Na udzie tez![]()
![]()
![]()
W watku fanek zwierzenia![]()
Japanese Knot Chisai Fern jest na stronie, znaczy do wylosowania. Ktoś na to poluje? Bo ja nie chcę, ale mogę dla kogoś losować.
Ja juz sobie "zalosowalam". Myslicie, zeby jeszcze raz sie zalogowac?![]()
Ja odpuszczam, bo jeszcze mniej mi się podoba niż zielone chmury...
ani wzór ani kolor...
A może ktoś chce, żeby mu zalosować? Bo znając moje os...ane szczęście to mnie wylosują nawet dwa razy![]()
tez se zalosowalam a coa potem przypomnialam sobie, ze oni chca, zeby komputer poczyscic najpierw, czego oczywsice nie zrobilam. wiec wyczyscilam, zalogowalam sie raz jeszcze, dodalam - i mi powiedzialo, ze nie dodalo, bo przekroczylam limit. czyli, ze cos chyba poprawili...
edit: mnie sie tez nie podoba, juz w sumie chyba nic z kolekcjki. ale ja na wymiane licze po cichu![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
A ja sobie zalosuję Tylko jak? Wrzuca się do kosza i co dalej? go to checkout? czy jak?
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
wejdz na go to checkout to Ci sie pojawi
spadam do szkoly ze starszym...
edit: a to cos jest zle, teraz doczytala, ze masz sume? jestes zalogowana?
spprobuj wywalic wszystko, wyloguj sie, wyczysc komputeer, zaloguj sie jeszcze raz i dodaj co tzreba.moze pomoze...
na innej przeglądarce mi działa, na chromie nie... już wszystko wiem...dzieki
Ja nawet nie biorę udziału w losowaniu, bo ta chusta za brzydka![]()
Patrz, a mnie sie podoba, niby mdla, ale wlasnie taki delikatny pastelik. Jedyne co mi podeszlo poza edenem z tussahna ktory czekam i czekam.
News z FB:
Draw for JK Fern has now finished, next one should be up today with the remainder of the Deep Forest Collection (Eden Copper Beech, SN Ash & Phaise Juniper), we'll update on that shortly.
fajnie, fajnie![]()