śmietana, mleko i jeszcze lazur - jak zamienię, to nie sądzę, żeby choć trochę przypominało w smaku Twój specjał![]()
trudno, zapiszę sobie i na emeryturze będę robić, jak już się Ela wyprowadzi![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
ja bym dała 3 jaja i inne mleko, a ser kozi. o.
Mmmmm, chyba czas ukręcić jakąś tartę![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
ufff.... wróciłam właśnie z pracy i jeszcze zdążyłam
choco! najlepszego18, prawda?
![]()
CHOCO
wszystkiego najlepszego. Mi katar minął ale kaszel został- wina moich durnych oskrzeli. Po byle czym długo są nadreaktywne. Nie wiecie jak sobie z tym radzić?
Krzyś I 1998 Asia II 1999
choco - sto lat!
sylvia1- dużo pić (pij to co lubisz), nawilżać powietrze (np. mokry ręcznik na kaloryfer), ew. inhalacje ze zwykłej soli fizjologicznej. Próbowałaś?
aa, jak się wszędzie chwalę, to i w naszym wątku się pochwalę, bo jestem okrrrropnie dumna :-D
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
dzięki Kochane
Izu gratulacje dla Gajkiaż mię zazdrość źre
udało mi się dziś zamotać całkiem przyzwoity plecak z krzyżem z mojej nowej szmaty ale taka ona jakaś...no nie mogę się przekonać, wciąż tylko dynia i dynia
bo pawie to zupełnie poza zasięgiem
aga mama tatiany '09 i tamary '12
choco - a zdjęcie? sama mówiłaś, że aparatów Ci teraz pod dostatkeim
a propos zdjęć:
![]()
no ja sama sobie to zdjęć robić nie umiem
rozumiem, że chciałabyś zobaczyć moje nieprzekonanie do milkowej grecji
olcia, agatha dowiedziałam się dziś, że wełnę przed noszeniem trzeba KONIECZNIE uprać
a czemu?
a tego się już nie dowiedziałam![]()
no właśnie - dlaczego? Wg instrukcji Didymos ich chust przynajmniej prać nie trzeba... (dynia mięciusia)
Do życzeń dla choco i ja się podłączam
no i cóż za piękne zdjęcie Tatianki!![]()