a kiedy była, bo wczorajszy mam nagrany
do Lasu idę jutro![]()
w ub czwartek, blw uprawiały
ja też miałam jutro jechać![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
noszszsz... ten przeoczyłam
znam kogoś kto ma/miał znajomości. może, może.![]()
Wow Gaja w tym wieku w telewizji - ciekawe co będzie dalej, życie gwiazdySuper
A mnie dziś Gro był po drodze - tylko, że niestety sąsiadkę z dwulatkiem wiozłam do szpitala... no i na razie nie wiadomo co mu jest. Tak więc cieszmy się, że dzieci zdrowe. Ja już nawet zaczęłam się cieszyć ząbkowaniem.
A na stronie BLW konkurs na fotkę jedzeniową - wysyłamy i zgarniamy nagrodyjak zwykle
ahahadzięki choco
!!
Olcia - jeśli dałabyś radę coś zdziałać z wyjęciem kopii tego programu(tylko te 5 minut, kiedy nas było widać), to będę wdzięczna niesłychanie !!!
jaka impeza u zuo? jaki Las???
ja nie mam zdania o wątku-qpie :/ może halny tak zadziałał...
mam natomiast wrażenie, że jakiś proces samooczyszczania forum trwa, licze na to, że ma się ku końcowi bo to wcale zabawne nie jest![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Zuo otwiera galerię na Hożej. Party od 11 do 22ej
a mnie ten syf, który się pojawia na forum dobrze dość robi - "odzłaca" forum w mojej głowie. dotąd myślałam, że wszystkie Dziewczyny są cudne, godne zaufania, pełne dobroci i takie tam... a teraz? teraz wiem, że niekoniecznie i że trzeba uważać. (wbrew pozorom nasze "podkute" doświadczenia mnie tego nie nauczyły)
tak, czy inaczej - niezmiernie się cieszę, że forum jest, że poznałam na nim Was i parę innych "niepodkutych" osób, że zawarłam nowe, owocne i wiele wnoszące znajomości, że otworzyły mi się oczy na wiele kwestii.. powiedzmy "życiowych". dostałam tu zupełnie niezłą dawkę pokory, a nawet mądrości. i czuję się lepszym człowiekiem, a przede wszystkim - lepszą mamą. heh...
ależ się zrobiło patetycznie
to może bardziej lajtowo: postanowiłam jednak jakoś bardziej o siebie zadbać, gdyż już męczy mnie ciągła brzydota i zaniedbanie spotykane w lustrzepoznałam nowe kosmetyki do mani - mogę polecić
a wiecie, że pojawiło się na mani rynku coś, co nazywa się "mani japońskim", wiecie? fajne to! niby nic, a jednak COŚ!
oraz dziś zadzwoniła do mnie Pani z salonu kosmetycznego i zaprosiła na bezpłatny zabieg odmładzający (półtoragodzinny!!! - uśmiała się jak powiedziałam, że to chyba za długo, bo wyjdę stanowczo za piękna i mnie w domu Chłopaki nie poznają) - najwyraźniej czyta w moich myślach
a! i planuję też chodzić na jakieś wieczorne sporty basenowe. może któraś z Was ma ochotę się przyłączyć
heh... cieszę się w sumie, że mi jesienny dół, co to mnie dopadł jakiś czas temu, nie pochłonął na maxa
no i już niedługo Święta![]()
![]()
uwielbiam Święta. jestem Xmas-freakiem
![]()
Ostatnio edytowane przez mi. ; 14-11-2010 o 01:06
mi. - a Las? co za Las?
Ty to potrafisz napisać..
na basen to ja się raczej nie przyłączę, gdyż.. pływać nie umiempróbowałąm się nauczyć, rok chodziłam na nauki i nic, dałam sobie tylko rurę z pianki spod brzucha wyciągnąć, ale deski nie oddałam do końca
![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
Las Rąkgaleria Zuo
ja pływać umiem, ale.. nie lubiębędę chodzić na aqua aero
![]()
o! aquaaerobic? to może nawet bym deskę oddała.. bo chodzić w wodzie nie głębszej niż do pasa odważam się bez asekuracji
aaa!! o to chodzi z tym Lasem...![]()
ależ zajęte jesteście! że niby taka ładna pogoda i na spacerkach nieustannie siedzicie i czasu na net nie macie?![]()
taaa, ja też się dziś trochę poopalałam![]()
a propos spacerów...
ja to sobie ze wstydemdziś uświadomiłam, że Zosia nie była na spacerze od ubiegłej środy!
poszłyśmy na zakupową rundkę po okolicznych sklepach![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
ja byłam u teściów na mazurach... wróciliśmy jakieś 1,5 h temu...
ufff... przeżyłam...i dobre jest to, że teraz pojedziemy dopiero na wiosnę, bo w zimę tam na prawdę mega zimno i nie będę tam się pakowała z Julką...
mi. - kiedy jedziemy po akcesoria do fotelika? masz w ogóle jakieś wieści, czy już do nas wyleciał?
nastawiam się psychicznie na żłobek - to już za tydzień...
my też już długo na spacerze nie byłyśmy, bo mi Jula zachorowała - od Janka się zaraziła...
jutro potrzebuję się chusto-spotkać ! ma być szarzej niż dziś byłokto?
olcia - uda się coś w mojej sprawie??
mi. - Twój hopek jest magiczny! tak dociągnęłam plecak hanti, że Gaja jak przyspawana była, nie mogła się poruszać. Zauważyłam, że przesadziłam, gdy w rękach poczułam dziwne pulsowanie,,, dopływ krwi sobie odcięłam na ramionach i żyły mi nabrzmiały przy nadgarstkach
![]()
Izu ja bym się chętnie spotkała ale wiadomo jak jesta obecna aura to już kompletnie mnie podróżniczo nie nastraja :/
na szczęście Pi zostawił siostrze auto, więc do dentysty (a jakże!) mnie zabierze![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12