Iza, nie masz litości, tort wygląda bosko, a ja mam zakaz (poza mlecznymi) jeszcze słodyczy, bo zdaniem naszej pediatry (tej od Budzika) mogą wzmagać refluks. Oczywiście refluks ma Helen, a zakaz ja
Wywołana do odpowiedzi uprzejmie informuję iż popadłam w niejaką depresję zimową, pogoda paskudna, drogi rozmięknięte, słońce, to już nie wiem jak wygląda. A Helen cały czas charczy, co pediatra ostatecznie uznała za skutek uboczny refluksu, ale mnie i tak to denerwuje i martwi. Więc czekam z utęsknieniem na wiosnę, kiedy wszystko naturalnie się zaleczy i minie, bo i refluks już wtedy z wiekiem przejdzie.
Helen nauczyła się ostatnio przewracać z pleców na brzuch i odwrotnie, choć jeszcze nie uprawia tego sportu 'na okrągło'. No i 2 dolne jedynki już wylazły ku memu zaskoczeniu totalnemu.
Dla Hektora przedszkola szukałam, chyba pójdzie od kwietnia, a przedtem musi mieć zabieg usunięcia wodniaka jądra. Więc dużo spraw do załatwienia było i jest.
Ostatnio z zaskoczeniem zauważyłam, że mam całkiem spory stosik chustowy, wkleję Wam zdjęcie jak zgram z aparatu. No ale już zaczęłam go demontować, dla mnie to za dużo chust, Nati Fale Dunaju poszła, zaraz kolejne będę wystawiać. Trwa mój płomienny romans z milką, bardzo ją lubię.
Kibicuję Wam dziewczyny w oczekiwaniu na kolejne dzieciaki, my już naszą normę wyrobiliśmy i koniec. Never again. Choć z zauważam, że przelatują mi przez głowę myśli typu "jakie to fajne, trzeba się tym cieszyć, bo to już ostatni raz i za chwilę będzie koniec"
A propos basenu, my chodzimy z Hektorem od dawna, choć z nim zaczęliśmy jak miał chyba około roku. Teraz 'pływa' już na dużym, dorosłym basenie, nurkuje, skacze do basenu. Moim zdaniem warto. Z Helenką zaczęliśmy chodzić teraz, na razie to trudno coś powiedzieć, ale też myślę, że będzie to lubiła.
No i właśnie Hel mnie wzywa, muszę iśc
Witam nowe forumki w wątku![]()
Ostatnio edytowane przez LittleMonster ; 16-01-2011 o 18:14 Powód: usunęłam nadmiar zaskoczeń :-)
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
nidyrydy, przeciez ja już mam grudniaczka... gdyby nie to, to
LM - no wreszcie się pochwaliłaś! bo ja ciąglę "myślę Helenka - widzę noworodek "a to już panna przecież![]()
a tortu nie ma co żałować, gdyż już pożarty
ja na diecie bezmleczno-bezjajecznej wytrzymałam 20 miesięcy, da radę! na takiej diecie umiem osiągnąć BMI 21. I w ogóle dobrze Cię czytać![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
muszę powiedzieć, że wiele z Twoich depresyjek mi bliskichpogoda nie kusi, oj nie...
aczkolwiek - dobrze, że tu zaglądasz. kiedyś możemy na Ciebie naleciećmusisz nam tylko opowiedzieć o stanie drogi
![]()
antydepresant![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
a to jeszcze z lata
![]()
A to się rozkręciłyście z tym planowaniem dalszych potomków!
Może zaczniemy obstawiać i przyjmować zakłady?
Ja mogę, bo podobnie jak LM z gry wypadam![]()
proszszsz nie marudzić i się nie wykręcać, tylko zaklepać sobie jakiś miesiąc![]()
Dziewczyny, rozbawiłyście mnie do łeza humor miałam bliższy LM (moja droga to kupa błota, ciemno, buro, Ala gorączkowała, generalnie wszyscy chorzy itd)
To wam zdradzę, że nasz syn urodził się dokładnie 9 miesięcy i jeden dzień po ślubie (ale nagrody od Giertycha za planowanie nie dostaliśmy)
Ale mnie tu dawno nie było. Też mam deprechę, mąż chory leży i się pokłada, o świętach już dawno zapomniałam. Byle do wiosny![]()
Staś miał trzydniówkę ostatnio pogoda dobija. Za 1,5 mies wracam do pracy... Humor mam jak LM. Z planowania się wypinam to co mam w domku to starczy
Krzyś I 1998 Asia II 1999
no!
10 stopni, słońce się przebija... przede mną dłuuuugi dzień wypełniony rozmaitościami
idę dopracować 2x i do boju!
jakby to kogoś interesowało - ruch się na bazarku znów zaczyna!
mam nadzieję, że i u Was będzie mniej powodów do narzekania![]()
mi. podeślij trochę tego słońca![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Ostatnio edytowane przez Me'shell ; 17-01-2011 o 13:42
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
buuuzrobiłam dziurę w chuście
niech mnie ktoś przytuli i powie jak to naprawić
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
me'shell - termin odległy, ale zapisałamjak skońćzysz pisać to dasz przeczytać?
choco - jak to zrobiłaś? jaka ta dziura? w jakiej chuście? nie becz już!! tulam..
choco - też tulam! I więcej informacji - to może coś wymyślimy!
włąśnie zostałam ciociąprawdziwą ciocią prawdziwego chuścioszka!!!