Pieknosci!![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Podobają mi się obie![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
natala super fotki - moje też dziś doleciały - oby i wiosna wraz z ichnią zielonością zawitała
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
no zesz
ten river fajny![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
A ja jestem dziś przeszczesliwa pomimo nagminnego calodziennego marudzenia syna mego z poodu zebow wzrostu, bom dzięki dobrej duszyczce na tym forum Aspena dostala!!!! Jupi!!! Dziekuje dobra kobieto za dobre serduszko twe!![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
No jestem ciekawa jak takie losowanie w praniu wyjdzie... Jak mnie wylosują to stawiam piwo![]()
Wieści z FB, znaczy ktoś napisał do Oschy maila i taką odpowiedź dostał, że pracują nadal nad systemem losowania, ale wygląda na to, że pod koniec tygodnia będzie pierwsze losowanie. Nie wiadomo co będą losować.
Hmm... jestem ciekawa jak to tym razem będzie, tak od strony technicznej.
No i czy znów wielki niewypał i setki pretensji czy pójdzie gładko![]()
Też jestem ciekawa jak to wyjdzie![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Hehehe, teraz im się system random zawiesi - ale by była "siara"![]()
No ale rejestruje sie do losowania przez ich strone, czy przez fejsa? Bo juz zglupialam.
Przez stronę ma być. Ale na razie nic tak naprawdę nie wiadomo.