a ten poniedziałek, tak w razie, gdyby wypaliło? pasuje Ci?
a ten poniedziałek, tak w razie, gdyby wypaliło? pasuje Ci?
zazwyczaj koło południa
fajnie, jeśli wypali!! kto jeszcze ma chęć uczstniczyć w takim edukacyjnym spotkanku?![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Jak już nikt nie będzie chory i w południe nikt spać nie będzie to może dam radę... (czyli wiem, że nic nie wiem)
liczy się!! zgłoszeni eprzyjęłam, a Ty teraz kombinuj kochana, jak wyciąć "nie" z Twojej wypowiedzi.. A może biżu już doszła?
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
Izu nawet gdybym jakimś cudem obudziła w sobie chęć dotarcia TAM komunikacją miejskąto i tak pozostaje inny problem - jestem z lekka unieruchomiona
![]()
biżu wczoraj/dziś miała być wysłana
dziś zawiodłam moją córeczkęnie zachustowałam jej tak jak sobie życzyła tzn. Tati z lalą na pleckach a mamusia z Tati na pleckach
rozgoryczona zażądała biustu i poszła spać nie pamiętając o lali w chuście![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Ja raczej w pon. nie dam rady, planów na nadchodzący tydzień mam aż nadtoMoże następnym razem, bo Hektor pewno chętnie się w tych kulkach pobawi.
Byłam w miniony wtorek u pulmonologa z Hel i co? I zapomniałam zdjęcia RTG, które sobie specjalnie razem z innymi papierkami na stole położyłam. Myślałam, że się popłaczę i strzelę sobie w łeb jednocześnie. Następny termin za 2 tyg., ale pojadę tam w ten wtorek i będę siedzieć, aż mnie przyjmie dodatkowo, bo już nie mogę słuchać jak ona rzęzi.
Chocoloco, a ty cóż sobie uczyniłaś, że unieruchomiona jesteś?
Cześć Pauliska.
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
I Gajka rzęzi.. wczoraj osłuchana, obejrzana, nic nie stwierdzono. Lekarka przepisała elocom i... pomogłonoc w każdm razie przespana, bez napadów kaszlu co godzinkę. ale za to pojawił się katar.
I Ela zagorączkowałą znów, choć wyglądąło na to, że koniec chorobyto mnie martwi bardziej
I stawia pod znakiem zapytania poniedziałek w kulkach..
byłam dziś w przychodni karty kolonijne dzieci podbić. Musiałąm Elę na szczepienie zapisać. Za miesiąc. Tężec, błonica, ksztusiec, bo nie miała dawki dla pięciolatków. Zgodziłam się, w ramach kompromosu, bo na odrę świnkę różyczkę nadal nie wybieram się z żadną z dziewczyn. No i teraz obie mają tę szczepionkę "w plecy"
choco - co Ci? choraś?
LM - bez zdjęcia nic nie orzekł? na słuch?
Elocom??? W jakiej formie? Bo ja to znam jako maść i płyn na skórę...
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
tfu! elofento ta sama subst czynna co słunny eurespal. jasne, elocomem ele smarowalam i jeszcze elidelem
![]()
same ele, to mi sie pomajdało, hehe
głowa mnie boli, dzisiejsza pogoda jest beeegdyby nie to, ze dotarł do mnie mój pouchyk marzeń, to byłoby całkim kiepsko..
Hej dziewczynki M obiecał w weekend zajrzeć do samochodziku i zobaczyć czy się uruchomi. Mam jednak inny problem, mój mały od wczoraj strasznie cierpi na brzuszek, w nocy nie spał mi od 1 do 5, rano powtórka z rozrywki (boję się że to początki kolki) i jeśli nie przejdzie mu do poniedziałku to niestety raczej się nie zjawię![]()
hmm... na kolki chusta najlepsza..
ja wiem, że paluszek i główka etc. ale paznokieć mi wrósł był no i boooli okrutnie i łazić nie mogę![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
to ubierz buty bez palców![]()
I pomaga rzeczywiście?
Ja mam stresa ogromnego, bo to moje pierwsze dzieciatko, uczę się dopiero być mamą i boję się że jak mi tam się rozkrzyczy z powodu bólu brzuszka (w nieznanym sobie otoczeniu) to nie będe go potrafiła uspokoić...
Poweidzcie mi jeszcze jak Wy nosiłyście swoje dzieciaczki jak były malutkie? Kołyska czy kieszonka? Ktora pozycja lepsza? Dodam że mój synek mimo iz jeszcze noworodek to pewnie teraz waży już z 5 kg![]()
choco - to w co on Ci wrósł![]()
pauliska - eee, na pewno dasz radę uspokoićw chuście to zwykle łatwiejsze niż bez chusty. Martwmy się, żeby Ci maluszka nie zachorować, a nie tym, że może pohałasować
![]()
a jak wypadła pierwsza neonatologiczna ocena bioderek? napięcia mięśniowego? mówili coś w szpitalu, czy nic? bo Wy jeszcze przez pierwszym pediatrą?
/bo kieszonka jest niewskazana przy kłopotach z napięciem, a kołyska - przy desplazji/. Ja nosiłam na pocątku w kołysce, bo miałąm tylko lulu. Elastyka nabyłąm dopiero jak małą miała 6 tygodni. a tkaną miesiąc później.
Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 04-02-2011 o 17:52