Strona 14 z 21 PierwszyPierwszy ... 46789101112131415161718192021 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 280 z 415

Wątek: tylko dla Ellevillo-fijow :)

Chustofanka Awatar Noriska
    Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

Wyprac zgodnie z instrukcja na metce. Ja mysle, ze warto rowniez zrobic jak podpowiada Natalia od Nati - bawelniane chusty prac w proszlu a nie w plynie

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Chustonoszka Awatar elizek

Domyślnie

Ok zobaczymy co jest na metce...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Domyślnie

Juz dotarla moja cudna zara fresh!!! Jestem pod wrazeniem!
    Ale mam jeszcze pytanie: pralyscie chusty recznie czy w pralce? Jak z kolorem? Puszcza? Nie chce wlaczac pralki z sama chusta... No i czy uzywalyscie plynu do zmiekczania? Moze glupie pytania ale nie chce czegos zepsuc troche to kosztuje...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Domyślnie

No to mam maly problem! Zauwazylam mala dziurke w chuscie - okolo 0,5 cm od brzegu. Dziurka nie jest wieksza niz 1x1 mm albo cos takiego. Czy to moze byc jeden z bledow ktore oni dopuszczaja? Czy myslicie ze powinnam to reklamowac? Jeszcze jej nie upralam ale raz juz zamotalam...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

To juz chyba te z maszynowej serii - podobno bez bledow. Skontaktuj sie z Benedicte, chusty nie pierz

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Noriska Zobacz posta
    To juz chyba te z maszynowej serii - podobno bez bledow. Skontaktuj sie z Benedicte, chusty nie pierz
    No wlasnie to jest jeszcze ta recznie robiona wiec nie wiem po prostu czy to jeden z tych malych sjønnhetsfeil? Juz wyslalam e-mail zobaczymy co mi odpisze. Nie chce dzwonic w niedziele ale nie chce tez czekac do "po swietach" na moja chuste wiec mam nadzieje ze mi szybko odpisze...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Domyślnie

No to jutro urzadzam sobie przejazdzke do ellevill!! Mam wymienic chuste, ale obejrze sobie przy okazjii inne... Ciesze sie ze sie udalo tak szybko bo chce juz ta chuste w tym tygodniu przetestowac na spacerach, w koncu wszyscy bedziemy w domu i trzeba sie gdzies ruszyc...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

Napisz koniecznie wrazenia z odwiedzin w siedzibie pieknych Zar

Domyślnie

Jestem juz i musze przyznac, ze i chusty i Benedicte zrobily na mnie ogromne wrazenie! Po prostu nie do opisania! Ale strasznie sie ciesze ze tam pojechalam bo kolory na zdjeciach wygladaja inaczej niz w rzeczywistosci. Nigdy nie zgadniecie z czym wyszlam! Po kilku niezdecydowanych modelach wzielam Jade Candy! A to byl jeden z tych kolorow, ktorych ja na bank nie chcialam! No i pomotalysmy na mojej zepsutej chuscie. Benedicte stwierdzila ze to nie byl maly blad. Wiec dobrze ze wymienilam chociaz szansa na rozerwanie nie bylo to w praniu mogla sie dziurka powiekszac...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

Jade jest takie chropowate...nie moj ty - ale trzyma na bank. Choc i ja na Zare lawenda nie narzekalam i uwazalam ja za samowiazaca sie chuste. Dzisiaj po pracy jade odebrac na poczcie paczke z podcieta zara i MT z panelem z purple.
    Elizek - czy juz mozna jezdzic do Benedicte na ogladanie chust? Mi sie szykuje po swietach kilka wolnych dni wiec czemu nie mala przejazdzka w swiat chust

Domyślnie

Ja sie sama zdziwilam jak to jade zobaczylam ale jest super!
    Jesli chodzi o sklep to poki co jest kompletnie pusty ale mozliwe ze po swietach juz bedzie gotowy. Nie byla pewna...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Domyślnie

Tak poza tym znalazlam swojego faworyta jak na razie i to jest zdecydowanie TRIYELLOW. Ten bede miala i juz. Musze tylko poczekac az przyplynie nastepna partia z moim rozmiarem...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

ale zazdroszcze Ci tej wyzyty!
    a jakies foty masz?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tulipowna Zobacz posta
    ale zazdroszcze Ci tej wyzyty!
    a jakies foty masz?
    Nie no foty mam juz tylko chusty w domku zrobione. Nie wpadlam na to, ale za jakies 2 tygodnie bede tam znowu i wtedy juz ma sklep funkcjonowac to narobie ile sie da!!!
    A wiecie co? Tak swoja droga to bedzie duzo ciekawych nowosci z czasem. Widzialam na przyklad nowa chuste z ekobawelny!!! Podobno bylam pierwsza. Ale koloru wam nie zdradze!
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elizek Zobacz posta
    Nie no foty mam juz tylko chusty w domku zrobione. Nie wpadlam na to, ale za jakies 2 tygodnie bede tam znowu i wtedy juz ma sklep funkcjonowac to narobie ile sie da!!!
    A wiecie co? Tak swoja droga to bedzie duzo ciekawych nowosci z czasem. Widzialam na przyklad nowa chuste z ekobawelny!!! Podobno bylam pierwsza. Ale koloru wam nie zdradze!
    fajnie

z ekobawelny juz byla wczesniej KARMA, czyli jest cos nowszego? raaany Benedicte zawsze musiala miec 1000 tajemnic, nawet przed dystrybutorami
    zdradz cos, chociaz jaki wzor - czy zara czy jade? czy jakis inny?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tulipowna Zobacz posta
    fajnie

z ekobawelny juz byla wczesniej KARMA, czyli jest cos nowszego? raaany Benedicte zawsze musiala miec 1000 tajemnic, nawet przed dystrybutorami
    zdradz cos, chociaz jaki wzor - czy zara czy jade? czy jakis inny?
    Nie no wzor taki jak karma tylko kolor i pasek inny! O wiele ladniejszy!!! Tylko mysle ze to jeszcze nie wyprodukowane z wyjatkiem prototypu stad tajemnica. A ja czekam na kolorowe jedwabie ale troche poczekam... Poza tym te dwie zary deli i deli le sa w identycznie tych samych kolorach co odpowiedniki jade. Zdjecia juz sa ale nie wklejone!
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chustomanka

Domyślnie

Kolorowe jedwabie? A możesz coś więcej na ten temat napisać? Np. kiedy mają być, a jeszcze lepiej - w jakich kolorach?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ph78 Zobacz posta
    Kolorowe jedwabie? A możesz coś więcej na ten temat napisać? Np. kiedy mają być, a jeszcze lepiej - w jakich kolorach?
    Tego jeszcze nie wie nikt. Poki co jest etap wybierania kolorow ale to nie latwe sama sie dzis o tym przekonalam. Inaczej wyglada jeden kolor w polaczeniu z innym na czystej bawelnie a inaczej sam i w dodatku na jedwabiu! Ale ja poczekam ile trzeba.
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

elizek to ktora lepsza zara blueberry, deli czy deli le?

Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

ehhh... ale mnie zazdrosc zzera... miala byc nowa karmaa rzeczywiscie. dziewczyny z rosyjskiego forum optowaly za fioletami/oberzyna, ale w koncu nie wiem, na czym stanelo.
    mam nadzieje, ze ellevill bedzie jeszcze przez dlugie lata istnial i spelnie swoje marzenie o podrozy do norwegii

Uprawnienia umieszczania postów