ja nie mam srogiego. ja mam "tiu-tiu-tiu"
chpcp - pewnie jakaś chustonówka![]()
hihihi,maluszek mi (mnie, nie ci, mi.) w P nie trafia ..musze isc do lekarza, takiego od palców![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
chpcpmam pisać do Jazzoo?
Izu dokładnie o to mi chodziłowspieram całą sobą
aga mama tatiany '09 i tamary '12
choco - dzięki kochana!!!
(do Jazoo napiszesz o zmianę nicka, gdyż ten Cię dosłownie uwiódł i nie możesz się pohamować? )
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
o co cho z maluszkami i P? (nie Pi, zakładam)
nooo... ja też tak zrozumiałam, ale to chyba nie to... bo przeceiż mamy tu aż nadto "p" w tym chpcp
a!
chyba, że Iza chciała nam napisać, że nie trafia w "O" i znów nie trafiła![]()
pewnie tak było, nie wiem czy lekarz od paluszków wystarczy![]()
nam, czy Izie?![]()
jesli nie było to pytanie retoryczne, to odpowiem: Wam
pan doktor kazał antybiotyk dac![]()
o rany! a czemu? co się dzieje?
może na pw?![]()
oj zdrówka Gajeczce życzęa co zdiagnozował?
wiecie co, ja to jedzenie/niejedzenie Tatiany to jakoś przetrawiam bo jest różnie ale spieranie kup doprowadza mnie do szału i skrajnej rozpaczy![]()
nie sygnalizuje wcale, na pytanie czy chce siusiu/kupę nie odpowiada, jak uda się na nocnik posadzić to najczęściej się wysika ale zazwyczaj wieje z krzykiem - a ja mam dość![]()
Gaja od rana kasłać niełądnie zaczęła, a przy oddychaniu jak dotykałam dłońmi jej klatki piersiowej, to tymiż dłońmi słyszałam jak jej rzęzi.. okazało się, że gra oskrzelami niestety.
na pocieszenie przyszła kólkowa i nas cieszy![]()
no, dobra... zmotywowana suwaczkiem Izy wlazłam wreszcie na wagę. pierwszy raz od Świąt. bałam się tego dość raczej, gdyż przez ostatni miesiąc ilość zjadanych ciast, ciasteczek i pieczywka wzrosła nieziemsko... no, ale trudnoi wiecie co???
zostało mi PÓŁ kilo do wagi przedciążowej!!![]()
jupi!
![]()
mi - brawo!!ja ważę 4 kg mniej niż przed ostatnią ciążą, ale wciąż 8 kg więcej niż przed rzuceniem palenia
![]()
no, ja chcem zrzucić jeszcze z 5.
tylko... ja przytyłam w ciąży...
nie. jednak nie jestem gotowa na takie wyznania w wątku-który-każdy-może-czytać(-i-prawdopodobnie-to-robi)![]()