boszszszsz... czemu te kolory takie...![]()
Gaja - sto lat!(spóźnione, ale ja tak zawsze)
U nas glut i zęby (a właściwie ząb pierwszy) czyli masakra. Mamy za to na pocieszenie zdjęcia z tygodnia bliskości z serii zdjęcie z mamą i są super.
A mnie te wełniane grecje się nawet podobają. Wydawało mi się, że lila bardziej, ale teraz może nawet zielony - lubię i zielenie przeróżne i fiolety. Ten lila ma kiepskie zdjęcie (biały z lila = tragedia) - ale z jakimś fajnym brązem to będzie ekstra. Albo z szarym (ubraniem). (ja to lubię foty ellevilla z chustami - tam każda wygląda cudownie)
Me'shell- jest Lisa do wzięcia na bazarku!
och, ja na szczeście nie mam kasy na chusty, więc nawet się nie zastanawiam. niestety
choco - co wybrałąś?
jestem strasznie zmęczona tą zmianą czasu. I jest za ciepło na dworze!! nie lubię takiego listopada.
Dziś po raz pierwszy nie zabrałam na spacer zapasowej pieluchy. I po raz pierwszy Gaja zrobiła nr2 na spacerze. Musiałam żebrać o pieluchę w parku![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Zawsze tak jest z zapasową pieluchą. Jak jest to na pewno się nie przyda.
No, mnie też raz jedna pani zaczepiła o pieluchę- w trakcie Noworocznego spaceru po Krakowskim Przedmieściu w Wawie, gdy Tymek urządzał dantejskie sceny i wrzeszczał w niebogłosy. Potem pomyślałam, że może stwierdziła, że dziecko ukradliśmy i chciała nas sprawdzić![]()
dzięki, ale żeby kupić trzeba sprzedaća właściwie zabrać się za sprzedawanie... ech
u nas zęby idą (czy to się kiedyś kończy?), zmiana czasu rozregulowująca, ale i osiągnięcia są: siadanie, wspinanie, do raczków przymiarki ostre
a ja mam w pracy zebranie w czwartek i powinnam się do niego przygotowywać, ale nie mam siły
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Choco dziękuję za super spacer.Młody zasnął w aucie natychmiast - a w domu zażądał już repety z jedzenia...
wybieracie się może? http://www.mamania.pl/aktualnosci/do...ean-jouveau,51
szkoda że Grodziska nie lubie :/
to spotkanie - niestety całkiem "nie moja" godzina, a i powrót do domu przez wawę na starcie długiego weekendu - nie dla mnie
a może spacer? mi - sto lat Cię nie widziałam, i Kajetana tyleż samo
mój syn bierze jutro udział w konkursie języka angielskiegonie noszony a jaki zdolny
![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
o! w temacie angielskiego - jakby kto potrzebował konwersacji (ale korków też, to ja mam jedną zainteresowaną udzielaniem)
w kwestii spaceru - jasna sprawa, że TAK
kiedy? gdzie?![]()
Ty mów kiedy możeszbyle nie jutro, bo mam już plany..
korków synkowi udzielam osobiście, a co do konwersacji to chętnie poznam szczegóły na spacerku![]()
ale wczoraj sobie ekstra spacerek zrobiłamdworzec śrómieście - plac konstytucji - marszałkowska - chmielna - nowy świat - rynek st.m. - grób NŻ - rondo ONZ - dworzec śródmieście
z Gają w chuście rzecz jasna, i pod parasolką, bo nie doczytałam prognozy pogody za dokładnie.. I nawet Reni Jusis udało mi się spotkać po drodze zaraz po programnie w ddtvn
(a propos - czy któraś z Was ma znajomości w TVN? potrzebuję wyciągnąć jeden program)
ale było świetnie! nie wiało, więc ten deszczyk mocno nie przeszkadzał. Tylko buty mi przemokły aż do kostek :/
na Nowym Świecie jest Starbucks! A ja jeszcze nie piłam tam kawy!! Wczoraj się nie skusiłam, bo byłam na kawę umówiona gdzie indziej, ale musze to nadrobić![]()
nie lubimy Starbucksa :/ to niedobra sieć jest...
spacer godny pozazdroszczenia!![]()
![]()
mnie ta pogoda mało pozytywnie nastraja, prawdę powiedziawszy... wolałam to, co było w październiku...
a czemu neidobra to sieć?
ależ pogodacimno, mokro brrr
nastawiłam się na jutrzejszą imprezę u zuo i jak zwykle doopa
a miałam pojechać samiuśka, bez plecaczka mego kochanego
sylvia ja też dziękuję za spacerek
szkoda dziewczyny, że Wam Gro nie po drodze
a wiecie jakiego program Iza poszukujebo ja wiem
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
ja nie wiem i nie mam znajomych
niedobra, bo wyzyskuje bardzo ludzi na każdym etapie
wiecie... jestem przerażona tym syfem wokół Morepig i Nemhein... brrrrrrrr!!!
Pogoda masakra. Hektor dostał jakiegoś dziwnego kaszlu, ni stąd, ni zowąd, sam kaszel - podobno taki wirus lata.
Ja tam nic nie wiem, ani o imprezie u Zua, ani o programie na TVN.
A widziałyście jakie tu znów szambko wybiło na forum? No brazylijska telenowela i bond razem wzięci.
Edit: pisałyśmy razem z mi.
A ja kawę ze Starbucksa lubię (lubiłam zagramanicą), ale w Polsce tyle tych sieci kawowych, że nie muszę specjalnie tam iść.
Ostatnio edytowane przez LittleMonster ; 05-11-2010 o 17:58
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
aga mama tatiany '09 i tamary '12
ja jestem ciekawa bardzo![]()
![]()
![]()