aga mama tatiany '09 i tamary '12
A Ty co w oknie tylko siedzisz?
Faktycznie, to my byliśmy. A bez psa, bo najpierw chcieliśmy zaliczyć Rossmanna.
Co do niani, to nie znam nikogo, ale jak nie znajdziesz nikogo, a nie przeszkadza Ci pies i moje nie za duże mieszkanie, to mogę przygarnąć do swej gromadki i Twojego dziecia
filcia, co do doświadczeń basenowych, to ja z Tymkiem chodziłam na zajęcia dla niemowlaków, a teraz z jednym i drugim chodzimy, ale nieregularnie. Uważam, że to fajna sprawa i dzieciaki się dobrze bawią. Zajęcia zorganizowane są o tyle lepsze, że dzieci szybciej się uczą i podpatrują od siebie (te dzieci, które kontynuowały naukę na zajęciach, teraz widzę, że są bardziej oswojone z wodą). My chodziliśmy do Pruszkowa i ja bardzo lubię ten basen, choć minusem jest to, że woda chlorowana, a nie ozonowana![]()
choco: gdybym mieszkała w Wiskitkach to chodziłabym na każde zawody jeździeckie w tamtejszej stadninie, bo kocham konie.
Pracownik restauracji kiedyś mi opowiadał, że raz w roku są wyścigi arabów czystej krwi i przyjeżdżają zwierzaki z całego świata. Miooodzio.
I wpuścił mnie do stajni, gdzie mogłam pooglądać i podotykać te wspaniałe koniki![]()
suri - niee, ak ustawiłam sobie deskę do prasowania, że w oknie prasujęjak tak stoję nad deską i jeżdżę żelaziem patrząc na błekit nieba (i dach lidla hihi) to czuję powiew wolności
dzięki za porpozycjębęde pamiętać !! / czy ja Ci kiedyś podobnej nie składałam????/
mi. - dasz im jeszcze jedną szanse?
choco - a co Ty tak szyfrem gadasz? hehe
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
mi czego uczysz? Ja po feriach wracam do pracy i już się martwię o małego...
Krzyś I 1998 Asia II 1999
Dziewczyny, dzisiaj po raz pierwszy zaplotłam synka w kieszonkę i pochodziłam godzinę po sklepie. Było cudnieSzkoda, że wcześniej tyle ciągałam się z fotelikiem samochodowym i torbą, co łącznie urywało mi górne kończyny. Teraz maluch z przodu i plecak na plecy i jazda!
To prawda, że chusta wzbudza zainteresowanie, ale pozytywne. Byłam zagadywana, jedna pani przytrzymała mi windę żeby zapytać co maluszek porabia w chuście i ogólnie słyszałam kilka szeptów między kobietkami, że fajna sprawa.
Ostatnio edytowane przez mi. ; 12-01-2011 o 15:54
taak, przyjemna jest ta pierwsza fascynacja motaniem, jeszcze coś pamiętam
wiecie może w jakiej sieci jest teraz promocja na pieluchy pampers? kończą mi się, a lubię kupować taniej zamiaAST drozej![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
jest ktos z Zyrardowa?
przepraszam ze tak sie wcinam do Waszego watku ni z tego ni z owego
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
nie ma sprawy
z okolic Żyrardowa są
Ostatnio edytowane przez choco ; 12-01-2011 o 22:41
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Olcia, Sylvia - dzięki!! jutro do tesco w takim razie lecę..
Suri - to wskazane czasem się spotykać, żeby się dzieci przyzwyczaiły![]()
Ponoć w Skoroszach w centrum handlowym jest jakieś miejsce do zabaw dla dzieci. Może ktoś ma ochotę się wybrać?