i ja się dołączam do grona ellevillo-fijek
Po testowej zarze candy już zamówiłam swojąCoś mnie wzięło na szarości, a że niedostępne, więc będę mieć Natur
![]()
i ja się dołączam do grona ellevillo-fijek
Po testowej zarze candy już zamówiłam swojąCoś mnie wzięło na szarości, a że niedostępne, więc będę mieć Natur
![]()
dołączę się jako fanka platoniczna, bo nie mam Ellevilla, na oczy nie widziałam, nie macałam, ale wgapiam sie ostatnio w ekran monitora, gdzie wyświetlam sobie jade fog i zara aubergine... po nocach mi się śnią. I tak sobie myślę, że ostatnio takie pragnienie na coś, to miałam, jak czekałam na łyżwy od Mikołaja![]()
mam nadzieję wkrótce się o tym przekonać![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Ja też się dołączam. Jeszcze nie mam, ale krążę wokól tematu. Tylko nie mogę się zdecydować. Jade czy Zara? I który kolor?
Z mojego monitora zieje wielka dziura - wybaczcie literówki
No wybór nie jest łatwy...![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
i ja dołączam!!! deli do mnie jedzie....
Alicja ( 18 08 09) Stasiu (13 09 12)
a zara TRIpink? ma ktoś foteczki w akcji? czekam na dostawę do stycznia, a już po nocach o niej śnię![]()
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
Z mojego monitora zieje wielka dziura - wybaczcie literówki
Wiem - dla Ellevillo-fiołów
Jestem jednym z nich. Jedną z nich
Od kilku dni mam Jade. Pierwszy raz. Na fotkach średnio mi się Jade podobały. Na żywo podobają mi się bardzo. Nie nosiłam w mojej Jade duzo, w Zarach natomiast tak. Jednak myslę, że mogę porównaćMam wrażenie, że Jade nosi lepiej. Jest mi w niej wygodniej na ramionach niż w Zarze co nie znaczy, że Zara nie jest wygodna i że źle nosi. Jednak chyba grubość chusty, a raczej jej puchatość sprawiają, że jest milsza dla ramion noszącego
Gorzej za to się dociąga węzeł bo Jade bardziej chropowata jest.
To tak w skrócie![]()
A Zarę nadal uwielbiam...
ja sobie juz ostrze zeby na Tri-green Zara, niech no tylko wyjdzie w sprzedazy!
ponadto albo Tri-pink, albo Aubergine, nie wiem na co sie zdecydowac..ech, tak moc wszystkie!
Kocham Elleville. jestem uzalezniona, wgapiam sie w strone codziennie. pondo, to twoja wina!
Ja też jestem Ellevilo-FILKĄ i też jestem za zmianą tytułu wątku (bo "fijką" nie jestem i trochę mnie to razi)
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).