ale to przecież jest jade?
„Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08
ładna, nawet bardzo![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
będzie moja! będzie moja!
jak celnicy z łapsk wypuszczą![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
jedzie do mnie zara candy. chyba tydzień walczyła z moim zdrowym rozsądkiem. rozsądek poległ w końcu.
ogarnęło mnie szaleństwo na punkcie zar. mam pożyczoną purple, swoją lawendę... i jeszcze mi było mało![]()
2007, 2009, 2016
sorry pomyliłam w poprzednim poście.... zamówiłam jade deli a przyszła royal.... zostaje z nami!!!!!
Alicja ( 18 08 09) Stasiu (13 09 12)
zamotałam zarę candy. i powiem tyle:![]()
![]()
![]()
![]()
2007, 2009, 2016
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
piękna jest zara candy! już dawno żadna chusta nie zrobiła na mnie takiego wrażenia!
naczekałam się na nią.... zawróciła mi w głowie po obejrzeniu zdjęć w wątku testowym, potem ja zawracałam głowę lawendax, i kiedy się zdecydowałam, ktoś sprzątnął mi sprzed nosa candy 4,2. i w końcu wzięłam 4,6, chociaż to zdecydowanie nie jest moja długość.
trzy zary. lawenda od lemonki i purple pożyczona od natasszzki87.
lawenda może najbardziej niepozorna, ale utkana najlepiej. mało supełków i nitek-nie-wiadomo-skąd. najgrubsza. brzegi równe, niepodobne do brzegów purple i candy, wyglądają jak maszynowe.
w purple najlepiej czuć wypukłości i wklęsłości wzoru. ma tylko 60cm i z tej racji bardzo fajnie układa się na takim maluchu jak tośka.
candy jest najcieńsza z nich. widać, że tkana ręcznie, zwłaszcza na brzegach. cudne połączenie kolorów (nie sądziłam, że czerwony z różowym tak świetnie gra). absolutnie piękna. i ma już małą metkę oznaczającą środek
dla porównania metki w purple (najstarsza)
i w lawendzie
ubawiła mnie instrukcja. ni to instrukcja, ni ulotka. malutkie zdjęcia pokazujące, jak wiązać kieszonkę. i już.![]()
2007, 2009, 2016
ja tez do reszty oszalalam i zamowilam candypewnie w poniedzialek dojdzie.
hehehehehehehehehahahahahahahaahhohohohohohohoho
a ja będę miała forresta, będę miała forresta .....![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Od tygodnia nosimy się w fogu i wciąż nam mało...
Choć niepozorna, to magiczna to chusta i potrafi zaczarować![]()
przyszło gówno w lesie, przyszło gówno w lesie.....
tak się cieszę
Młoda śpi - chyba ją obudzę, coby sie pomotać....![]()
ja czekam na scierke do podlogi... moze jutro bedzie
gratuluje gowna w lesie
mialam dylemat, ale chwile ponosze w scierce
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.