ja je kocham miloscia platoniczną.
ale teraz zara red suszy sie wmojej lazience![]()
ja je kocham miloscia platoniczną.
ale teraz zara red suszy sie wmojej lazience![]()
Obawiam się, że to już nie jest platoniczne skoro sponiewierałaś ją w pralce![]()
![]()
a jak użyłaś klamerek do przypięcia podczas suszenia to podchodzi pod BDSM
![]()
ale ja jej nawet nie mialam czasu macac![]()
znaczy bez gry wstępnej ją do pralki wrzuciłaś, podtopiłaś, potem wywirowałaś i teraz powiesiłaś? Bez przytulenia, pogłaskania? To bardzo bardzo brutalnie... i na pewno nie-platonicznie![]()
niech Ci bedzie.
platonicznie kocham zielonego Ellevilla - podziwiam i czczebezinteresownie
zielonego - Fresha? czy Springa? że tak spolszczę końcówki
bo ja czekam na Forresta i głaszczę swoja Curry (i będę mieć wtedy kure w lesie)i jeszcze kawałek oberżynki na kapturek do własnoręcznego MT będę mieć
![]()
a gdyby ktoś chciał zasponsorować to kilka Ellevillków bym jeszcze przygarnęła![]()
Dołączam się oczywiście do oczarowanych ellevillemJa jestem za Jade, zresztą odpowiedni mój wątek o zakochaniu się w tej chuście jest tutaj:
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=20644
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
wg mnie bardziej taki swiezy:
![]()
dzieki, ale kurka....![]()
tulipowna, chyba gdzies widzialam twoje konopie farbowane na zielono - mam nadzieje, ze dobrze kojarze: czy ta zielen moze byc taka ciepla? wiem, zboczona jestem![]()
Mam Jade.Gdyby Ellevill wypuścił Jade w brązie/czekoladzie bez wahania brałabym kolejną
Uwielbiam ją za fakture,chropowatość,wzór i kolor![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Rany dziewczyny, toż ja tutaj za chwilę zawału dostanęCudne i poza zasięgiem
![]()
Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)
Kachna na moim monitorze zdjęcie Zary Frash, które wkleiłaś oddaje kolor bardzo wiernie, z fotka poniżej jest moim zdaniem w zbyt intensywnej zieleni. Fresh ( pomimo nazwy ) nie ma wcale tak świeżego odcienia. poszukam czegoś w swoich zdjęciach i wkleje jak znajdę.
WidziałamI choć ostatnio nosze głównie w kółkowej,to dumam intensywnie nad Jade Brown
Cudna !!![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
doszla mgielka! jade fog znaczy. cudna, cudna. faktycznie porownanie do plaszcza Frodo jest baaaardzo trafione. w ogole jest jakas taka... elegancka. pierwsza chusta, w ktorej sie po prostu zakochalamdziec tez zreszta, zaczela sie smiac jak ja wyjelam z koperty
no to sie od razu zamotalysmy, tak na chwilke bo glodna byla. pozniej pojdziemy na spacerek, w takiej jescze nieupranej, bo sie kurcze nie moge powstrzymac. siedze i ja macam teraz. dociagalo sie w miare dobrze (chociaz chyba byloby ciut trudniej gdyby to byla moja pierwsza chusta), mam wrazenie ze bedzie trzymac przez ten wypukly wzor. no i zobaczymy jak po praniu.
zamowilam jakos w niedziele z tych ostatnich recznie tkanych, ze strony ellevill'a. ogladam ja dokladnie i nie widze zadnych wad/ zaciagniec ani nic podobnego.
aha, sie pozytywnie zdziwilam, bo nie dosc ze cena dobra to jeszcze przy wysylce poza Norge odliczaja norweski VAT (25%!!!) miejscowego VATu tez nie placilam.