mi. - daj znać, gdzie będziesz mikołaja wypatrywała, może po spotkaniu pracowym się dołączę i jakąś kawę zaliczymy???? hę???
po spotkaniu zadzwonię, gdzie jesteście![]()
Kochane, jako, że mamy w Rodzinie (nie)mały powód do celebracji - jutro zapowiada mi się rodzinnie. Czyli idę rekonesansować z Mamą, a potem na rodzinny lanczyk
Olcia, Me'shell - jak Wasze foteliki?
nasz już w Wwie
piszecie "listy do Świętego Mikołaja"?![]()
ja póki co wysłałam listy napisane przez moje wybitnie skromne w marzeniach prezentowych dzieci :/ ja liczę na to, że Mikołaj mi nie przyniesie rózgi, to już postęp będzie
olcia - jak Julka? dziś też tak dobrze jak wczoraj?
choco - ciesze się razem z Tobą![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
dzielna dziewczynka !!!
Olcia - no pewnieprzyjeżdżaj!!
Gaja mi zrobiłą karczemną awanturę, bo nie chciałam dać jej więcej tranuodmówiła kolacji, bo chciała pić tran
niestety Gaja nie jest aniołkiem, choć do tej pory myślałam, że jest
![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
nasz fotelik przyjechał już wczoraj! jest śliczny i ma... skomplikowaną instrukcję. spędziliśmy nad nią wczoraj pół wieczoru
chyba uderzę do mi. na lekcję pokazowąolcia dołączysz?
przetrwałyśmy dwa dni bez taty, choco jak Ty to wytrzymujesz?
byłyśmy u lekarza i okazuj się, że zosiny katar jest zębopochodny, no i ma się na lepsze
te zęby to mnie wykonczą! co ona odstawiała dzis w nocy to pojęcie przechodzi, a przy jej energii w dzień, to ja jadę na energetycznej rezerwie
zaczynam się zastanawiać czy mi jakiś adhd-owiec nie rośnie?
Izu - jak to zrobiłaś, że Gaja tak kocha tran?
Olcia - widzę, że Julcia w żłobku już na dobre zaaklimatyzowanahurra!
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Olcia, jak masz ochotę na kawkę po pracowym spotkaniu to wal do nas!
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
nasz dojechał wczoraj, kiedy nas nie było
może dojedzie jutro... a może pojutrze, a może...![]()
a ja mam pytanie zupełnie z innej beczki...
-Może któraś z Was ma szczoteczkę elektryczną Oral-B Proffesional Care?
me'shell - nie wiem, czemu ona tak ten tran lubiwolałabym, żeby lubiła troszkę mniej :/
nie zauważyłam, jak drugi raz zadzwoniłaśa jak zauważyłam, to już było za późno
![]()
Iza, zobacz tu: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=44316
ps. dzięki za pyszną kawę!
Dziewczyny, bardzo jestem ciekawa tych Waszych fotelików. Czy one będą zajmowały mniej miejsca niż to, co mamy
suri, ja mam taki kombajn szczotka z irygatorem, to chyba też jest professional care.
Ania wystawiła więcej zdjęć z naszej sesji - ach, jaka to była jeszcze piękna pogoda
http://blog.studioniezapominajka.pl/?p=4802
A jakbyście się zastanawiały gdzie jestem jak mnie nie ma - ustawiłam sobie limit siedzenia na forum i wyłącza mi się po 30 min. dziennie.
Dziewczyny, organizujemy tę Szlachtną Paczkę? Bo na razie za mało się nas odezwało, żeby było co rzeźbić. To wygląda na spore przedsięwzięcie, bo - jak rozumiem - trzeba zapewnić większość rzeczy, które dana rodzina potrzebuje, a nie tylko trochę.
No właśnie Iza, jak to zrobiłaś z tym tranem? Masz zwykły czy smakowy? Bo Hektor nie bardzo chce, a nawet ja mam odruch bleeeee.
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
LM - cuuuudowne zdjęcia![]()
tran pijemy norweski mollers. cytrynowy..
pragnę zwrócić uwagę, że Hel będzie jutro w wieku półszatanskim![]()
LM dzięki![]()
Dziś udało mi się po wielkich trudach pożyczyć od koleżanki, więc przetestuję.