Strona 28 z 48 PierwszyPierwszy ... 18202122232425262728293031323334353638 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 560 z 946

Wątek: Wiosenna kolekcja "Deep Forest"

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

I juz wiadomo:
    Here's a bit more info about our (clearly popular ) new random draw system.

The plan is that each draw will be open for 24hrs. You will need to have an account set up with us and we will have methods in place to avoid a single user having multiple accounts.

To enter you will select the sizes that you want to go for as if you were making a purchase. Once the time is up a custom random generator will select the 'winners' and send an invoice.

Whilst you can enter for multiple sizes you can only be selected to purchase one. If we have two or more different types of wraps you can enter for each and have a chance of being selected to get one of each kind (postage would be worked out accordingly).

You would have 24hrs in which to pay the invoice, if unpaid it will be automatically cancelled. A new 'winner' would then be selected and an invoice sent to them. Any left over items will be listed back on the website at a random time.

We recognise the desire to have the timed listing system continue and having the random drawing in place will give us time to really work on the issues we were having with the old system whilst still carrying on the business. And we're sure that as much as some may like the timed listings, you don't want loads of errors!

We hope that the random draw will be a fun system and know that you have just as much chance as the next person of being selected.

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Hmm, ciekawe czy jak dwie siostry mają oschoświra i mają ten sam adres zamieszkania, to jedną z nich wywalą .
    Ja mam dwa konta na oschy, jedno na męża.

Chustofanka Awatar Blafia
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

ok, przeczytałam info, nie wiem czy wszystko zrozumiałam, okaże się w praniu

a wiadomo kiedy będzie pierwsze losowanie?

Chustomanka Awatar margaretka
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Nie podoba mi się to
    Jak będę chciała spróbować szczęścia w grach losowych, to sobie totka puszczę

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

ok, czyli mniej wiecej kumam
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

kurna mam nadzieje,ze to tylko chwilowe rozwiązanie a nie na stałe...

choc patrząc na to jak oni tą stronę naprawiają to pewnie do zimy losowania będą.. zimy nastepnej oczywiscie

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Widzę, że nerwowo było
    Ja z racji Wielkiej Nocy sobie odpuściłam i wcale nie żałuję.

Cytat Zamieszczone przez Marciula Zobacz posta
    Czemu taka dupiasta firma musi robić takie zajebiste chusty
    Naprawdę takie są? I nieporównywalne z innymi?
    Ja myślę, że to całe schaleństwo nie ma nic wspólnego z jakością&urodą chust, tylko z trudnością w upolowaniu. I to z pewnością się nie zmieni, bo jeśli zaczną tkać większe ilości - skończą jak Nati. Obecnie przechodzą etap, na którym Nati była 2-1,5 roku temu, a nawet rok - nieudane polowanie na koniczynki szaro-czerwone skończyło się u mnie wielkim fochem, który trwał aż do wypustu dmuchawców nc
    Miałam się rozpisywać, ale dziewczyny zgrabnie to ujęły więc pozwolę sobie zacytować to, pod czym się podpisuję:
    Cytat Zamieszczone przez Agut Zobacz posta
    no ale jak by tkali wiecej to bedzie to samo co z Nati były czasy że Nati było na topie, produkowali mało i nie często.... teraz już nie wiele osób kupuje. Ceny na rynku wtórnym spadły. Co za radość jest mieć to co wszyscy..... i później nie móc tego sprzedać ...
    Cytat Zamieszczone przez Zuz Zobacz posta
    Agut każdy ma swoje 5 minut, kiedys Nati teraz Oscha, potem "?"

Ja myśle że Oscha doskonale wie jak rozgrywać sytuację. Te wszystkie polowania dowodzą jednego - że jest ogrom chętnych a trofeów niewiele to bardzo podsyca apetyt. Żyjemy w czasach gdzie rządzi chęć posiadania, a przede wszystkim posiadania czegoś czego inni nie mają i nikt mi nie powie że jest inaczej
    Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta
    Zgodze sie z tym na 100% - fenomen Oschy to w 40% piekne chusty, a w 60% to ich limitowana ilosc i problem z wejsciem w ich posiadanie Gdyby zaczeli nagle tkac po 500sztuk - 1000 sztuk kazdej chusty, by zaspokoic potrzeby kazdej chustofanki - nie sadze, by pozostali dlugo tak samo popularni jak sa teraz. Przeciez kazdy dobrze wie, ze cala frajda jest, kiedy to limit a nie chusta dla mas

Dodam jeszcze, że dla mnie prawdziwym szokiem była cena paskudnych Didkowych sówek

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

hihi...tak...tez wesolr te sowy

co do jakosci
    nie da sie ukryc ze to jedne z najbardziej nosnych lnow
    i do tego nie tak grubych
    dla mnie ideal

jedwab tez si

co do welny to gryzie
    jak komus przeszkadza to odsylam do nati ;D
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chusteryczka Awatar masha
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

No to teraz podczas sprawiedliwego losowania rozlosowane zostaną chusty wszystkich tych, którym je z kosza zabrano

Jaja jak berety!

Ostatni raz coś wylosowałam w podstawówce i to był długopis A nie przepraszam: później po 20 latach podczas tygodnia noszenia wylosowałam książkę. Ergo- moja passa w grach losowych się polepsza
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
    LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

tyle dobrze, ze wyglada, ze to bedzie z ich strony, a nie z FB - ja totalnie nie fb i konta zakladac nie zamierzam...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Tak sobie myślę, że z tym losowaniem to może być marnie..jak jest polowanie to nie wszyscy zawsze mogą siedziec przed komputerem, wypadaja różne sprawy, róznice czasowe itd...Otwarte zapisy przez 24 h spowodują, że zapisze sie znacznieeee więcej osób czyli trudniej będzie trafić echhh
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    Tak sobie myślę, że z tym losowaniem to może być marnie..jak jest polowanie to nie wszyscy zawsze mogą siedziec przed komputerem, wypadaja różne sprawy, róznice czasowe itd...Otwarte zapisy przez 24 h spowodują, że zapisze sie znacznieeee więcej osób czyli trudniej będzie trafić echhh
    do tego wszyscy beda losowac wszystko, zeby sie ewentualnie moc wymienic/sprzedac czy co tam kto bedzie chcial. i zapisza ciotki, kuzynki, a te ciotki i kuzynki, a te...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

No właśnie się dziś zastanawiałam, czy napisać do nich, ze losowanie nie jest fair, że Polak potrafi, że my przez 50lat komuny nie takie rzeczy załatwialismy i każdy miał co kciał
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014

Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez masha Zobacz posta
    No właśnie się dziś zastanawiałam, czy napisać do nich, ze losowanie nie jest fair, że Polak potrafi, że my przez 50lat komuny nie takie rzeczy załatwialismy i każdy miał co kciał
    z tego co widze, na fb juz jest dyskusja (tylemoge zobaczyc bez konta ). dyskusja ciekawa z naszego punktu widzenia nie tylko ze zgledu na temat

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

natala, a mogłabyś ją streścić w dwu zdaniach?

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

natala, a mogłabyś ją streścić w dwu zdaniach?
    Marcel 3 lata

Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

dlugi glos naszej bylej forumki, ze ciocie i wujkowie,, etc. ale wiekszosc za, ze bedzie latwiej, ze szanse dla tych z wolniejszym netem - to z wczesniejszych godzin, przed tym dlugim...

Kamila, co sie naigrawasz

Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez natala Zobacz posta
    dlugi glos naszej bylej forumki, ze ciocie i wujkowie,, etc. ale wiekszosc za, ze bedzie latwiej, ze szanse dla tych z wolniejszym netem - to z wczesniejszych godzin, przed tym dlugim...

Kamila, co sie naigrawasz
    Ja, ale jakbym smiala?! Zmiescilas sie nawet w jednym zdaniu
    Marcel 3 lata

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Kamila, bo mi szkoda czasu na czytanie tych 400komentarzy Szczegóły mnie nie interesują, liczy się clue

edit: Bo ja się ciągle zastanawiam jak oni chcą sprawdzać te osoby? Po adresie zamieszkania? Po adresie dostarczenia? No bo nie wierze, że będą czytać całą swoją bazę klientów

Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Kamila, bo mi szkoda czasu na czytanie tych 400komentarzy Szczegóły mnie nie interesują, liczy się clue

edit: Bo ja się ciągle zastanawiam jak oni chcą sprawdzać te osoby? Po adresie zamieszkania? Po adresie dostarczenia? No bo nie wierze, że będą czytać całą swoją bazę klientów
    Ogolnie the clue jest takie; ze sa glosy za i przeciw A ode mnie - ze pogadac sobie mozna na forum i na FB a i tak co sie bedzie dzialo w rzeczywistosci, jest poza nasza kontrola, wiec pozostaje sie ustosunkowac do postanowien, ktore zapadna
    Marcel 3 lata

Uprawnienia umieszczania postów