunku do cukierni Jeżaka
jak koło nich przejeżdżałąm, to aż serducho zabiło mocniej, ale... gdzie jest śnieg ja się pytam??!!!
mi. - będziesz mówić do mnie "Dziewczyny"???![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
dzięki! w sobotę wybierzemy się na poszukiwanie choinki![]()
tylko właśnie... moze śniegu troszkę choć?
Pytałam wszystkie ale odpowiedź dostałam w czasie rozmowy telefonicznej.
Iza - z pieluchami ciągle nic... Ale jak nie było awantury o wiadro to może o pieluchy też nie będzie.Już się specjalnie z nimi po kątach nie chowam, dziś je piorę więc może COŚ wreszcie zauważy
![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
odmeldowuję się i ja, dopiero dotarłam do domu
dzięki za miłe spotkaniemiejsce może faktycznie nieco dyskusyjne ale chyba nie ma innej alternatywy w pobliżu
a ja nie ukrywam, że dla mnie jest ono baaardzo dostępne
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
od wszystkich???
spoko- bedziem jeździć i robić sobie treningi z asertywności, jakby co
no i jednak magiczny pył, to magiczny pył. myślę, że to jak z zakwasem - trzeba pielęgnować systematycznie, bo inaczej odmówi posłuszeństwa.
sądzę też, że trzeba ustalić jakiś limit przyzwoitości jeśli chodzi o czas przebywania na obiekcie - że na przykład minimum dwie godziny
oraz choco - proszę pokazać głowę![]()
Oj mi. ale się czepiasz słówek![]()
Już ustaliłam z grubsza co z tym lokalem było. W Brwinowie jest bardzo fajna sala zabaw dla dzieci tak na przyszłośćZ miłą i przyjemną obsługą
Iza - my dalej w partyzantce. Postanowiłam poczekać aż mąż się sam zapyta "co to jest?" albo "co się pierze?" albo coś podobnego. Im bliżej Świąt tym będzie łaskawszyA mi się spodobało to pieluchowanie, naprawdę nie jest uciążliwe jeśli chodzi o pranie. Obciąża tylko na starcie moje finanse. Pod choinkę Kasiulka dostanie jeszcze 4 bumgeniusy
![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
egla - mąż pewnie przyjął taką strategię, żeby nie pytać. No bo jak tu nie zauwazyć takich słodkości pielusiowych
choco - ale fryzjerka zrealizowała Twoją czy swoja wizję? zdradź szczegóły
ja mam już trzeci dzień migrenę. Czyli ostatni w tym rzucie. Oby, bo jestem na nurofenie, który średnio działa, a nie znalazłam wciąż czasu, żeby skoczyć do apteki po spolpadeinę, która jako jedyna mi pomaga![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
choco - a co zrobiłaś?
a czy któraś z Was była w tej nowej sali zabaw na Skoroszach, gdzieś za Leroy Merlin? ciekawe jak tam jest
a u nas zapalenie spojówek u Kuby - nowy nabytek przedszkolny tego tygodnia, ehh... 3 tygodnie zdrowia to już było za długo?
Iza ja po choinkę wybieram się w poniedziałek rano lub we wtorek (jeśli chodzi o spotkanie w choinkowie![]()
madzior - no to się nie spotkamy, bo.. zgodnie z planem dziś kupiliśmy świerkzawsze byłam zdecydowana na świerk, a w ostatniej chwili się łamałąm i kupowaliśmy kilkukrotnie droższą jodłę. W tym roku wytrzymałam i się nie złamałam
trochę pomogło mi to, że nie pozwoliłam soboe jodeł pokazać, ani nie patrzyłam w ich stronę
choco - i jak? fajny prezent? nie czekoladki z terminem ważności do 23 grudnia![]()