złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
No właśnie ja miałam to samo ) Jak dostałam Foga to sobie pomyślałam - co to za szmata jest. W ogóle mi się nie podobał. Ale jak zamotałam to mnie oczarowal. I wyglądem i nośnością. Wylądował on juz raz na bazarku naszym, bo go dawno nie nosiłam (chust u mnie pod dostatkiem), ale jak zamotałam znowu to powiedziałam, że nie oddam. Teraz Fog wraca z występów gościnnych, vatanaya nie odwarzyła się zamotać, a mówiłam jej, że Fog potrafi oczarować po zamotaniu właśnie. No i znowu mnie naszło czy by nie sprzedać, bo motylki mi w szarości przyleciały...
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
kanko, a ten original jest maszynowo tkany? czy to jest ta pierwsza produkcja, ktora miala 60 cm szerokosci?
Ze watek podniesion,uroczyscie oswiadczam,ze moja trigreen juz w drodze jupiiiii!![]()
Dziewczyny, chodzę i pytam po całym świecie, bo mi Caelum tak zawróciło w głowie jeszcze na jesieni...
A teraz jest silkowa Zara i nie wiem, co wybrać... Jak wybrać?
Gadajcie mi tu, doświadczone Ellevillofijki!!! Wiem, że zraz kilka Zarasilków dostanie się w łapki forumek![]()
A jak wygląda ta nowa silkowa Zara bo jakoś nie umiem szukać...![]()
Adam 2009
Alicja 2011
Miałam sprzedać...
Zamotałam do zdjęcia i....
Buuuuuuuuuuuuuuu nie mogę jej sprzedać, kocham Cię Zaro Forrest!!!!
![]()
Demona, wcale Ci się nie dziwięJa mojego forresta tez nie prędko oddam - cuuudny jest
![]()
a nasz stosik powiększył się dziś o jade deli LE - no nie mogę się napatrzeć na nią taka piękna, a nośna jak skurczybyk![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
tak
http://www.ellevill.com/index.php?cPath=52
piekna ta biala. Podobno Zara jest grubsza niz jade - poczekam na ocene nosicielek. Bo ja w sumie czekam na welne![]()