pisałyśmy naraz 3 :-D
pisałyśmy naraz 3 :-D
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
![]()
![]()
ja się wypowiadam zazwyczaj za siebiea jak jest inaczej, to piszę
dobra, ja już sobie idę.
idę na randkę. pa!
(będę zaglądać)
mi. - uznałam, że skoro jedziecie jednym samochodem, to pewnie nie rozdzielicie się nagle, i nie przyjedziesz do Łazienek autobusem
udanej randki !
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
Super, że na BLW będzie nas trochę. Jutro na nic nie idziemy - bo idziemy się szczepić. Polansujemy się w przychodni. A potem muszę rozpocząć przygotowania długiego na wystawę. Za to w sobotę na plecaki jadę.
A jakie niebezpieczeństwo w szybkim czytaniu??? Bo ja planuję nauczyć aby dawać książki do czytania co by mieć trochę spokoju. Gdzieś jest błąd w tej logice?
A mi się po prostu nie chce/ nie mam czasubawić w Domana.
Wolę miganie![]()
moja córka nauczyła się wcześnie czytać, od ok 2 lat czyta biegle. Niestety zupełnie nie mieści się w szkole :/
edit - nie zauważyłam wzrostu ilości spokoju odkąd ELa nauczyła się czytać![]()
Ha! A u nas (całej trójki jednocześnie) katar jak szybko się pojawił, tak też zniknął!
Niepotrzebnie rezygnowałam z warsztatów...
Nie, tak naprawdę, to aż tak bardzo nie żałuję, choć szkoda mi spaceru w Łazienkach![]()
a te miganie to mnie bardzo interesuje... Może się innym razem uda na takie warsztaty... A do mnie przyszły właśnie chusty: peniski i dmuchawce... :-D będę je testować... w dotyku śliczne miękkie i cudowne. Ech chyba się zakocham w większości chust...
mnie też miganie interesuje... tylko jakoś nie wiem jak się za nie zabrać...
spacer udany, udany... humorki dopisywały![]()
ja po powrocie do domu myslałam że zjem wszystko co jest, razem z talerzem.. wilczy głód dosłownie. Chleb jadłam z zimnym gołąbkiem, potem z serem, aż się skończył, potem z pasztetem rybnym aż się skończył, a potem z dżemem, ale chleb się skończył.. strach pomyśleć, co będzie po warsztatach blw
umawiamy się na spacer we wtorek przed blw?bo dzisiejszy spacer był REWELACJA !! może ja taka głodna byłam od tej porcji śmiechu??? na codzień nie mam takich atrakcji..
a propos migania - ja nie uczę, bo Gaja zaraz pewnie wszystko powiestara już jest
olcia - o rany, rany! to cudnie
Iza - wiesz co... no ja miałam mocno podobnie... jedna spacer mocno zaostrza apetytzwłaszcza taki udany!
aczkolwiek Kajetan zareagował zupełnie inaczej - nie domagał się dziś jedzonka, zjadł "o tyle o ile", a już przed samym zaśnięciem tylko chciał się przytulić do Tatyi już śpi
może go zmęczyła ta ostatnia noc i dziś będzie spał elegancko?
a wiecie czego się dziś dowiedziałam? że Viburcol stał się lekiem na receptę!![]()
nawet nie będę ukrywać, że ogromnie Wam zazdroszczę![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
choco - co powiedzieć.. szkoda, że Cię z nami nie było..
oj spacer był superowy!ubawiłam sie do łez
ale wilczy głód dopiero teraz mnie dopadł - zjadłam juz talerz jarzynowej i czekam na kolację, a jako, że jestem już u teściów, to nawet nie musze paluszkiem kiwnąć...
mówiłam Wam, że mam super teściów?
a jak tam warsztaty z kontinuum?
olcia mnie też naucz migania i płytke bym poprosiła baaaaardzo, dobra? pierwsza lekcja w środę?
ściskam Was juz Łodzi
PS Zosia spała w drodze 1,5h! to chyba po tym spacerze![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
No fajnie Wam, fajnie, że taki spacer miałyście...
A ja po raz kolejny w ostatnich dniach byłam sama (dosłownie) z dzieciorkami moimi na placu zabaw. Stwierdziłam, że przedszkole wybudowali na osiedlu, to wszyscy chyba te dzieci tam wypchnęli![]()
to niefajnie
a Lenka - widzę - kończy dziś siedem miesięcy![]()
pięknie!
choco, a czemu Cię tak mało?
Ostatnio edytowane przez mi. ; 07-10-2010 o 21:36
Ja też żałuję spaceru, chętnie bym się z Wami pośmiała i przede wszystkim ze wszystkimi zapoznała
Iza, ja chyba nie mam cierpliwości, nie potrafię jakoś dociągnąć dobrze tego Twojego Amazonas'a. Zuzia jest kręcona i jak nie zrobię tego szybko to już Zuzia mi szansy nie daje, a niestety zawsze i tak muszę poprawiać. Jestem już trochę zniechęcona i mojego elastyka odkurzam. A nie chciałabym sie zniechęcić bardziej. Nie mam porównania, ale może na początek dla mnie lepiej jakaś łatwiejsza sztuka???????