idę na s*x...znudziło mnie klikanie![]()
amst -widze ząb juz wygojony
![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
co za d...ile...niech ich normalnie...esz
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Agutku to mozesz odetchnac![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A ja wstalam teraz, i co, same kolkowe i zarezerwowane. Znaczy normalnych smat nie bylo? Bo logicznym dla mnie, ze wisialoby wszystko jako "zarezerwowane" albo "out of stock", jak poprzednio, a nie, ze zwykle wyczyscili jakby ich nie bylo? Dziwne to.
Ale upewnilam sie, ze te som brzydkie![]()
![]()
Wszystkie są w all products. Za 15 minut jest szansa na upolowanie, na razie coś naprawiają.
Ja widze ino kolkowe, tylko jedna nouveau river jest dostepna - pozornie. szmat nie ma, a alto wisi na wyprzedazy i sa wszystkie rozmiary do wziecia. Dziwne.
edit: ok, we szystkich widze szmacianki, za to kolek nie ma, ki czort. No i zaczely sie wariacje na temat, oj, cos stalo sie z twoim koszykiem - a nic nie wkladalam, tylko laze po stronach![]()
Ostatnio edytowane przez yvona ; 31-03-2013 o 23:38
wszystko na pomaranczowo oprocz willow, na ktorym mi najbardziej zalezalo...nie, zeby cos bylo, ale sie swiecia willow out of stock, buuu... kto to wymyslil dwie prawie takie same szmaty na raz wystawiac
sie powinnam cieszyc, ze river mam, ale wolalabym willow chyba...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster