mi. - masz dziś neizwykle dwójkowo w sygnaturce![]()
mi. - masz dziś neizwykle dwójkowo w sygnaturce![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Serdeczne Gratulacje -![]()
A My Dzisiaj Obchodzimy Pierwsze Urodzinki !!![]()
i ja świętuję - scertyfikowałam się
jakoś niebiesko na forum jest, cyz mi się zdaje?
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
Iza gratulujemy
U nas wylazł kolejny ząb - górna jedynka więc już rozumiem dlaczego moja Panna Idealna stała się takim potworkiem w ostatnich dniach...
W domu bałagan bo pani sprzątająca ma miesięczny wyjazd do domu i nie wiem już od czego zaczynać... Tym bardziej, że pilna praca w tekstem fachowym przede mną na dziś. Na szczęście przychodzi nasza niania i jakoś może to ogarnę do 16.
Na szczęście na jutro mam wielką relaksację w planie to się odstresuję - umówiłam się do fryzjera żeby własnych dzieci nie straszyć odrośniętą fryzurą![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
Niewiadomo komu gratulować najpierw
OLSIA 100lat!
IzaBK brawo za certyfikat!![]()
oj dawno mnie nie było tu na forum...
mi. gratulujemy!!!! niech Tadzio zdrowo rośnie!!
a czy to mleko kozie na drodze z Brwinowa to na Działkowej? tu jest taki Pan który kozy hoduje. na tej działce bajzel straszny jest...
i jeszcze jedno pytanie - czy możecie polecić jakiegoś alergologa? lokalizacje obojętna...tzn w granicach rozsądku
bo Kubie w testach z krwi nic nie wyszło, ale ostatnio miał katar i kaszel, a po podaniu Xyzalu przeszło...i już nie wiem czy ma jakąś alergię, czy nie ma?
mama Jakub-usia (21.04.2009)
egla, ile kosztuje wizyta w Babka Medica? i czy długo czeka się na wizytę?
mama Jakub-usia (21.04.2009)
Ceny zabij mnie ale nie znam - zadzwoń: http://babkamedica.pl/?dzial=KONTAKT
A terminy - dr Chełchowska przyjmuje w niemal każdy piątek i problemów z wizytami nie było nigdy![]()
Wszelkich specjalistów tam poszukuję, uwielbiam tę przychodnię, nie znam lepszej dla mam i dzieci![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
WY też na przednówku macie czarno w duszy?![]()
w środku mam mlekobiałe
![]()
oj... no z cieczy to ja mam w sobię krew, być może błękitnąale poza tym ciemność widzę :/
to pewnie od jagód![]()
ten błękit we krwi? nie, to od księcia w drzewie genealo![]()
no dobra, chwilowo mi się polepszyło,nawet cień uśmiechu przemknął mi prawie przez facjatę.. ale to było chwilowo![]()