Gratuluję wszystkim szczęśliwym posiadaczkom SN i jednocześnie straaasznie zazdroszczem![]()
Gratuluję wszystkim szczęśliwym posiadaczkom SN i jednocześnie straaasznie zazdroszczem![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Dokładnie tak milorzab.Napisałam do nich maila załączyłam print screeny i wyjaśniłam sytuację,jak chusty znikały z koszyka.Napisałam,że jeśli jeszcze coś mają to ja chętnie kupię.
Dostałam odpowiedź,że wyślą mi fakturę do zapłaty z rozmiarem 6Fakturę dostałam,zapłaciłam i dostałam potwierdzenie zamówienia.Czekam.
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
A ja głupia nie zrobiłam prt scr z tych nerwów, a tyle chust miałam w koszyku
No nic, trudno się mówi i żyje się dalej...
Następnym razem będzie człowiek pamiętał
I jeszcze raz gratuluję szczęśliwcom!!
btw, ciekawe ile takich reklamacji rozpatrzyli, bo niezadowolonych było wieeeeeleeee![]()
no pewnie te ze zdjeciami dostaly z tego co ze stronki sciagneli...na fb. kawowo-oschowym jest duzo wpisow roznych![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ja miałam tylko 3 printy.Jak mi już sporo chust uciekło się dopiero zorientowałam,żeby robić bo to jakiś dowód.
A na fb można sporo poczytać.Nie każdy chustę dostał i jest wiele osób niezadowolonych z takiego rozwiązania.
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
niektórym na pocieszenie Braida zaproponowali...
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
dzieki kochana
ja tez się bardzo cieszę
choć jeszcze nie wierzę
musi dojść...hahahah...
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
A wiecie, co? Ja po tych zdjęciach, to nie wiem, czy mi się Aspen nie odwidział... Motane też widziałam i dpupy nie urywa...
zoana, święta racja![]()
do mnie idzie braid 5napisalam, ze mi zniknal byl, nic nie wysylalam, bo nie mialam (ale zalogowana bylam na stronie, moze to sie da jakos sprawdzic??). zapytalam czy po podliczeniu nie maja czegos na zbyciu, w ramach odpowiedzi dostalam rachunek do zaplacenia
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster