moze Twój okruszek przed wazeniem zrobił duza kupe???![]()
moze Twój okruszek przed wazeniem zrobił duza kupe???![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
przed ważeniem, to on spał![]()
a my w Łodzi, a właściwie w Zofiówce, zostajemy tu do niedzieli będziemy odwiedzać groby, rodzinę i znajomych
ja po dniu w pracy padam na pysk, studenci to jednak tez hałasują
Zosia już śpi na szczęście
mąż jedzie do nas
a fotelik to my chyba jednak też ten słoneczny prosto z USA
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
mi - a myślisz, że dzieci lubią podrózować tyłem do kierunku jazdy? Mój trzylatek to od dawien dawna musi przodem i najlepiej na środku.
Hektor nie skarży się na jeżdżenie tyłem - miał chyba ze 3 razy okazję gościnnie przodem jechać, ale nie wywołało to żadnej reakcji (w sensie oporu przed sadzaniem tyłem). Nigdy nie dawaliśmy mu wyboru co do kierunku sadzania ani miejsca fotelika - to są sprawy, o których decydujemy my.
Kurcze, laski, zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce![]()
Ostatnio edytowane przez LittleMonster ; 29-10-2010 o 23:50
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
ja właśnie gotuję dwa gary rosołu i dusze dwa gary schabu. Musiałam pożyczyć garnki od sąsiadkiwięcej żarcia niż na święta, hahaha..
Gaja dziś cały dzień na mnie - połowa dnia na cycu a połowa na plecach. Dziś błogosławię chusty!!
Gorączka wciąż nam towarzyszy, Gaja z palcami w buzi gryzie je bokami dziąseł. No na bank czwórki wychodzą..
A z mojego odstawiania od piersi nici, laktację mam rozbujaną że hej.. jeszcze dwie doby takie i przygarnę jakiegoś dzidziusia jako mamka![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
nie wiem, ALE wiem, że to dużo bezpieczniejsze jest, więc nie będę pytać Kajetana o zdanietak jak o to czy na razie woli podróżować w foteliku, czy na kolanach, czy przy piersi
edit: widzę, że LM napisała
a my już po pierwszolistopadowych obowiązkachjutro ma być pięknie, więc idziem na spaaaaaacer!
Izu! dzielna jesteś, trzymaj się! czy plan z dyniami nadal aktualny? będzie grzebane?jutro WIELKI dzień, ja Ci z tym? przypomina mi się Twoja historia z lampą, Conforamą i powrotem gierkówką
![]()
Ostatnio edytowane przez mi. ; 30-10-2010 o 18:51
dzieki za pamiec
udało sie skończyć ten roczek
![]()
Gajuniu sto lat w tak samo dobrym humorze... Iza również gratulacje..
100 lat dla Gai!!!
Piękny strój dyniowy![]()
sto lat
![]()
I co zdążyła się Gaja nauczyć zdmuchiwania świeczki?![]()
niewiele zabrakłoniestety trema ją zjadła, więc nawet nie próbowała dmuchać.. a tak dobrze nam szło
![]()
dziewczyny czy na kieszonkę i plecak z tybetanem to potrzeba podobnej długości chusty?
w środę ok 13 planujemy z sylvią mały spacerek po Groczy ktoś jeszcze jest chętny?
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Niestety, ja w środę o 13 wysiaduję poczekalnię u lekarza. Mimo mojej diety bezmlecznej Hel zesypało od stóp do głów, aż musiałam krem emolientowy przed weekendem kupić, bo stwierdziłam, że do środy jej skóra zlezie
Co do plecaka z tybetanem to chyba zależy jeszcze jaki plecak, bo z tego co wiem wykończenie tybetańskie może być zastosowane do różnych plecaków i wtedy różnie Ci chusty zużyje.
prosty plecak![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Na moje oko prosty plecak z tybetanem zeżre mniej chusty niż kieszonka. Ale to bardzo 'na oko'.
Widziałyście? http://forum.chusty.info/forum/showthread.php?t=44500
Nie, za tę cenę nie kupić wełenki? Tylko kolory siakieś takieś... Mam ostatnio fazę na fiolet, ale ten lila niespecjalnie do mnie przemawia. A zielony to już zupełnie![]()