Nawet u ellevill jeszcze jej nie ma. Spodziewana dostawa 31 sierpnia wiec we wtorek...
eh, chcialabym jeszcze ze dwie, trzy zary. Co najmniej
Moze w przyszlym roku![]()
Elizek, gdzie Ty sie podziewasz? Bedziesz ogladac nowosci w sklepie? Tak sobie mysle, ze gdybym miala sklep stacjonarny blisko, to albo zaczelabym chorowac na ellevilowe uzaleznienie, albo niektore modele odpodobalyby mi sie na zawsze![]()
Jestem na miejscu ale az sie boje znow wybrac do sklepu! Poki co cienko z kasa bo mnie welna troche wciagnela no i formowanki szyte przez mamuski w USA. Ech szkoda gadac, czeka przeciez na mnie zara triyellow...
A tak serio to kolory nie sa czesto takie jak na zdjeciach. Paysley widzialam poki co tylko probki ale byly cudne...
elizek czy ja dobrz rozumiem ze jestes gdzies w cudownej krainie gdzie jest stacjonarny sklep z chustami ellevillowymi?![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Elizek, taki OT, jakie formowanki? pisz mi tu zarazA to pytanie o podziewanie sie to forum tyczylo sie, bo dawno CIe nei widzialam!
Ja swojego trigreen uwielbiam, bo nosi swietnie i to sa moje kolory, jej, ale mysle, ze gdybym widziala wszystkie chusty na zywo, to inna bym pewnie kupila. Nie ma to jak na zywca wszystko zobaczyc i dotknac!
A tak sobie weszłam na stronkę ellevilla i zobaczyłam tę niebieską zarę z wełną... Ech... (tak sobie wzdycham).
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Weszlam wlasnie na strone ellevila i bambusow albo jeszcze nie ma albo juz nie ma. Ktos cos wie? Byly i sie spoznilam?![]()
A. 02.2010, T. 06.2012
WidziałamI choć ostatnio nosze głównie w kółkowej,to dumam intensywnie nad Jade Brown
Cudna !!![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog