Pokaż wyniki od 2,281 do 2,300 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Widok wątkowy

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Talking Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

18 stycznia napisałam, że:
    nie znam osobiście nikogo, kto byłby biegły w wiązaniu chusty... a zalezy mi na tym, żeby od poczatku wiązać moje dziecko poprawnie. Bedę wdzięczna za praktyczne wskazówki na żywo Ktoś?

a już 30 kwietnia odbyło sie 1. spotkanie - spotkałyśmy się w Podkowie: mi, chocoblok, nieforumowa Ania i IzaBK a wraz z nami Kajetan, Tatianka, Piotruś i Gaja
    2. spotkanie odbyło sie 14 maja w tym samym miejscu. Skład: mi., chocoblok, cobra i IzaBK, a także: Kajetan, Tatianka, Pyza i Gaja
    3. spotkanie 10 czerwca - gorąca atmosfera, uffff, a były: mi., chocoblok, LittleMonster, Małgosia i IzaBK, a także - Kajetan, Tatianka, Hektorek, Helcia w brzuszku, Zosia i Gaja
    4.spotkanie - 21 czerwca - odmeldowały się: mi., chocoblok, LittleMonster, Małgosia, Zosinamama,Olcia i IzaBK, a także - Kajetan, Tatianka, Hektorek, Helcia w brzuszku, Zosia, Zosia, Julka i Gaja zbudowałyśmy stosik.
    5.spotkanie - 7 lipca - mi, chocoblok, Littlemonster, Zosinamama, Hexi, endurka i ja, a także - Kajetan, Tatianka, Helcia w brzuszku, Zosia, Jeremi, Rysio i Gaja złapała nas burza
    6.spotkanie w 2 połowie lipca
    7. spotkanie 16 sierpnia
    przestaję liczyć spotkania

następne spotkania są w fazie planowania
    Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 11-09-2010 o 22:48
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Uprawnienia umieszczania postów