ja wybieram się. Ale nie widzę tego w gazetce - ale jeszcze coś w skrzynce mamAle w Grodzisku by było najwcześniej 12.12
ja wybieram się. Ale nie widzę tego w gazetce - ale jeszcze coś w skrzynce mamAle w Grodzisku by było najwcześniej 12.12
Może i mi się uda do Was dotrzeć na spotkanie to poza Izą i Madagaskar poznam kogoś więcej
Ale ja niepewna czasowo jestem bo dom w poprawkach po remoncie i nigdy nie wiem co mi jeszcze wyskoczy...
A co z tym fitness dla mam z dziećmi - wiecie gdzie tego szukać w okolicy? Plizzzzz... Bo mój pouch już odłożony i chciałabym go móc ponosić za miesiąc - dwa
A mój cycojad znowu się zbiesił - od trzech nocy karmienie co 2 - 2,5 godziny a do tego Helenka już od tygodnia punktualnie o 3 rano ląduje w naszym łóżku... Wory pod oczami mam pokazowe![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
byłoby super
tu link http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_23080.htm
aga mama tatiany '09 i tamary '12
choco, ja nie będę, bo zazwyczaj bywam okołoweekendowo
ale gdyby Wam się nie udało zdobyć, to dajcie znać - może coś wymyślim![]()
mam
dzięki Mamomario![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
egla - ja nie wiem, nigdy sie nie fitnesiłam, nawet bez dziecka. ale podoba mi sie skakanie z kinectem.polecam !
ale akcja z tymi lidlem
ja się zapisuję na listę![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
był u Was Mikołaj ?![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE