o proszę!! ja nawet zastanawiałam się gdzie by się wybrac z Gajuszem..
Suri - a w Pruszkowie? myślisz, że Igraszka niefajna? albo Relax - Relax mamy za blokiem, hehehe![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Jak do tej pory wszelkie "kulki" uważałam za siedlisko zarazków i nie wpuszczałam tam dzieci, ale ostatnio nawet myślałam o naszym osiedlowym Relaxie . O Igraszcze nie słyszałam. Może to dobry sposób na nie spożytą energię 2,5 latka?![]()
sądzę, że bardzo dobry, tylko trzeba się wstrzelić w czas bez imprezy urodzinowej![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
pod warunkiem, że się nie pracujeniektórzy mają pecha i musza chodzić do pracy.. taki lajf..
nie natychmiast, ale to nieuniknione![]()
tak czy siak nie do konca pisalam o sobie. ale sa takie osoby, z którymi przyjemnie sie spotkac w takiej sali, a które pracowac na masełko do chlebka muszą i to akurat w tych najfajniejszych godzinach..
wiem, że nieuniknionei że fajnie się spotykać też wiem
tylko wcześniej pytałaś o opiekunkę więc pomyślałam, że na Ciebie przyszła pora...
a ja od wczoraj umieram bo wróciła @ale to może mieć też dobre strony
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
no własnie przyszła pora, tylko ja tak powolutku, nienerwowo powrót planuję
wróciła powiadasz.. się bedzie działo!! ale jakiś rekord chyba pobiłas w długości czasu bez@!!! karmisz ciągle?
Izu, karmię ale jakieś 2 tyg temu zakończyłyśmy karmienia nocneza to w dzień panna nadrabia
edit: mail poszedł
edit2: dziewczyny, grecję wełnianą chcę sprzedać - jakby jakaś znajoma poszukiwała to dajcie znaćjakoś się do wystawienia zebrać nie mogę
![]()
Ostatnio edytowane przez choco ; 13-01-2011 o 14:09
aga mama tatiany '09 i tamary '12
choco, ktoś szukała. na bank.
jak znajdę, to Ci dam znać.
dziś podczas śniadania połówka mojej górnej lewej czwórki powiedziała "chrup" i postanowiła żyć własnym życiem
buuuuuu
EDIT - już po wizycie u dentysty jestembędzie dobrze, choć bardzo kosztownie
a gdzie Was wszystkie wywało na cały dzień?? spacerujecie korzystając ze słonecznej pogody, i długiego dzionka?![]()
Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 14-01-2011 o 18:32
Ja dziś byłam z dzieciakami w Relaxie. Mieliśmy całą salę dla siebie![]()
o rany... Izu... biednaś<głask, głask>
(dobrze, że WCZEŚNIEJ kupiłaś kółka)
ja miałam dziś jakiś totalnie pokręcony dzień... ale jestem.
i mamy już nowy semestr
suri, tu w Skoroszach, to raczej nieosiągalna sytuacja, a że niezwykle atrakcyjna - szybciej to my przyjedziemy do Was![]()
Zapraszamy, tylko, że u nas nie ma takich atrakcji... Szczególnie dla najmniejszych dzieci. Dla Lenki największą zabawą było uciekanie przede mną, bo w kulkach "tonęła" i nie mogła się wygrzebać, a na wspinanie się za mała...
ja się dlatego właśnie bez szału na "kulki" piszę, bo (w przeciwieństwie do Lenki) Kajetan jeszcze nie chodzi...
aaaa! dziś byłam w moim ulubionym sklepie kosmetycznym i pojawiły się super fajne nowe lakiery do paznokci - jeden z tych, które mnie bardzo kuszą nazywa się "hot choco"![]()
mi fajnie brzmi ten lakier... chyba czas zadbać o moje łapki... jakoś nie potrafię się zmobilizować do zapuszczenia paznokci nie mówiąc o malowaniu a kocham tzn zawsze kochałam mieć ładnie pomalowane.
Krzyś I 1998 Asia II 1999
takie 39 wisienek dla mojego mężusia ulepiłam:
![]()
oszszsz Ty w mordeczkę!
pięęęęękny jest!!!
choć w połączeniu z nowym suwaczkiem![]()