Wyprac zgodnie z instrukcja na metce. Ja mysle, ze warto rowniez zrobic jak podpowiada Natalia od Nati - bawelniane chusty prac w proszlu a nie w plynie![]()
Juz dotarla moja cudna zara fresh!!! Jestem pod wrazeniem!
Ale mam jeszcze pytanie: pralyscie chusty recznie czy w pralce? Jak z kolorem? Puszcza? Nie chce wlaczac pralki z sama chusta... No i czy uzywalyscie plynu do zmiekczania? Moze glupie pytania ale nie chce czegos zepsuc troche to kosztuje...
No to mam maly problem! Zauwazylam mala dziurke w chuscie - okolo 0,5 cm od brzegu. Dziurka nie jest wieksza niz 1x1 mm albo cos takiego. Czy to moze byc jeden z bledow ktore oni dopuszczaja? Czy myslicie ze powinnam to reklamowac? Jeszcze jej nie upralam ale raz juz zamotalam...
No wlasnie to jest jeszcze ta recznie robiona wiec nie wiem po prostu czy to jeden z tych malych sjønnhetsfeil? Juz wyslalam e-mail zobaczymy co mi odpisze. Nie chce dzwonic w niedziele ale nie chce tez czekac do "po swietach" na moja chuste wiec mam nadzieje ze mi szybko odpisze...
No to jutro urzadzam sobie przejazdzke do ellevill!! Mam wymienic chuste, ale obejrze sobie przy okazjii inne... Ciesze sie ze sie udalo tak szybko bo chce juz ta chuste w tym tygodniu przetestowac na spacerach, w koncu wszyscy bedziemy w domu i trzeba sie gdzies ruszyc...
Jestem juz i musze przyznac, ze i chusty i Benedicte zrobily na mnie ogromne wrazenie! Po prostu nie do opisania! Ale strasznie sie ciesze ze tam pojechalam bo kolory na zdjeciach wygladaja inaczej niz w rzeczywistosci. Nigdy nie zgadniecie z czym wyszlam! Po kilku niezdecydowanych modelach wzielam Jade Candy! A to byl jeden z tych kolorow, ktorych ja na bank nie chcialam! No i pomotalysmy na mojej zepsutej chuscie. Benedicte stwierdzila ze to nie byl maly blad. Wiec dobrze ze wymienilam chociaz szansa na rozerwanie nie bylo to w praniu mogla sie dziurka powiekszac...
Jade jest takie chropowate...nie moj ty - ale trzyma na bank. Choc i ja na Zare lawenda nie narzekalam i uwazalam ja za samowiazaca sie chuste. Dzisiaj po pracy jade odebrac na poczcie paczke z podcieta zara i MT z panelem z purple.
Elizek - czy juz mozna jezdzic do Benedicte na ogladanie chust? Mi sie szykuje po swietach kilka wolnych dni wiec czemu nie mala przejazdzka w swiat chust![]()
ale zazdroszcze Ci tej wyzyty!
a jakies foty masz?
Nie no foty mam juz tylko chusty w domku zrobione. Nie wpadlam na to, ale za jakies 2 tygodnie bede tam znowu i wtedy juz ma sklep funkcjonowac to narobie ile sie da!!!
A wiecie co? Tak swoja droga to bedzie duzo ciekawych nowosci z czasem. Widzialam na przyklad nowa chuste z ekobawelny!!! Podobno bylam pierwsza. Ale koloru wam nie zdradze!
Nie no wzor taki jak karma tylko kolor i pasek inny! O wiele ladniejszy!!! Tylko mysle ze to jeszcze nie wyprodukowane z wyjatkiem prototypu stad tajemnica. A ja czekam na kolorowe jedwabie ale troche poczekam... Poza tym te dwie zary deli i deli le sa w identycznie tych samych kolorach co odpowiedniki jade. Zdjecia juz sa ale nie wklejone!
Kolorowe jedwabie? A możesz coś więcej na ten temat napisać? Np. kiedy mają być, a jeszcze lepiej - w jakich kolorach?
ehhh... ale mnie zazdrosc zzera... miala byc nowa karmaa rzeczywiscie. dziewczyny z rosyjskiego forum optowaly za fioletami/oberzyna, ale w koncu nie wiem, na czym stanelo.
mam nadzieje, ze ellevill bedzie jeszcze przez dlugie lata istnial i spelnie swoje marzenie o podrozy do norwegii![]()