A jeszcze dodam, że niektóre wzory, gdyby były produkowane pod inną marką, to nikt by tego nie kupiłAle że Oscha, to się wiara rzuca
![]()
A jeszcze dodam, że niektóre wzory, gdyby były produkowane pod inną marką, to nikt by tego nie kupiłAle że Oscha, to się wiara rzuca
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Kamila, a no widzisz, ja nie doczytałam widocznieTo tym lepiej- jakoś tak fajnie jest zostawić kupę kasy w miłej atmosferze
Ale gorzej da tych, co "na zysk" kupuja, bo szmaty ich na rynku wtórnym nie osiągną takich cen, jak oschowe, bo mi się gdzieś o uszy obiło, że one nie będą tak bardzo mocno limitowane.
Ostatnio edytowane przez masha ; 01-04-2013 o 15:47
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
he he he no ciezko bedzie zawolac 800€ za chuste kupiona za 400€ :LOL:
ale po tylu miesiacach chustonoszenia i obracaniu sie na rynku chustowym musze przyznac, ze nic mnie juz nie zdziwi jezeli chodzi o ceny chust na rynku wtornym
PS: Pamietam jak wchodzilam w temat i pierwszy razzobaczylam po ile chodzil za tamtych czasow Pfau 2007 - 350€ - myslalam ze te chuste ze zlota zrobili...
Marcel 3 lata
Kamila, ja to jeszcze widocznie młoda jestem, bo ja nadal nie moge się nadziwić, jak można dać za chustę Amst tyle kasy!![]()
No masakra jakaś... Ale Amst oczywiście gratuluję udanego dealu
![]()
CHoć z drugiej strony, to jak ktoś bardzo dużo zarabia, to co ma z tą kasą robić? Cztery litery sobie już nią pewnie podciera, to co mu tam? Kto bogatemu zabroni?![]()
haha...i do tego moja 2ga mysl
po co komu takie ptaki fuj
Ja po wczorajszej akcji po prostu nie mam pytan
Naprawde ...
nie chce dostac zawalu albo tfu czegos gorszego...
przestalam sie podniecav
nie mam nv to nie mam
dostane wezwanie do zaplaty to milo...to zaplace...
i tyle ;D
szanse mam...ale nie bede o tym myslec
a pomysl z losowanie.....hahaha
z checia poznam czlonka Oschy od PR ;D
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Niestety Kamila masz w 100% rację i pisze niestety bo myśląc idealistycznie chciałabym aby kazdy mógł kupic co chce, a potem sprzedać za tę samą cenę![]()
Męczy mnie to ( choć wiem, że to głupie i powinnam byc wolna od takich mysli), że wystawię chusty w cenie za jakie kupiłam i kupi je ktos po to tylko żeby sprzedać drożej![]()
ok...dostalam tego samebo maila co caly swiat mysle
nie mam nv
i tyle
ale napisalam im grzecznie tym razem i bez emocji (bo juz sie nie podniecam...a szkoda ) )
Co o tym wszystkim mysle
jezeli macie na tyle odwagi piszcie im szczerze jakie sa wasze odczucia
dostalam odp.
naweg kreatywne
mysle ze im jest potrzebna porzadna zjebka...ale taka nie na hura...a pokazujaca co gdzie i dlaczego powinno byc zmienione i jak
moze sie otrzasna
Oscha!
caly swiat czeka co teraz zrobisz
zycze Ci dobrze ...ale
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
A gdzie ja byłam że sie o Artipoppe dopiero teraz dowiaduje?![]()
Co to w ogóle jest? Skąd to i co robi na ich fotach ta dziewczyna co na oszowych fotach?![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Leigh dostała na testy, kupiła. Nie wiem, nie było mi dane zostać testerem.
Co do Oschy, to ja mam tego dość. Nawet się nie zdenerwowałam.
Najpierw wrzucili chusty nie w nowości.
Potem chusty wypadające z koszyka, error 404, 505, internal server error.
Nie mam nic preciwko losowaniu, ale - jak oni zbudują fair system. Nie bardzo chce mi się w to wierzyć![]()
Pamiętam, jak patrzałam z utęsknieniem na elipsy jedwabne, NSI albo Pawie jakiekolwiekPamiętam jak didek za 150E to byłby luksus.
Ja też miałam problem z wartością tej chusty i dlatego sie jej pozbyłam. Mam teraz grzeczny stos i spokojnie mogę nosić...było moment, że myślałam że cena jest zaporowa ale Pamiry ze "zwykłej" recznie tkanej bawełny sa znacznie droższe, nie mówię o Uppy itp.![]()
a ja troche rozmawiam z timem...
Zaproponowałam pre order na NV dla odób ktore miały i udowodniły ze miały (zdjecie/prt scr) chuste/chusty w koszyku i nie mogły za nie zapłacić
oto odp:
..................
It would be quite complicated to figure out exactly who definitely had an item in their basket and who didn't, we have heard of people sharing screen shots for instance. The random draw system will give us time to really sort out our website so we can do our releases again without errors. We also hope that it will be a bit different and fun, overall it is a fairer system too.
................
szkoda
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
A fair jest traktowanie w taki sposób klientów?? No proszę... to może niech w ogóle nie wypuszczają niczego do momentu, gdy ataki terrorystów lub ufoludków - albo chustoświrek - całkowicie zostaną wyelimiowane. To będzie fair zagranie - nikt nie zyska (czyt. Oscha), nikt nie straci (czyt. klient kasy i nerwów przy nieudolnych próbach przejścia przez checkingout)...
The random draw system
czy ktoś się może orientuje jak to dokładnie działa?...
ja nawet podatku od marzeń nie place
w karty nie gram
itd
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Robi sie lista chętnych - np. ja chcę NIEBIESKIE RÓŻE - staję w kolejce sama, stawiam męża, dzieci, ciotki, wujków i wszystkich znajomych. Zbiera sie grupa powiedzmy 1000 osób.
Jest 30 chust. Każdy dostaje numer i Oscha losuje 30 razy. Kto ma większa rodzinę - ma wieksze szanse.
Tyle sprawiedliwości i teorii.
Rozumiem że w praktyce trzeba wpłacic wadium a może chociaż być zalogowanym na stronie Oschy żeby było potwierdzenie tożsamości?
nie wiem, jak oni to zoorganizują
u uppymamy - wysyła się mejle
u W&W - trzeba podać paypala
można jeszcze sprzedać los na loterię charytatywną
nie wiem, jak to zoorganizują, bo naprawdę ludzie mogą pisać z 50 kont
Moim zdaniem - powinna być jednak z bazy klientów z potwierdzonym nr konta, tak, że losujemy nr konta, a nie mejle
to jest bez sensu, nic nigdy nie wygrałam, buuu
ale też nie mogę nic ostatnio kupić u oschy, więc też buuu
amst, jakie wadium, ale za co? Za to że stoję w kolejce?? A oni w tym czasie operują moimi pieniędzmi?
Chyba będąjednak musieli co innego wykombinować - mam nadzieję, że wpadną na inny sposób "sprawdzania wiarygodności" osób chętnych. A ja mam liczną rodzinę z jednej strony to będzie z 80 osób - nawet nie mam siły wstawiać emotek - pukam się w czoło
Może powinni po prostu zablokować możliwość otwarcia konta u oschy teraz. Znaczy losować tylko spośród chętnych, co już konta mają.
Nie fair wobec nowych by to było, ale może ileś np. 10 chust mogą rozlosować wśród nowych klientów.
Jedno jest pewne - będzie śmiesznie!![]()