Izaaaaa, Ty miałaś rację, Zosia ma dolną dwójkę! wczoraj ja mój mąż wypatrzył, bo ja to ciągle tej drugiej górnej wyglądam, bo ona juz prawie jest, ale prawie robi wielka różnicę![]()
Izaaaaa, Ty miałaś rację, Zosia ma dolną dwójkę! wczoraj ja mój mąż wypatrzył, bo ja to ciągle tej drugiej górnej wyglądam, bo ona juz prawie jest, ale prawie robi wielka różnicę![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
a jednak wcale nie jest szaro4 godziny na spacerze byłyśmy
ale bosko!!
me'shell -no ciocia Iza na zębach się zna troszku, kilka ich znalazła, i kilka odkupiła jako wróżka zębuszka, hehe
choco - no niby na zębach się znam, ale dentysty nie zazdroszczę :/
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Królewną zostaniesz?![]()
Edit - to do Choco, ale Olcia mnie wyprzedziła
Kurcze, nie wiem, czy Helen już wystarczająco trzyma głowę na plecak... Niby trzyma, ale jak zrobię jakiś bardziej zdecydowany ruch, to sie chwieje ten kalafior... No i muszę na jakieś dokształcanie do kogoś podjechać
Zagadka: co jest oznaką, że czyjś kontakt z forum zaczyna być nałogowy/patologiczny?
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
no, dobra - wczoraj się napatrzył Kajetan na Gaję i dziś praktycznie nic innego poza staniem nie robił
zębów nowych szczęśliwie nie ma
Izu: dobrze, że hopek komuś służy!
LM: wiele Doradczyń mówi, że w plecak można i noworodka
choco: a może i Królową?
olcia: zamówiłam, nic nie wiem o nadaniu jeszcze...
ha! przede mną TYDZIEŃ wolnego![]()
Zosia też w gaję sie pilnie wpatrywała wczoraj i do stania się dziś rwała jak nigdy
Nie mogłaby tak Gaja poraczkować trochę pokazowo dla Zosi i Kajetana?Izu może ja przekonasz?
My z Olcią jutro wybieramy sie do Wola Park na seans Multibaby w Multikinie, ktos chętny? jakby co to na 12.
Dzisiaj tak ładnie, a ja nawet nosa z domu nie wytknęłam i oczy mnie bola od ślęczenia nad statystyka przy komputerze, dobrze, że Zosię niania porwała na spacer
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
A na co do Multi idziecie i o której, bo coś nie mogę otworzyć ich strony, żeby sprawdzić?
troszkę miałam szalony tydzien pt wyjący młody a dziś szczepienie i dopiero teraz odsypia...
Ufff
Buziaczki dla wszystkich
me'shell, mi - fajnie, że Gaja tak zainspirowała Zosię i Kajetanamusimy stworzyć im więcej okazji do inspirowania!!
LM - ee, dobrze podciągnij pod karkiem i utrzyma chusta Helence głowęGaja jak zaśnie też ma luźną głowę, a przecież mi się nie majta
no chyba że pytasz o wiązanie z rękami na wierzchu, hahaha
![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
Rzutem na taśmę zawiązałam plecak z krzyżem i nie było problemu z głową, a nawet nie był tak dobrze zawiązany. Pierwszy plecak od ponad 1,5 rokuHelen była nieco zmęczona, a poza tym po 10 min. zrobiła kupę, która wylazła górą na plecy
, więc długo nie nosiłam, ale zdążyłam sobie przypomnieć, ze plecak z krzyżem mnie ciśnie w obojczyki. Chyba jednak muszę poćwiczyć plecak prosty lub hanti...
Do kina to jutro nie, ale udało mi się z nimi dziś na spacer wyjść
Myślicie, że Gaja jest wystarczającą inspiracją, żeby Hel zachęcić?
Czemu nikt mojej zagadki nie chce zgadnąć?![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
Olcia![]()
LM - patrzysz na włąsne dziecko i widzisz suwaczek?
Olcia - ja już się ciesze![]()
kiedy się widzimy?
LM, czy Ty masz szansę wpaść do Wwy, czy też jej okolic?