Strona 170 z 231 PierwszyPierwszy ... 70120160162163164165166167168169170171172173174175176177178180220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,381 do 3,400 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

pierwszy bunt
    wszystko w normie i terminie.

ej, ale że jak może być materiał uszkodzony? wybielaczem? że włókna osłabione?

edit: przecież storczowa bawełna to nie rajtki...dlatego te chusty lata wytrzymują... widziałaś przecież inkę Petry
    Ostatnio edytowane przez mi. ; 23-11-2011 o 11:02

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    pierwszy bunt
    wszystko w normie i terminie.
    No ładnie - jżuż przechodziłam bunt swulatki, potem trzylatki i teraz czterolatki ale u tego malucha to się takich numerów nie spodziewałam Matce noszącej się buntuje?

No i co teraz na plecy już wrzucić czy do kółkowej? Iza ratuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obiad robiłam dziś gdy spała bo inaczej się nie dało.
    A jutro mam wprawę na zakupy do Janek i Nadarzyna. I już mi się nie chce. Wolę kupować on-line, o tempora!
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

egla - widzimy się we wtorek, pomogę

w strasznym biegu jestem...

linkę wrzucę o tym co było w Skierniewicach http://www.skierniewickie.pl/wiadomo...,3161.html#com

i drugą o tym co będzie, czyli o spotkaniu w Pruszkowie we wtorek http://pogotowiechustowe.pl/ostryp.php
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Iza powieliłam informację o tej pogadance w Pruszkowie między koleżanki z okolicy
    Czekam z utęsknieniem na najbliższy wtorek.... Potem dla przyjemności już się umówiłam do fryzjera. Możesz zabrać ze sobą cokolwiek 4,2 m? Zobaczę czy to będzie dla mnie dobra długość na kolejne chusty, będę bardzo wdzięczna
    Doradca Noszenia ClauWi®

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

mogę dokładnie to miałyśmy zrobić poprzednim razem, ale zapomniałyśmy

dzięki za powielenie!!

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

Chustofanka
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

O, Iza, fajnie...My się też pojawimy, dam też namiary znajomemu męża, który ostatnio chyba zaraził się kółkową
    Mama Jaśka zwanego Gałganem (18.04.2011), żona Niedźwiedzia i tylko trochę szalona współlokatorka 4 kotów

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Me'shell Zobacz posta
    Czy ja już się Wam chwaliłam, że się Zośka odpieluchowała w wieku 20 miesięcy? Samodzielnie, bezstresowo i całkowicie, tzn włącznie z nocą! Widzę w tym wpływ wielorazówek
    Me'shell moje gratulacje dla Zosi
    nie powiem, nocnego bezpieluchowca zazdroszczę bardzo

o dziennych pieluchach już zapomniałam ale w nocy Tanka leeeeje jak szalona ona mokra, wszystko mokre (czasem łącznie ze mną) ale śpi w najlepsze zakładam więc pieluchę dla własnej wygody...

Izu szalejesz z warsztatami/spotkaniami
    w poniedziałek ok 15 wolnaś może? bo po sąsiedzku na fotelu będę
    aga mama tatiany '09 i tamary '12

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ale się wkurzyłam. Kupiłam od chustonówki coś na bazarku, na czym mi bardzo zależało, miałam zapłacić po koniec tego tygodnia (tak się umówiłyśmy mailem) ale dała mi tylko numer konta bez danych adresowych i bank nie wykonam mi przelewu zleconego przedwczoraj.
    A wczoraj wysłał mi maila jej mąż, a nie ona, że skoro nie zapłaciłam to od dziś szmata ma nowego nabywcę. I nie dał mi czasu na żadną odpowiedź. Jak się dziś odezwałam to usłyszałam, że sorry ale od dziś jest już nowy właściciel. Ale jestem wściekła! I to z samego rana w sobotę!!!
    Chyba oni coś kombinują - ich sprawa. Ale żeby tak matce karmiącej podnosić rano ciśnienie...
    Iza, tak po namyśle, też bym się do Ciebie na pogadankę chętnie przeszła, tak myślę. Chyba się nudzę Więc może tam się spotkamy a nie u mnie w domu, co Ty na to? Jak Ci wygodniej?
    Doradca Noszenia ClauWi®

Chustofanka
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

egla, daj spokój, nie warto się denerwować takim pryszczem...jeśli dziewczyna będzie robiła dziwne numery od początku pobytu na forum, to ludzie nie będą z nią robić interesów...nie warto
    Mama Jaśka zwanego Gałganem (18.04.2011), żona Niedźwiedzia i tylko trochę szalona współlokatorka 4 kotów

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Lena, egla - o matko, to będzie tłoczno fajnie!!

egla - do Ciebie się wybiorę, będzie wygodniej mierzyć i przećwiczyć, a to i tak dla mnie prawie po drodze. A co do kupowania od chustonówek - ryzyko wpisane w transakcję. współczuję, bo wyobrażam sobie jak musi boleć, gdy już człowiek myśli, że ma chustę, a nagle okazuje się że jednak jej nie ma

choco - ale o 15 czy ok 15? zadzwonię jutro, dogadamy sie dokłądniej, bo ja na konsultacje aż do Wołomina śmigam, a potem musze Gajkę jeszcze z przedszkola odebrać, jakkolwiek na 15 powinnam być już spowrotem po wszystkim jakkolwiek ciasta nie upiekę

chcę tu też niniejszym odnotować, z kronikarskiego obowiązku i miłości do wątkowiczek, że mamy nowe dziecko

ADA, witaj maleńka
    Olcia -
    Julcia - starsza siostro, życie niesie Ci nowy wymiar, bądź dzielna o zdrowa

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

właśnie się zastanawiałam, czy pisać, że co tam Mucha, co tam Skrzynecka - Olcia urodziła

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Mucha? Skrzynecka? a one z któego wątku są?

Domyślnie

olciu, gratulacje!!!!

Iza, Nike po filmiku instruktażowym zaczyna z wolna pakować palucha od nogi do ust A co do spotkania, to ja chętnie next week - daj znać, kiedy Ci pasuje

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    Mucha? Skrzynecka? a one z któego wątku są?
    co do Muchy, to chyba nie masz wątpliwości
    chyba nawet osobiście miałaś okazję poznać, prawda?

a Skrzynecka... ja wiem... chyba w ursynowskim

Chustofanka
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

Olcia, gratulacje!

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

olcia ogromne gratulacje Kochana
    witamy małą Adę
    aga mama tatiany '09 i tamary '12

Domyślnie

Olcia, gratulacje
    As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Olcia - wieeelkie gratulacje. Jak ja lubię cudze malutkie dzieci Swoje to już są zwykle małe potwory i cycojady ale cudze - sama rozkosz i szczęście

Dziś spałam w łóżku z dwiema córami - jedna przyklejona z lewej, druga z prawej a ja bałam się ruszyć i dziś mnie wszystko boli. Ale jak mi za to dobrze

No i przedwczoraj się doigraliśmy, schody nie były dokończone bo nasz stolarz nie miał w ciągu ostatniego miesiąca czasu na nie i ostatni schodek, nie przymocowany do ściany tylko położony na podstopniu i czymś pod ścianą zarwał się pod mężem i ten zaliczył upadek do dziury. A ja szłam dosłownie 20 sekund przed nim po tych schodach, z Kasią na ręku a nie w chuście...
    Jak się Pan Schodek u nas zjawi jutro żeby dokończyć robotę chyba w pysk dostanie. Ja miałam mały atak paniki jak już się okazało, że mąż cały i niepołamany. Wyobraziłam sobie siebie z dzieckiem na ręku w podobnej sytuacji. Normanie ta sobota była fatalna dla mnie... Najpierw ta chustonówka, potem schody. Pocieszam się, że jutro będę mieć nową zabawkę - upragnione nosidło Storcha dla Kasiuli

A! Dziewczyny - gdzie w okolicy Brwinowa znajdę tanie oprawianie obrazów w ramy? Pilne bo mąż mi chce na urodziny oprawić zalegającą w szufladach kolekcję.
    Doradca Noszenia ClauWi®

Chustomanka Awatar Me'shell
    Miejscowość
    warszawa, włochy

Domyślnie

Olcia! Z całego serca i sił gratuluję Tobie, Julci i Jankowi! Zwłaszcza po tylu przygodach, dzielni jesteście bardzo!
    Zosia 25.02.2010
    Tosia 25.01.2013

Chustoholiczka Awatar madagaskar

Domyślnie

gdzie w okolicy Brwinowa znajdę tanie oprawianie obrazów w ramy?

zalezy jaka okolice bierzesz pod uwage?
    miedzy pruszkowem a piastowem jest fajny punkt

Uprawnienia umieszczania postów