Strona 13 z 21 PierwszyPierwszy ... 356789101112131415161718192021 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 260 z 415

Wątek: tylko dla Ellevillo-fijow :)

Chustonoszka Awatar elizek

Domyślnie

A mnie sie marzy wlasnie trigreen! Tylko gdzie jej szukac? Wie ktos moze?
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chustofanka Awatar Noriska
    Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

Wyprzedany, wiec tylko na straganach

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Noriska Zobacz posta
    Wyprzedany, wiec tylko na straganach
    Jak to wyprzedany? Czy to nie jest nowa kolekcja? Nie mozna jej kupic w elleville nawet?
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

nowa ale juz stara ...heheheh. Nowa wiosenna juz sie pojawia powoli. Na pierwszy dzien wiosny wyszly wlasnie jedwabne zary

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Domyślnie

No tak juz sie zorientowalam. Myslalam ze to tegoroczna wiosenna "nowosc". Wiesz moze Noriska jak to jest z ta nowa kolekcja? Kiedy ja wypuszczaja? Czy tez juz jest wyprzedana. Jakos nie moge sie polapac. Pisza ze nie ma na skladzie...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elizek Zobacz posta
    No tak juz sie zorientowalam. Myslalam ze to tegoroczna wiosenna "nowosc". Wiesz moze Noriska jak to jest z ta nowa kolekcja? Kiedy ja wypuszczaja? Czy tez juz jest wyprzedana. Jakos nie moge sie polapac. Pisza ze nie ma na skladzie...
    wiosennej kolekcji jeszcze nie ma, pewnie dopiero w kwietniu w norwegii bedzie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tulipowna Zobacz posta
    wiosennej kolekcji jeszcze nie ma, pewnie dopiero w kwietniu w norwegii bedzie.
    Dzieki tulipowna to ja pewnie bede polowanie tu urzadzac...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Domyślnie

A i juz doczytalam ze 14 kwietnia beda dostepne...
    Ale powiedzcie mi jedno? Jaka bedzie roznica miedzy tkanym recznie a maszynowo?
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Domyślnie

Cos wam powiem! Chyba za raz sama padne! Wlasnie rozmawialam z Benedicte oni sa wlasnie w trakcie urzadzania fizycznego sklepu, w ktorym z czasem bedzie "mini kafejka" z poradami. No ale najwazniejsze ze bedzie mozna pomacac i oczy nacieszyc na zywca!!!a ze mieszkam calkiem niedaleko...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

bardzo ci zazdroszcze tej mozliwosci. benedicte pisala o tym na facebooku. szkoda ze to tak daleko

Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

Cos wam powiem! Chyba za raz sama padne! Wlasnie rozmawialam z Benedicte oni sa wlasnie w trakcie urzadzania fizycznego sklepu, w ktorym z czasem bedzie "mini kafejka" z poradami. No ale najwazniejsze ze bedzie mozna pomacac i oczy nacieszyc na zywca!!!a ze mieszkam calkiem niedaleko...
    Hurra - ode mnie to tez norweski rzut beretem czyli 60 km Moze spotkamy sie razem na pomacanie?

Domyślnie

Hurra - ode mnie to tez norweski rzut beretem czyli 60 km Moze spotkamy sie razem na pomacanie?
    Ale byloby super! Benedicte powiedziala ze beda mieli miejsce na kawkowanie wiec bedzie mozna posiedziec i pogadac nie tylko pomacac!!! ALe macanie najbardziej mnie cieszy! Wybieralam sie do nich dzisiaj odebrac moja nowiutenka chuste ale maja troche balaganu z przeprowadzaniem magazynu itp. Nie mialam wiec ochoty wpadac nie w pore...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

ale zazdroszcze szkoda, ze od nas to juz dalszy rzut i raczej nie beretemkoniecznie zdaj relacje jak tyle pieknosci wyglada na zywo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monika999 Zobacz posta
    ale zazdroszcze szkoda, ze od nas to juz dalszy rzut i raczej nie beretem
    I tu sie mylisz monika999! Ja mieszkalam w Gdyni zanim sie tu wynioslam i rodzinka zwala mi sie nawet za czesto bo jest wlasnie rzut beretem! Samolot z Gdanska kosztuje marne grosze (chyba tyle co przesylka), leci godzine i 10 minut a z lotniska to juz jakies pol godziny do ellevill!!!
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

oooo... to ja chyba wiem gdzie polece jak mala troche podrosnie co ja mowie tak szybko jak uda mi sie przekonac meza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monika999 Zobacz posta
    oooo... to ja chyba wiem gdzie polece jak mala troche podrosnie co ja mowie tak szybko jak uda mi sie przekonac meza
    Hihi doskonale Cie rozumiem! To krocej niz przejazd do Warszawy na przyklad...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

Wybieralam sie do nich dzisiaj odebrac moja nowiutenka chuste .
    Przyznaj sie co kupilas! Ja czekam na zara purple, ktore bylo w Polsce u fryzjera na podciecie ogonkow i wstawienie ich do MT....

Domyślnie

Przyznaj sie co kupilas! Ja czekam na zara purple, ktore bylo w Polsce u fryzjera na podciecie ogonkow i wstawienie ich do MT....
    Zamowilam fresh ale strasznie nie moglam sie zdecydowac wiec umowilam sie z Benedicte ze jak mi kolor nie podpasuje to podjade wymienic na inny... Juz sie nie moge doczekac. Pewnie jutro tu dotrze!
    ALE znalazlam w jednym sklepie szwedzkim moje wymarzone trigreen w moim rozmiarze!!! Teraz tylko musze kase nazbierac i juz...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

Fresh zieloniutki. Ja tez mialam w ubieglym roku wiona chec tylko na zielen..... Ja jestem ciekawa koloru curry, ciagle mi chodzi po glowie ....

Domyślnie

Myslalam ze mi chuscior dzis dojdzie a tu e-mail przyszedl z nr przesylki. Wysylaja dzis wiec jest szansa ze bedzie jutro jak nie to dopiero w poniedzialek...
    Ale czy ktos moze mnie uswiadomic co mam z ta chusta zrobic przed uzyciem?
    Tylko wyprac? Recznie czy w pralce?
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Uprawnienia umieszczania postów