mi. - co do maseczek manicure itp. to sama pisalas, ze odkrylas jakies super, wiec sie zapytuje, jakie...
pisalas o aqua, czy ktos chetny - no to sie pytam kiedy i gdzie
sroda - ok, a na ktora?
my od pon. idziemy do zlobka, wiec trzymajcie za nas mocno kciuki!
wiec w zaleznosci jak bedzie w zlobku i na ktora spotkanie, przybede sama, lub spozniona z Julka
napisałam o nowych kosmetykach do paznokci, prawda to![]()
w środę mogie wszystko pokazać!
11? co Wy na to?
trzymam za Was, Olcia, trzymam - ostatnio właśnie się zastanawiałam jak tam u Was w tejże kwestii...
czyli będą: Little Monster, Jej Wysokość Choco, IzaBK, Agatha z panienkami (niektóre z Jaśnie Panienką), Olcia z Julą lub bez Juli, Me'shell (mam nadzieję, że to oczywiste!
).
Kto jeszcze?
Suri? Sylvia? Art-butik?zapraszam!
OMG! idę po pompkę do nadmuchania domu....
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
następnym razem, zanim z czegoś Wam się zwierzę, ugryzę się 5x w paluchy o!
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Choco, masz połączenie żyr 11.20 - gro 11.33 Pasuje Ci?
To my byśmy były ok. 12.
Moje dzieciaki jeszcze kaszlą po przebytej infekcji, więc mam nadzieję, że nic kolejnego nie złapią do środy. A chyba już nie zarażają. Zresztą będzie tylko Helen, która przecież się na szyję wszystkim nie będzie rzucała.
Art-butik, widzisz, mamy szansę spotkać się przy innej okazji niż zakupy.
Aaaa, muszę pamiętać zabrać ten Sinlac dla Izy.
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
a wcześniej nie dacie rady? czy umawiamy się na 12stą?
my jesteśmy elastyczne jak elastykjako, że innych planów nie mamy to sie dostosujemy
możemy być wczesniej, jesli potrzebujesz pomocy w parzeniu kawki i herbatki![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Wcześniej jest pociąg, który ląduje w Gro o 10.25. Ja mogłabym spróbować, ale boję się, że skończy się na tym, że dojadę tam na 11 i Choco będzie musiała czekać. Z drugiej strony nie wiem jak Choco ma dojazd do Żyr. - Choco powiedz co Ci bardziej pasuje.
A umawiać się możecie i na 11, i tak nie wszyscy wpadną równo.
A może należy zapytać, o której laski muszą znikać, ja najpóźniej ok. 16... Kurcze, to jest w same korki. No to nawet chwilę wcześniej.
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
myślę że na 10:30 też dam radę ale dokładnie dam znać jutro jak zweryfikuję swoje dane z rozkładem na przystanku![]()
gdybym wiedziała, że mnie będziecie od królowych wyzywać to bym złotą rozważyła![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
11 jest okja na pewno będę znikać przed 15 oczywiście..
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Ale fajnieTylko jak o 11 to nie wiem czy się sporo nie spóźnię... no nic, zobaczę jak wyjdzie.
Czyli rozumiem, że na pewno będziesz![]()
u siebie w domu? no... będę![]()