Strona 29 z 48 PierwszyPierwszy ... 19212223242526272829303132333435363739 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 580 z 946

Wątek: Wiosenna kolekcja "Deep Forest"

Chusteryczka Awatar masha
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

no właśnie ja też mam takie zdanie- to Oscha karty rozdaje w końcu, dlatego też nie chce mi się czytać tego całego wątku na fb i poprosiłam o streszczenie. Myślałam, że gdzieś tam jakieś decyzje zapadły czy cóś
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
    LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

hehehe wiecie co mnie to wszystko śmieszy.

w ogóle te sprzedaże przez losowanie mnie śmieszą na FB owszem stawałam a co! nawet ostatnio mi się udało wygrać ale tam było 30 czy 40 osób. heheh teraz pewnie bedzie 4000 osób. Hmm swoją drogą nie żal im czasu na tworzenie na stronie systemu do zbierania głosów, a potem to całe losowanie?! by mogli lepiej strone naprawić albo chociaż zanelźć sposób na kosmitów i innych paskudników co im ciągle stronę i serwer wieszają.

Będzie śmiesznie! nie ma co teraz to dopiero handelek zacznie kwitnąć! no i wymianki!
    ciągle sobie myślę czy oni dzisiaj nie puszczą jakieś sprostowania... moze to żart....

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Z tego co zrozumialam to ma byc rozwiazanie tymczasowe do czasu kiedy nie uporaja sie ze strona, bo chusty czekaja na wypusty.

Tak na marginesie ciekawi mnie, w ktora strone potocza sie teraz losy Oschy. Czy bedzie to poczatek nowej ery dla Oschy, gdzie wejscie w posiadanie chusty z takiego losowania, bedzie czyms super ekskluzywnym Czy tez bedzie to poczatek upadku, gdzie ludzie w koncu machna reka na staranie sie o szczescie w losowaniu o Osche, jako zdarzenia zachaczajacego o abstrakcje i zaczna szukac nowych obiektow westchnien u innych producentow
    Marcel 3 lata

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Myślę, że jeśli sprzedawanie przez losowanie potrwa krótko to tylko wzbudzi pożądanie posiadania oschy ale jesli przeciągną temat to wróżę im druga opcję Zresztą prawda jest taka, że firm chustowcyh ostatnio sie namnożyło więc będzie z czego wybierać ...szkoda, że u nas nie ma takich ręcznie tkanych
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Może jest szansa na drugą młodość starych producentów, ale jak paczę na to co ostatnio wypuszcza didek to wątpim

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez libra Zobacz posta
    Może jest szansa na drugą młodość starych producentów, ale jak paczę na to co ostatnio wypuszcza didek to wątpim
    Oj tak, ale za to Nati sie bardzo stara i myslę, że jakbysmy wymyśliły coś fajnego to spokojnie nam to utkają
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez libra Zobacz posta
    Didek jest moim zdaniem fantastyczny pod wzgledem, ze albo wypuszcza genialna, niekwestionowana pieknosc, albo genialnego bubla, gdzie wszyscy pukaja sie w czolo. Nic pomiedzy tymi dwojga

PS. Ja czekam na jakas ladna, nosna Indie (slonio-pawie) w letniej i powalajacej kolorystyce
    Marcel 3 lata

Chusteryczka Awatar paulina
    Miejscowość
    90419

Domyślnie

ja wam powiem że mnie f5f5f5f5f5f5f5f5f5f5 nie jara nic a nic więc jedyną oschę będę mieć z preorderu, ale do losowania prędzej bym się zapisała, szanse na zdobycie podobnie małe co przy zmarnowaniu kilku godzin ale czasu tyle nie tracę
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

A ja myślę, że możeby zagadać z Nati i utkają nam ten forumowy polski wzór, o którym tyle ostantio było, co?

Kamila, ja na idnio również czekam
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

O.T.
    oh, ladne indio z hempem wytrzymałe i cienkie - taki antracyt
    tylko zdecydowanie piekne a nie paskudne
    oj tak
    chce...

ps: co do oschy NIE MAM PYTAŃ
    Nadal
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Mnie się pomysł podoba - ich strona internetowa mnie osłabia, każdy kolejny fiaskowypust to coraz gorsza wpadka.

Z tym, że ja nie należę do grupy którą tu opisujecie - mam ochotę na Osche, bo mi się podobają, a chusty to dla mnie część odzieży. Zawsze lubiłam róże Mackintosha, mam taką pościel i kolczyki, ogólnie bardzo lubię art nouveau, z którego Oscha czerpie. Myślę, że sporo osób tak ma, stąd popularność Oschy.
    Wyjątkowość czy unikalność mało na mnie akurat działają, zwłaszcza ręcznie tkane Uppy czy W&W po prostu mi się nie podobają.

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

mam juz obie - braida i river. jutro sprobuje zrobic zdjecia, bo dzis juz nie zdazylam. w glowie mi sie chyba przewrocilo, ale zadna mnie za serce nie zlapala... jeden len zostaje, bo nosne to to jest - na dzis braid leci. najpierw ktorys sprobuje wymienic na willow, jak sie nie uda to braid chyba na ebay pojdzie i sfinansuje pre-orderowe natki jakis taki za ciemny jest, niestety...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

ooo zrób foty rivera i się pochwal! mówisz ze ciemny też jest??

Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agut Zobacz posta
    ooo zrób foty rivera i się pochwal! mówisz ze ciemny też jest??
    jest, choc nie tak bardzo jak braid. ale w sloncu go musze poogladac (czyli chyba nie za szybko...)
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Natalia foteczki!!!!!!!
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

moj willow pewnie doleci koło piatku (wysłany we czwartek) to wtedy tez obfoce

Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agut Zobacz posta
    moj willow pewnie doleci koło piatku (wysłany we czwartek) to wtedy tez obfoce
    Agut masz willowa bez rivera?? a co?? pamietaj o mnie jakbys go nie chciala, co??

edit: pstrykniete, tylko nie umiem zgrac z aparatu, musze poczekac, az sie malzu szanowny odbrazi na mnie...

Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez natala Zobacz posta
    Agut masz willowa bez rivera?? a co?? pamietaj o mnie jakbys go nie chciala, co??

edit: pstrykniete, tylko nie umiem zgrac z aparatu, musze poczekac, az sie malzu szanowny odbrazi na mnie...
    taa mam willowa.

nosz kurcze to już sie z mężem godzić bo sie nie moge na foty doczekać.

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Natala, godzcie się dla forumowego dobra

Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

sa fotki. tylko mam problem ze zlapaniem koloru willow river. jakas ta nitka jasna wychodzi za blada, na niektorych zdjeciach wyglada wrecz jak ta z braida - a braid ma ecru, river - zielona jasna. jutro sprobuje jeszcze zrobic w srodku, z lampa (dzisiejsze foty sponsorowala wiosna, ktora przyszla na dwa dni - jesli wierzyc prognozie ).

najpierw obie - w sloncu

teraz braid solo - prawa i lewa strona

teraz river - prawa/lewa (w rzeczywistosci lewa jest bardziej zielona)

i jeszcze jedno porownawcze, to bardziej w cieniu robione

sprobuje jutro zrobic lepsze river, moze sie uda. i z niecierpliwoscia czekam na zdjecia willow

Uprawnienia umieszczania postów