mi. buziaki dla Kajetana
wiem, że spóźnione mocno ale mam nadzieję, że mi wybaczyno nie zaglądałam nigdzie
mi. buziaki dla Kajetana
wiem, że spóźnione mocno ale mam nadzieję, że mi wybaczyno nie zaglądałam nigdzie
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Ja już nie pamiętamBrakuje mi podkowy, brakuje mi lata, brakuje mi naszego wątku, który jak kiedyś zdechł, to się zreanimowac nie może porządnie..
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
no, bo się zmienia wszystko...
część nie ma już małych dzieci, część wróciła do pracy, nie ma dostępu do Podkowy
dobrze wiesz, że wątek nieco zmienił funkcję
jesuuuuuu... to co od dwóch dni Mały wyprawia w moim brzuchu to obłęd
a u Ciebie jak, choco?
są już bąble wyczuwalne?
pffffff
ja chcę do Podkowy.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
u nas zapotrzebowanie mierzone glownie pojemnoscia zoladka mezowskiego, ale ja glownie wyjazdowo pieke-wiec sama nie pochlaniam az takich ilosci
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
Madagaskar mam dla Ciebie coś bordowego 4,6 m czego ostatnio szukałaś![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
hop, hop...jaka cisza... czyżby przesilenie wiosenne?
a nas znowu dopadło choróbsko, ale tym razem już antybiotykowezaczynam mieć trochę dość...
Mama Jaśka zwanego Gałganem (18.04.2011), żona Niedźwiedzia i tylko trochę szalona współlokatorka 4 kotów
oj, współczuje..
ja zajęta mocno jestem, po ilości zleceń widzę, ze NA PEWNO idzie wiosna, tyle mam chce paradować w nowej pięknej kolorowej dobrze zawiązanej chuście![]()
w temacie nadchodzącej wiosny, to ja też się mogę wypowiedzieć, bo akurat tej - jak żadnej - czas nadejścia znam DOSKONALE![]()
Cześć Dziewczyny,
widzę, że coraz więcej brzuszków się pojawiło
choco, gratulacje!
mi, dopiero początek suwaczka u Ciebie widziałam, a tu już niedługo Twój Bejbik się pojawi na świecie!
U nas wiosnę widać...głównie po tym, że ciężko do domu dojechać
Na szczęście ostatnio słoneczko przynajmniej pozytywnie nastraja.
My też większość czasu pochorowani- odkąd Tymek poszedł do przedszkola, możnaby na palcach policzyć dni bez kataru, kaszlu itp.przynajmniej u 1 osoby.
Poza tym przymierzam się do powrotu do pracy i oddania Lenki do przedszkola...
IzaBK, mam nadzieję, że uda mi się wybrać w końcu na Wasze spotkania Mam Pruszkowskich (mam nadzieję, że mogę, choć w Pruszkowie już nie mieszkam), bo ostatnio jakoś nie bardzo mam czas i siłę. Ale mam nadzieję, że niedługo zregeneruję siły
![]()
Chciałam SIĘ podłączyć do Waszego wątku = nie tylko okolice Warszawy zamieszkuję ,, ale tą przez Was opisywaną Podkowę ...
przyjmiecie????
no wiesz... wątek jest w zasadzie martwy, ale![]()
jestescie z moich okolic miałam na mysli UCZESTNICTWO W ROZMOWACH Z tego co czytam jetescie dobrze zgrane - nie chciałam wchodzić bez pukania
noęc właśnie.
wątek jest w zasadzie martwy = praktycznie żadne rozmowy się tu nie toczą
aczkowiek - ja jak najbardziej Cię witam![]()